Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Čauvec!chtěl jsem se zeptat jestli 106 1,4 rok 93 Xsi měla ABS?Díky za odpovědi

Váš příspěvek v rubrice \"Peugeot 106\" porušuje pravidla a proto byl upraven! V případě opakovaného porušení pravidel, bude zablokován váš uživatelský účet.

Pravidla k nahlédnutí: http://www.peugeot-club.com/forum/faq.php?page=forumrules

Jirkap - admin

[upravil dne 23.2.2009 Jirkap]

[upravil dne 23.2.2009 Jirkap]

Odesláno
Původně zaslal: Pllaša

Čauvec!chtěl jsem se zeptat jestli 106 1,4 rok 93 Xsi měla ABS?Díky za odpovědi

Niektoré áno. Podľa VIN kódu sa dá zistiť na Service Boxe či konkrétne auto má ABS.

Odesláno

a da se tam dodělat na tohle auto ABS?

Všetko sa dá. Je to iba otázka ceny. Lacnejšie ťa víde vymeniť auto alebo sa naučiť jazdiť bez ABS.

Odesláno

Ja na svojom tiež nemám abs a presne túto otázku som riešil aj ja, ale po tom čo mi v servise povedali, čo všetko by sa muselo meniť a dorábať, tak cenovo vyjde nové auto už s ABS.

Neporadí niekto ako sa dá dobre naučiť jazdiť bez abs? Nie je nejaká kniha?

Odesláno
Původně zaslal: lordlacik

Ja na svojom tiež nemám abs a presne túto otázku som riešil aj ja, ale po tom čo mi v servise povedali, čo všetko by sa muselo meniť a dorábať, tak cenovo vyjde nové auto už s ABS.

Neporadí niekto ako sa dá dobre naučiť jazdiť bez abs? Nie je nejaká kniha?

Nieje to nič zložité na teóriu. Ide o to že zablokované kolesá pri šmyku znemožňujú riadenie a majú malý brzdný účinok. Najväčší účinok majú tesne pred zablokovaním. ABS robí to že keď sa kolesá zablokujú uvoľní tlak na brzdy a tým ich povolí aby sa znova otáčali. Ak sa otáčajú zase pustí tlak do bŕzd. Toto sa opakuje pokiaľ stojíš na brzde a kolesá sa dostávajú do šmyku.

Po praktickej stránke sa jedná o prerušované brzdenie. Na klzkom povrchu môžeš brzdiť jemne alebo prerušovane. Celé naučenie spočíva v nácviku nohy na rýchle mačkanie brzdového pedála.

Odesláno

Tak jsem z toho zmatená, někde nastala chyba......:myslim

Téma se po úpozornění admina přejmenovalo na 106 XSi 1,4 rok výroby 1994 místo 1993.......v tom případě můžu poradit, XSi z tohoto roku mají ABS....jedno takový mám totiž doma:aut

[upravil dne 23/2/09 Petra XSI]

Odesláno
Původně zaslal: Petra XSI

Tak jsem z toho zmatená, někde nastala chyba......:myslim

Téma se po úpozornění admina přejmenovalo na 106 XSi 1,4 rok výroby 1994 místo 1993.......v tom případě můžu poradit, XSi z tohoto roku mají ABS....jedno takový mám totiž doma:aut

[upravil dne 23/2/09 Petra XSI]

Nedaj sa zmiasť preklepmi. To je na oklamanie nepriateľa. :D

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Nevim kdy, tamten ťukanej, za kterej si navíc mohl ty, ty neblikači :D, byl se zelenou a ta ABS neměla :)

vim, prave ze nemela o tom kdo za to mohl vic se necha polemizovat.. :aut kazdej mame svoji verzi.. :D

Odesláno

a da se tam dodělat na tohle auto ABS?

Dodělávat ABS se přímo zakazuje , pakliže s takovým autem způsobíš nehodu , budeš vždy viník jelikož tvé auto je nezákonně předělané a je tedy nezpůsobilé pro provoz na pozemních komunikacích. Tím pádem neprojde ani technickou kontrolou. A ani úprava není levná a lehká záležitost . Kup si auto s ABS to je jediná cesta.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...