Honza Odesláno 21. květen 2004 Odesláno 21. květen 2004 Zlobí mě alarm s centralem, tak se ho chystam vykopat ven a nahradit jinym. Nejsem autoelektrikář, tak nějak nevim co mě čeká. Nemáte s tim někdo zkušenosti ?? Citovat
oddie Odesláno 21. květen 2004 Odesláno 21. květen 2004 Máme Ale je to spíš na osobní pokec nad tím konkrétním autem, než na fórum... Citovat
jiri.wolf Odesláno 21. květen 2004 Odesláno 21. květen 2004 Jojo, s tím mám taky zkušenosti, ale jsem elektrikář. Takže to, co je pro mne jednoduché, může připadat ostatním jako čínština ... Pokud se rozhodneš pro výměnu, asi bych volil Jablotron - mám s ním vynikající zkušenosti - o tom se tady ale už popsalo dost stránek... Citovat
Honza Odesláno 24. květen 2004 Autor Odesláno 24. květen 2004 Jo v Jablotronu mam kamoše a sehnal mi za super pachy alarm i s paegerem. Mam pocit že je to nejvyšší řada alarmů. Má to všechno možný. O instalaci mi ani tak nejde, spíš musim vyndat ten dosavadní porouchanej alarm a imobilizerem. A z toho mam strach. Citovat
jiri.wolf Odesláno 24. květen 2004 Odesláno 24. květen 2004 Z toho strach neměj. To pude. Taky jsme rvali starý ven a dávali Jabkotron. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.