Lenale Odesláno 19. květen 2004 Odesláno 19. květen 2004 zdarec, na me 406 1.8 r.v. 96 mam vpredu dva vetraky, problem je v tom ze kdyz je voda na 110 zapne se pouze jeden..... nevite jestli ten druhy zapne az pri vetsich teplotach, nebo jestli tam neni treba pro chlazeni klimacky .... asi ne co ... spis bude v riti ..... Mezi vetrakama jsou tri rele u leveho vetraku, u praveho vetraku a v prostred, zkousel jsem vymenit ty dva na krajich .... typnul jsem to na to ze ten levej bude pro levej vetrak a ten pravej pro pravej vetrak .... Citovat
vícha Odesláno 19. květen 2004 Odesláno 19. květen 2004 Na stránce http://www.peugeot-club.cz/peugeot.htm je elektrika pro 406, na straně 2 je zapojení právě pro dva ventilátory a tři relé (tvůj případ), takže studuj... Letmo jsem na to mrknul a jeví se mi to tak, že relé 17 se spíná, když je vypnutá spínačka a propojí oba ventilátory do serie, poloviční otáčky (spínač na chladiči sepnut). To pro případ, aby si nevyhořel A za jízdy jsou navíc sepnuté relé 18 a 19, oba motory jsou na plné otáčky (opět sepnutý spínač na chladiči). Vidím to na jedno z relátek 18 nebo 19 , nebo jeden z větráků, nejlépe si k tomu vzít měřák... Vidím, že jsi z Náchoda, tak kdyby bylo nejhůř, tak se stav v Ádru, ale nejdřív se ozvi, abych s tím počítal... mrknem na to Citovat
kveton Odesláno 19. květen 2004 Odesláno 19. květen 2004 mely by sepnout oba najednou, predevcirem jsem to privezl ze servisu kde mi menili chladic a zkouseli je a spinaj oba. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.