Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: marko306

opytam sa teda takto: ma niekto z vas viacdiodove parkovacky v Peugeot 306 s cirimi svetlometmi H7+H7 a nenicia sa?(neroztapaju)

Na 306 su parkovačky pri potkavacích alebo dialkových svetlach?Ja na 207 ich mam pri potkavacích a držia v pohode.Tie diodi čo sa ti roztopili to si skušal viackrat alebo len jedny?
Odesláno

ja som mal tiež ale viete čo som zistil že tie drahšie nie 5 bodové ale také s vysokosvietivou led a nie s klobučíkom ale s jamkou sa mi rozblikali a potom zhasli a tie čo som kupoval s klobučikom za 75 sk tak držia inak mám čire H1+H7

Odesláno
Původně zaslal: miukoslav306

ja som mal tiež ale viete čo som zistil že tie drahšie nie 5 bodové ale také s vysokosvietivou led a nie s klobučíkom ale s jamkou sa mi rozblikali a potom zhasli a tie čo som kupoval s klobučikom za 75 sk tak držia inak mám čire H1+H7

Lenže ak je tich diod viac tak to svieti omnoho lepšie.Mam tu aj foto ako to svieti
Odesláno

jj ty jsem mel taky a taky se mi jedna rozblikala jak stroboskop :D Na druhou stranu kdybych chtel stroboskop tak se da poridit lacino :P

Odesláno

jj je to strobo ale nie na dlho a ked bliká tak sa rozsvieti ale ked sa vypnu znova zapnu tak znova blikaju a potom svietia a po x raze už ani nesvietia :D

hmm a čo cajti na tie 5 ledkové??? :myslim

asi :mrk

a potom :bacha

Odesláno

Ja som mal problem vzdy len v tom ze ako sa ten spodok topi drotiky vyvedene z tej led sa don pustia a strati to kontakt. Zatial som to len napruzil ale ako sa otepli a spravi to znovu tak to asi rozkucham a napajkujem to na obojsmerny cuprexid nech to ma vacsiu plochu. Po elektrickej stranke drzia tie ledky uz pol roka, mam klasicke 5W, lacne:D. Mna sa vzdy odpalovali klasicke parkovacky, svietit svietili ale zaciernili sa zvnutra, nvm preco, H4 mam origos este z vyroby a auto ma uz 10 rokov, stale idu...

Odesláno

jj je to strobo ale nie na dlho a ked bliká tak sa rozsvieti ale ked sa vypnu znova zapnu tak znova blikaju a potom svietia a po x raze už ani nesvietia :D

hmm a čo cajti na tie 5 ledkové??? :myslim

asi :mrk

a potom :bacha

Nemam skusenosti ale myslím že by to pochopili:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...