Pit Odesláno 18. květen 2004 Odesláno 18. květen 2004 Chystáte se někdo na sraz do Plzně a vyjíždíte z Prahy, nebo ji cestou míjíte? V 8:30 v sobotu ráno vyjíždíme (zatím 3 auta od třetí benzínky, OMV, směrem od Barandovskýho mostu ve směru na Plzeň). Přidejte se k nám. Citovat
oddie Odesláno 19. květen 2004 Odesláno 19. květen 2004 Zkuste to posunout na Rudnou, my přes Barrandov nejedem... (Medvěd, Hics, Oddie...) Citovat
Luger Odesláno 19. květen 2004 Odesláno 19. květen 2004 Jestli někdo pojedete přes Rudnou, budu vám neskonale zauzlován... Dejte plíz vědět. Ď. Citovat
oddie Odesláno 19. květen 2004 Odesláno 19. květen 2004 Troufal bych si docela odhadnout, že okolo Rudné pojedou úúúplně všichni, kdo pojedou z Prahy či přes Prahu... Citovat
Luger Odesláno 19. květen 2004 Odesláno 19. květen 2004 To mě taky napadlo, ale nechci půl hodiny stát v odstavným pruhu na dálnici a čekat až kolem proběhnou lvi... Kdyby se tu PLÍS PLÍS nějaká menší skupinka stavila, měl by u mě každý kofolu Citovat
oddie Odesláno 19. květen 2004 Odesláno 19. květen 2004 Medvěd už se myslím domlouval s těmi, co maj sraz na tom Barrandově, aspoň něco takového říkal. Tak mu zkus zavolat a domluvit se s ním. Já pojedu s ním už prakticky od baráku, takže nevim, v kolik kde budem a nebudem a s kým se kde potkáme, nechávám to na něm. Benzina na dálnici u Rudné je ale reálná - akorát bacha na šlapky... Citovat
oddie Odesláno 19. květen 2004 Odesláno 19. květen 2004 Z hlavy neee, ale má ho pod nickem, u každé odpovědi (v takovém tom políčku \"Nálada nebo tel\" ) Citovat
Luger Odesláno 19. květen 2004 Odesláno 19. květen 2004 No, nebere to... Mohl bys ho zkusit překecat aby se stavil na tom TIR parkovišti u Atolu - tam jak dupou ty jurvičky ... v případě, že bych se mu nedovolal... ? Citovat
oddie Odesláno 19. květen 2004 Odesláno 19. květen 2004 To zkus pozdějc, ne? Já taky telefon netahám všude s sebou a nevrhám se po něm na každé zazvonění... Holt teďka nemůže, tak bude moct za hodinu, za půl dne, zejtra... sraz je až v sobotu, ne za 5 minut. Kdyžtak si napiš číslo na mě (kdepak asi je? ), a zavolej v sobotu ráno, když neseženš Medvěda... Citovat
Luger Odesláno 19. květen 2004 Odesláno 19. květen 2004 To jsem celej já, všechno honem, hned, teď, a před chvílí bylo pozdě Oká, Dík... Citovat
oddie Odesláno 19. květen 2004 Odesláno 19. květen 2004 Takže Medvěd poudal něco o tom, že 9.00 u té Benziny na Rudné... Citovat
Luger Odesláno 19. květen 2004 Odesláno 19. květen 2004 Jojo, jsem zavázán Budu před tou benzinou na tom velkym parkovišti okukovat šlapadla a čekat na vás :D Citovat
John Odesláno 19. květen 2004 Odesláno 19. květen 2004 Tak ja jedu taky a budu na Vas co jedou z Prahy nebo pres Prahu cekat na ty benzince jak jsem se domlouvaly u OMV za Barandakem.Kolik vas tam asi bude? abych vedel jestli se tam vubec vejdema na tu benzinku?Tak se zatim vsichni mejte a uvydime se tuhle sobotu...Uz se tesim jako maly kluk. Citovat
Trundik Odesláno 19. květen 2004 Odesláno 19. květen 2004 tak to vidím následovně: ti co jedou přes Baranďák, tak v 8:30 u OMV a potom v 9:00 na Rudné (předpokládám, že na benzince a ne na návsi) Už aby byla sobota ráno Citovat
Luger Odesláno 20. květen 2004 Odesláno 20. květen 2004 Poznámka: Na Rudné znamená parkoviště u hotelu Atol - je tam velká Atolcedula... a taky benzina... tak tam volakde... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.