Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

a jako lonsky Sebetov byl coM? tam taky nedoslo k zadnym ujmam? :D

ale abych byl k tematu. Me celkme prekvapuje, kolik lidi jezdi na ty srazy a ze se tam opravdu jezdi takze se jeste nic vazneho nestalo

[upravil dne 20/2/09 Marlin]

Tak bych řekl že ujmu na Šebetově asi utrpěli všichni, díky tvému vyorávání kukuřice. Myslim že se z toho vzpamatovávají dodnes.

A přijde mi že to pořád připomínáš jako by jsi byl díky tomu nějakej King nebo co:bojim

[upravil dne 20/2/09 Radek Hurvajz]

Odesláno

ja to porad nepripominam. Jen sem chtel poukazat na to, ze pomalu na kazdem sraze se stane neco zajimave, at vlastni blbosti ci nikoliv.

a moc hrdy na to nejsem. A mam pocit ze mi to spise porad nektery clenove davaji porad sezrat.

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

........................mam pocit ze mi to spise porad nektery clenove davaji porad sezrat.

No tomu se ale vůbec nedivím;)

ani se nedivim. Tak co se da delat ze

Odesláno

Původně zaslal: Radek Hurvajz

........................mam pocit ze mi to spise porad nektery clenove davaji porad sezrat.

No tomu se ale vůbec nedivím;)

ani se nedivim. Tak co se da delat ze

Nevím, jestli se Marlin díky tomu cítí jako king, ale co má dělat jinýho než si z toho dělat srandu...

Nehledě k tomu, že Marlin už tenkrát řekl, že si spletl cestu - takže to byl omyl, protože ta další cesta, u kousek dál, byla v pohodě. Takže bych mu to nedával moc sežrat.

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Nevím, jestli se Marlin díky tomu cítí jako king, ale co má dělat jinýho než si z toho dělat srandu...

Nehledě k tomu, že Marlin už tenkrát řekl, že si spletl cestu - takže to byl omyl, protože ta další cesta, u kousek dál, byla v pohodě. Takže bych mu to nedával moc sežrat.

No já mu to sežrat nedávám, on to vytáhnul.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...