Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem! Jen se chci skromně pochlubit, že od včerejška jsem majitelem 306 se 61 000 km/1997 :D

Informace nepodstatná, ale radostná. Tak děkuju těm, kteří si ji přečetli...:papa

Odesláno

Už jsem to dával do podpisu, ale je tam furt to starý. Je to 1.4 XN. Miluju naf?áky, ale nebyl, tak doufám, že tahle menší kubatura bude žrát míň, než nenasyta 3 litr u 605...:o)

Napsán autorem Driver

to gvg: A copak máš pod kapotou?

:D
Odesláno
Napsán autorem gvg

Už jsem to dával do podpisu, ale je tam furt to starý. Je to 1.4 XN. Miluju naf?áky, ale nebyl, tak doufám, že tahle menší kubatura bude žrát míň, než nenasyta 3 litr u 605...:o)

Napsán autorem Driver

to gvg: A copak máš pod kapotou?

:D

sem nikdy nepostřehl, že máš 605 3,0...

Odesláno

Tak to nevím jak stím jezdí a jestli má auto dobře seřízený, protože spotřeba se probírala zde: a spotřeba 8-9l mimo obec a ve městě 10-12 mi přijde v celku uspokojivý, možná se ti to zdá hodně oproti 1,1 ale přes těch deset ti ve městě žere i dvojlitr

Odesláno

No, je pravda, že to moc nešetří, ale když mi ho jednou půjčil, musím uznat, že lepšího svezení jsem zatím v žádném autě neměl...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...