antal Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Původně zaslal: marko306 opytam sa teda takto: ma niekto z vas viacdiodove parkovacky v Peugeot 306 s cirimi svetlometmi H7+H7 a nenicia sa?(neroztapaju) Na 306 su parkovačky pri potkavacích alebo dialkových svetlach?Ja na 207 ich mam pri potkavacích a držia v pohode.Tie diodi čo sa ti roztopili to si skušal viackrat alebo len jedny? Citovat
marko306 Odesláno 23. únor 2009 Autor Odesláno 23. únor 2009 len jedny lebo aj ostatne co som ja videl tak mali umele spodky tak som ich ani neskusal. Preto sa pytam tu. Citovat
antal Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Původně zaslal: marko306 len jedny lebo aj ostatne co som ja videl tak mali umele spodky tak som ich ani neskusal. Preto sa pytam tu. Tak si skus kupit tuto http://www.svetzarovek.prodejce.cz/produkty/big/2492-led-12v-5w-w2,1x9,5d-bila-super.jpg Citovat
marko306 Odesláno 23. únor 2009 Autor Odesláno 23. únor 2009 Tak si skus kupit tuto http://www.svetzarovek.prodejce.cz/produkty/big/2492-led-12v-5w-w2,1x9,5d-bila-super.jpg Dik za adresu:super okostujem hu a dam vedet:) keby nemam rovno parkovacku nad halogenkov tak by tam mohla byt barzjaka Citovat
miukoslav306 Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 ja som mal tiež ale viete čo som zistil že tie drahšie nie 5 bodové ale také s vysokosvietivou led a nie s klobučíkom ale s jamkou sa mi rozblikali a potom zhasli a tie čo som kupoval s klobučikom za 75 sk tak držia inak mám čire H1+H7 Citovat
antal Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Původně zaslal: miukoslav306 ja som mal tiež ale viete čo som zistil že tie drahšie nie 5 bodové ale také s vysokosvietivou led a nie s klobučíkom ale s jamkou sa mi rozblikali a potom zhasli a tie čo som kupoval s klobučikom za 75 sk tak držia inak mám čire H1+H7 Lenže ak je tich diod viac tak to svieti omnoho lepšie.Mam tu aj foto ako to svieti Citovat
Rorro Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 kupte si 6ti diodove obrysovky a mate klid na chvili Citovat
AKCZ Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Původně zaslal: miukoslav306 ja som mal tiež ale viete čo som zistil že tie drahšie nie 5 bodové ale také s vysokosvietivou led a nie s klobučíkom ale s jamkou sa mi rozblikali a potom zhasli a tie čo som kupoval s klobučikom za 75 sk tak držia inak mám čire H1+H7 jj ty jsem mel taky a taky se mi jedna rozblikala jak stroboskop Na druhou stranu kdybych chtel stroboskop tak se da poridit lacino Citovat
miukoslav306 Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 jj je to strobo ale nie na dlho a ked bliká tak sa rozsvieti ale ked sa vypnu znova zapnu tak znova blikaju a potom svietia a po x raze už ani nesvietia hmm a čo cajti na tie 5 ledkové??? asi a potom Citovat
21Grams Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Ja som mal problem vzdy len v tom ze ako sa ten spodok topi drotiky vyvedene z tej led sa don pustia a strati to kontakt. Zatial som to len napruzil ale ako sa otepli a spravi to znovu tak to asi rozkucham a napajkujem to na obojsmerny cuprexid nech to ma vacsiu plochu. Po elektrickej stranke drzia tie ledky uz pol roka, mam klasicke 5W, lacne:D. Mna sa vzdy odpalovali klasicke parkovacky, svietit svietili ale zaciernili sa zvnutra, nvm preco, H4 mam origos este z vyroby a auto ma uz 10 rokov, stale idu... Citovat
antal Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Původně zaslal: miukoslav306 jj je to strobo ale nie na dlho a ked bliká tak sa rozsvieti ale ked sa vypnu znova zapnu tak znova blikaju a potom svietia a po x raze už ani nesvietia hmm a čo cajti na tie 5 ledkové??? asi a potom Nemam skusenosti ale myslím že by to pochopili:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.