Pedro35 Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 zdravím, zháňam strešný nosič - tyče - na 407 SW, viete mi nejake poradiť za dobrú cenu? vopred ďakujem Citovat
petertn1 Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Ja som podobny problem riesil pred cca mesiacom, ked som isiel na lyziarsku dovolenku. Kupil som priecniky za cca. 40 eur tu http://www.forstinger.sk/fs-main.php Dokupoval som tam aj drziaky na lyze za cca 25eur. Zatial spokojnost. [upravil dne 15/2/09 petertn1] Citovat
francis Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Ahoj příznivci lvů, nemůže mi někdo poradit, kde bych sehnal levný střešní nosič na 407 sedan, rok v. 2005? úDajně tam má být na našroubováí do střechy. Dík moc za radu. Citovat
Laďa Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Třeba tady : http://www.hakrbrno.cz/StresniNosice.aspx http://stresni-nosice-prikryl.cz/_c4549_l2_/stresni-nosice/peugeot/peugeot-407/default.aspx http://www.neumax.cz/kategorie/stresni-nosice/?CatID=395&SearchButt=1&SearchButtWiz=1&SearchWizardType=1&Mark=PEUGEOT&Year=2005&Model=407%2C+4-dr+Sedan%2C+s+fixa%E8n%EDm+bodem Citovat
francis Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 dík, to jsou rakety. Není někde levný zboží? Citovat
Přema Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Já bych teda levný nosič nechtěl,se ti to za jízdy utrhne a škoda bude daleko vyšší..... Citovat
elton Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Radši jsem si koupil přímo v peugeotu abych měl jistotu, že mi za jízdy neuletí. Citovat
francis Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Ahoj Přemo, ještě jsem nerozebíral úchyty, ale slyšel jsem, že pod krytkou v liště jsou závity, kam se příčník přišroubuje. Jaká je montáž? Citovat
Přema Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: francis Ahoj Přemo, ještě jsem nerozebíral úchyty, ale slyšel jsem, že pod krytkou v liště jsou závity, kam se příčník přišroubuje. Jaká je montáž? Já mám SW s hagusy.....tak nevím Citovat
francis Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Přemo, olej v servu drží a už není jako šlehačka. Je lehce napěněný, ale neteče. Řízení je zatím v poho, asi to bylo jen zavzdušněné. Dík za radu. Citovat
Přema Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: francis Přemo, olej v servu drží a už není jako šlehačka. Je lehce napěněný, ale neteče. Řízení je zatím v poho, asi to bylo jen zavzdušněné. Dík za radu. ;) Citovat
elton Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Pod krytkama žádné závity nejsou, jen takové čepy na které se nosič nasadí a zamkne. Dvířka otevřeš normálně třeba šroubováčkem. Citovat
francis Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: elton Pod krytkama žádné závity nejsou, jen takové čepy na které se nosič nasadí a zamkne. Dvířka otevřeš normálně třeba šroubováčkem. Tak to není na našroubován? Citovat
francis Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: francis Přemo, olej v servu drží a už není jako šlehačka. Je lehce napěněný, ale neteče. Řízení je zatím v poho, asi to bylo jen zavzdušněné. Dík za radu. ;) :super:super Citovat
elton Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: francis Původně zaslal: elton Pod krytkama žádné závity nejsou, jen takové čepy na které se nosič nasadí a zamkne. Dvířka otevřeš normálně třeba šroubováčkem. Tak to není na našroubován? Ne není to na našroubování. Citovat
francis Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: elton Původně zaslal: francis Původně zaslal: elton Pod krytkama žádné závity nejsou, jen takové čepy na které se nosič nasadí a zamkne. Dvířka otevřeš normálně třeba šroubováčkem. Tak to není na našroubován? Ne není to na našroubování. Dík, podívám se na to a asi koupím taky origo. Jistota je jistota. Citovat
elton Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Origo se i velmi dobře nasazuje a sundává, jen se nacvakne. Citovat
PetrMach Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Můžu se zeptat jaká je cena originálů na 407 SW? Díky moc. P. Citovat
elton Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Na sedana stály kolem 5000,-, tak na sw to bude asi trošku levnější nebo stejně. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.