agresssor Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Zdravim a preju krasny brzky rano, vcera se mi na me 406 ce stala podivna zavada, ktera pretrvava. Kdyz sem rano jel pryc tak nejdrive se mi rozblikala kontrolka stop, ktera si delala co chtela, blikala, a po prejeti nerovnosti zhasla.... Pak se zase rozsvitila a zustala svitit. A nevim jestli to je zavada dohromady nebo kazda zvlast ale dalsi vec je ze se mi rozebehly samy od sebe sahary. Myslim si ze si motor mysli ze ma tendenci se prehrejvat a tak spusti kontrolku a zacne chladit. Jinak deje se to jakmile teplota na budiky se dostane k 70 Stupnum. Jinak sahary tam sou tejden po vymene, je tam delany i nove vedeni k saharam... Pokud byste mi mohl nekdo poradit budu rad diky... Jinak jedna se o motor 1.9 td Citovat
Guest michaelo Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 skor si myslim, ze ak sa tam pred tymi dvoma tyzdnami hrabalo s elektrikou, bud je cosi blbo zapojene, alebo moze byt cosi odpojene..... teraz neviem, ci aj chladenie ide cez riadiacu jednotku a ci ju tento voz ma, ak jo, tak ak je nanovo tahana elektrika a prerabana, asi by nebolo odveci to hodit na diagnostiku a ta uz povie, co tomu je........... Citovat
Ferry Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 bude nekde spatnej kontakt, nejspis v levem podbehu pod plastovym nadkolim, kde je ridici jednotka - tzv. Bitron, pripadne se do toho konektoru dostal bordel, slana voda apod, vsechno rozpojit, prostrikat kontaktolem a poradne zapojit znovu Citovat
agresssor Odesláno 18. únor 2009 Autor Odesláno 18. únor 2009 mno uvidim o vikendu zkusim to vsechno porozopojovat a snad to bude oka... Citovat
agresssor Odesláno 18. únor 2009 Autor Odesláno 18. únor 2009 a je teda mozne aby ty sahary a ta kontrolka mela pospolu nejakou souvislost? Citovat
kupák Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Původně zaslal: agresssor a je teda mozne aby ty sahary a ta kontrolka mela pospolu nejakou souvislost? Určitě. Podle toho blikání kontrolky to vypadá opravdu na blbý kontakt. Do řídící jednotky sahar jdou pak divné informace a třeba se to posunulo tak, že si myslí, že teplota motoru je vyšší, než ve skutečnosti. Citovat
agresssor Odesláno 18. únor 2009 Autor Odesláno 18. únor 2009 Tak sem z toho celej zmetenej, asi pred dvouma hodinama kdyz sem jel pryc, tak se mi na 70 sepli sahary, ale kontrolka nikde..... No a pak kdyz sem se vracel zpatky tak uz se ani sahary nesepeli.. Tak sem z toho takovej nejakej na vazkach. Kazdopadne o vikend mrknu na ten bitron a prostrikam contactolem... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.