Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Chystáte se někdo na sraz do Plzně a vyjíždíte z Prahy, nebo ji cestou míjíte? V 8:30 v sobotu ráno vyjíždíme (zatím 3 auta od třetí benzínky, OMV, směrem od Barandovskýho mostu ve směru na Plzeň). Přidejte se k nám.:papa

Odesláno

To mě taky napadlo, ale nechci půl hodiny stát v odstavným pruhu na dálnici a čekat až kolem proběhnou lvi... Kdyby se tu PLÍS PLÍS nějaká menší skupinka stavila, měl by u mě každý kofolu :D

Odesláno

Medvěd už se myslím domlouval s těmi, co maj sraz na tom Barrandově, aspoň něco takového říkal. Tak mu zkus zavolat a domluvit se s ním. Já pojedu s ním už prakticky od baráku, takže nevim, v kolik kde budem a nebudem a s kým se kde potkáme, nechávám to na něm. Benzina na dálnici u Rudné je ale reálná - akorát bacha na šlapky... :D

Odesláno

No, nebere to... Mohl bys ho zkusit překecat aby se stavil na tom TIR parkovišti u Atolu - tam jak dupou ty jurvičky ... v případě, že bych se mu nedovolal... ?

Odesláno

To zkus pozdějc, ne? Já taky telefon netahám všude s sebou a nevrhám se po něm na každé zazvonění... Holt teďka nemůže, tak bude moct za hodinu, za půl dne, zejtra... sraz je až v sobotu, ne za 5 minut.

Kdyžtak si napiš číslo na mě (kdepak asi je? :D ), a zavolej v sobotu ráno, když neseženš Medvěda...

Odesláno

Tak ja jedu taky a budu na Vas co jedou z Prahy nebo pres Prahu cekat na ty benzince jak jsem se domlouvaly u OMV za Barandakem.Kolik vas tam asi bude? abych vedel jestli se tam vubec vejdema na tu benzinku?Tak se zatim vsichni mejte a uvydime se tuhle sobotu...Uz se tesim jako maly kluk.:)

Odesláno

tak to vidím následovně:

ti co jedou přes Baranďák, tak v 8:30 u OMV a potom v 9:00 na Rudné (předpokládám, že na benzince a ne na návsi)

Už aby byla sobota ráno

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...