jofre2010 Odesláno 13. září 2010 Odesláno 13. září 2010 Veď práve... ale ako vravím podľa vizuálnej kontroly.. ( pozeral som sas na to v sobotu) je rozmiestnenie poistiek práve ako na druhom obrázku Ďakujem veľmi pekne dúfam že to rozhýbem Citovat
tomikzlesa Odesláno 19. říjen 2013 Odesláno 19. říjen 2013 ahoj, u 307 sw mi také nefungují ostřikovače světel, v motoru jsem našel tenhle nezapojený kabel, pojistky jsou ok, ne že bych toužil aby mi to plejtvalo kapalinu, ale rád bych věděl zda funguji. Citovat
Dark69 Odesláno 19. říjen 2013 Odesláno 19. říjen 2013 Ja mam trochu inu otazku? Ked sa dava dole naraznik, ako sa demontuju ostrekovace??? Aby som nic neulomil... Citovat
Dark69 Odesláno 19. říjen 2013 Odesláno 19. říjen 2013 to tomikzlesa: aj ja mam ten konekor odpojeny a neviem odkial je...ale ostrekovace mi idu, aspon si myslim kedze dolievam vodu kazdy tyzden Citovat
harvi_tn Odesláno 19. říjen 2013 Odesláno 19. říjen 2013 neni to kablik na ukazovatel prazdnej nadrzky ostrekovaca? Citovat
Dark69 Odesláno 19. říjen 2013 Odesláno 19. říjen 2013 to harvi_tn: keby si tak mal pravdu kedze mi neukazuje ak je prazdna nadobka. Zajtra sa na to pozriem kde to ma ist... Citovat
wojtěch Odesláno 19. říjen 2013 Odesláno 19. říjen 2013 Ja mam trochu inu otazku? Ked sa dava dole naraznik, ako sa demontuju ostrekovace??? Aby som nic neulomil... já je sudávám tak že chytnu kytku potáhnu ven a je tam perková podložka ta drží pružinku s krytkou tu stáhneš a vyndáš krytku.. ale je ro drbačka.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.