Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

parkovacé asistent

Recommended Posts

Guest jaroslavpleger
Odesláno

Nechal jsem si na 407 SW,1.6 HDi Comfort nainstalovat parkovací asistent,který jsem koupil v Praze za 699 Kč. Adresu jsem sehnal na netu. Má 4 senzory,displej,který ukazuje v barvě na které straně je překážka a vzdálenost od překážky i zvukový signál. Montáž stála cca 1.500,-Kč. V autorizovaném servisu odmítli montáž provést. Parkovací systém přes tento servis by přišel na cca 5.000,-Kč. Parkovat nyní je paráda!!

Odesláno

pri startovani som si nevsimol kotrolu airbagov zeby vokonavalo, ziadna hlaska na displey, akurat kontrolka airbagu spolujazdca , nema pri starte kontrolovat aj airbagy??

Odesláno

sak lebo nechcem davat novu temu, sak to je jedno , aj tak tato tema uz je tu vela krat.

Ani veru som si nevsimol cislo airbagov, idem kuknut. 9 airbagov mam co som pocital

Odesláno

no , takze ostatne airbagy kontrola teda neprebieha na displey , na tom stredovom medzi budikama , lebo je aj bez displeya palubovka a medzi budikmi su len kontrolky, a tam byva kotrolka airbagu. Aspon tak som to vycital

Odesláno

Airbagy sa nekontrolujú len pri štarte ale kedykoľvek by vypadol tak sa kontrolka rozsvieti. Pri štarte kontrolka zasvieti aby si videl, že je funkčná a aby si videl počet aktívnych čelných airbagov. Proste to na stredový displej nedali, je tam len kontrolka.

Odesláno

V autorizované servisu to odmítli udělat ale cenu věděli (5.000,-Kč) to nějak nechápu a vlastně vůbec nechápu úvod tohoto vlákna... Nicméně jak říká Přema origo je origo a k tomu s barevným grafickým znázorněním na obrazovce a pípáním repráků z dané strany je luxusní..To by se ti parkovalo ještě daleko lépe...:papa:P

[upravil dne 20/2/09 kajvet]

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

V autorizované servisu to odmítli udělat ale cenu věděli (5.000,-Kč) to nějak nechápu a vlastně vůbec nechápu úvod tohoto vlákna... Nicméně jak říká Přema origo je origo a k tomu s barevným grafickým znázorněním a pípáním repráků z dané strany je luxusní..To by se ti parkovalo ještě daleko lépe...:papa

[upravil dne 20/2/09 kajvet]

Mu nechtěli namontovat ten jiný levný asistent v autorizáku....:papa

Odesláno

jo takhle, už chápu :papa Přemo jak bylo na srazu,koukal jsem na fota že jsi tam byl s přítelkyní a hafanem.. :super

Ju ju bylo super jako vždy.....škoda že jsi tam nebyl,byla tam skvělá parta lidí.....:super

Odesláno
Původně zaslal: Přema

jo takhle, už chápu :papa Přemo jak bylo na srazu,koukal jsem na fota že jsi tam byl s přítelkyní a hafanem.. :super

Ju ju bylo super jako vždy.....škoda že jsi tam nebyl,byla tam skvělá parta lidí.....:super

Věřím, ale psal jsem ti proč nedorazím. Každopádně s Mělníkem počítám na tuty, tak doufám že se tam potkáme. :super

Odesláno

Původně zaslal: Přema

Věřím, ale psal jsem ti proč nedorazím. Každopádně s Mělníkem počítám na tuty, tak doufám že se tam potkáme. :super

Taky doufám.......:papa

Odesláno

no tak som to pozeral, nemam tam ziadne cislo, iba kontrolka spolujazdca , ani jedna ani dva, ziadne cislo. Tak neviem

takto vyzera ta kontrolka:

[upravil dne 21.2.2009 denoo]

Odesláno
Původně zaslal: denoo

no tak som to pozeral, nemam tam ziadne cislo, iba kontrolka spolujazdca , ani jedna ani dva, ziadne cislo. Tak neviem

takto vyzera ta kontrolka:

[upravil dne 21.2.2009 denoo]

Taky tam nemám žádné číslo;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...