Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj příznivci lvů, nemůže mi někdo poradit, kde bych sehnal levný střešní nosič na 407 sedan, rok v. 2005? úDajně tam má být na našroubováí do střechy. Dík moc za radu.

Odesláno
Původně zaslal: francis

Ahoj Přemo, ještě jsem nerozebíral úchyty, ale slyšel jsem, že pod krytkou v liště jsou závity, kam se příčník přišroubuje. Jaká je montáž?

Já mám SW s hagusy.....tak nevím

Odesláno

Přemo, olej v servu drží a už není jako šlehačka. Je lehce napěněný, ale neteče. Řízení je zatím v poho, asi to bylo jen zavzdušněné. Dík za radu.

Odesláno

Přemo, olej v servu drží a už není jako šlehačka. Je lehce napěněný, ale neteče. Řízení je zatím v poho, asi to bylo jen zavzdušněné. Dík za radu.

;););):papa

Odesláno

Pod krytkama žádné závity nejsou, jen takové čepy na které se nosič nasadí a zamkne. Dvířka otevřeš normálně třeba šroubováčkem.

Odesláno
Původně zaslal: elton

Pod krytkama žádné závity nejsou, jen takové čepy na které se nosič nasadí a zamkne. Dvířka otevřeš normálně třeba šroubováčkem.

Tak to není na našroubován?

Odesláno
Původně zaslal: Přema

;););):papa

:super:super:super
Odesláno

Ne není to na našroubování.

Odesláno

Ne není to na našroubování.

Dík, podívám se na to a asi koupím taky origo. Jistota je jistota.:myslim

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...