Guest jaroslavpleger Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 Nechal jsem si na 407 SW,1.6 HDi Comfort nainstalovat parkovací asistent,který jsem koupil v Praze za 699 Kč. Adresu jsem sehnal na netu. Má 4 senzory,displej,který ukazuje v barvě na které straně je překážka a vzdálenost od překážky i zvukový signál. Montáž stála cca 1.500,-Kč. V autorizovaném servisu odmítli montáž provést. Parkovací systém přes tento servis by přišel na cca 5.000,-Kč. Parkovat nyní je paráda!! Citovat
denoo Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 pri startovani som si nevsimol kotrolu airbagov zeby vokonavalo, ziadna hlaska na displey, akurat kontrolka airbagu spolujazdca , nema pri starte kontrolovat aj airbagy?? Citovat
AnotherOne Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 Prečo tu? Tá kontrolka je kontrola. Pri nej svieti číslo - počet aktívnych čelných airbagov. Citovat
denoo Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 sak lebo nechcem davat novu temu, sak to je jedno , aj tak tato tema uz je tu vela krat. Ani veru som si nevsimol cislo airbagov, idem kuknut. 9 airbagov mam co som pocital Citovat
AnotherOne Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 Čelné airbagy nie všetky Je tam buď 2 alebo 1 keď máš spolujazdcov deaktivovaný. Citovat
denoo Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 no , takze ostatne airbagy kontrola teda neprebieha na displey , na tom stredovom medzi budikama , lebo je aj bez displeya palubovka a medzi budikmi su len kontrolky, a tam byva kotrolka airbagu. Aspon tak som to vycital Citovat
AnotherOne Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 Airbagy sa nekontrolujú len pri štarte ale kedykoľvek by vypadol tak sa kontrolka rozsvieti. Pri štarte kontrolka zasvieti aby si videl, že je funkčná a aby si videl počet aktívnych čelných airbagov. Proste to na stredový displej nedali, je tam len kontrolka. Citovat
kajvet Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 V autorizované servisu to odmítli udělat ale cenu věděli (5.000,-Kč) to nějak nechápu a vlastně vůbec nechápu úvod tohoto vlákna... Nicméně jak říká Přema origo je origo a k tomu s barevným grafickým znázorněním na obrazovce a pípáním repráků z dané strany je luxusní..To by se ti parkovalo ještě daleko lépe... [upravil dne 20/2/09 kajvet] Citovat
Přema Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 Původně zaslal: kajvet V autorizované servisu to odmítli udělat ale cenu věděli (5.000,-Kč) to nějak nechápu a vlastně vůbec nechápu úvod tohoto vlákna... Nicméně jak říká Přema origo je origo a k tomu s barevným grafickým znázorněním a pípáním repráků z dané strany je luxusní..To by se ti parkovalo ještě daleko lépe... [upravil dne 20/2/09 kajvet] Mu nechtěli namontovat ten jiný levný asistent v autorizáku.... Citovat
kajvet Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 jo takhle, už chápu Přemo jak bylo na srazu,koukal jsem na fota že jsi tam byl s přítelkyní a hafanem.. Citovat
Přema Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 Původně zaslal: kajvet jo takhle, už chápu Přemo jak bylo na srazu,koukal jsem na fota že jsi tam byl s přítelkyní a hafanem.. Ju ju bylo super jako vždy.....škoda že jsi tam nebyl,byla tam skvělá parta lidí..... Citovat
kajvet Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: kajvet jo takhle, už chápu Přemo jak bylo na srazu,koukal jsem na fota že jsi tam byl s přítelkyní a hafanem.. Ju ju bylo super jako vždy.....škoda že jsi tam nebyl,byla tam skvělá parta lidí..... Věřím, ale psal jsem ti proč nedorazím. Každopádně s Mělníkem počítám na tuty, tak doufám že se tam potkáme. Citovat
Přema Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 Původně zaslal: kajvet Původně zaslal: Přema Původně zaslal: kajvet jo takhle, už chápu Přemo jak bylo na srazu,koukal jsem na fota že jsi tam byl s přítelkyní a hafanem.. Ju ju bylo super jako vždy.....škoda že jsi tam nebyl,byla tam skvělá parta lidí..... Věřím, ale psal jsem ti proč nedorazím. Každopádně s Mělníkem počítám na tuty, tak doufám že se tam potkáme. Taky doufám....... Citovat
denoo Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 no tak som to pozeral, nemam tam ziadne cislo, iba kontrolka spolujazdca , ani jedna ani dva, ziadne cislo. Tak neviem takto vyzera ta kontrolka: [upravil dne 21.2.2009 denoo] Citovat
Zipík Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Původně zaslal: denoo no tak som to pozeral, nemam tam ziadne cislo, iba kontrolka spolujazdca , ani jedna ani dva, ziadne cislo. Tak neviem takto vyzera ta kontrolka: [upravil dne 21.2.2009 denoo] Taky tam nemám žádné číslo;) Citovat
AnotherOne Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Tu sú možné kontrolky. Prvé dve sú asi zobrazované na stredovom displeji pri poruche bagov. Tratia je tá samostatná kontrolka, ktorú ukazoval denoo. Citovat
denoo Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 tak mas inu kontrolku, asi zas daka zmena kvoli vybave auta , mozno je to podla motorizacie , alebo podla vybavy a celkoveho poctu airbagov. Citovat
AnotherOne Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Ja kolenný nemám. A zadné trojky asi tiež nie. Zato mám v C stĺpikoch, ale to sú asi súčasť štvorky. [upravil dne 21.2.2009 AnotherOne] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.