Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Biliboy

To neviem..treba zistit ci mas v aute architekturu full CAN...popripade napis ref, cislo radia 96......80

Ona to prý musí podporovat i BSI.

Odesláno
Původně zaslal: Dawa

Ja se po pul roce pripomenu s dotazem: nevite nekdo, jak tento modul donutit komunikovat s chytrym telefonem s Win Mobile? V autoriz. servisu jen krci rameny.. se mi vyplatilo priplatit si 9,5 litru za BT, ktery nemuzu pouzivat :grr

Fungovalo mi to na 308 a 307 s HTC Touch Pro. Pokud po prvním přihlášení komunikace vykazovala chybu, updatoval jsem software jednotky HF a pak to běhalo bez problémů. Měl jsem problém s nokii, ale ta se poté celá odporoučela.

Odesláno
Původně zaslal: homat

Fungovalo mi to na 308 a 307 s HTC Touch Pro. Pokud po prvním přihlášení komunikace vykazovala chybu, updatoval jsem software jednotky HF a pak to běhalo bez problémů. Měl jsem problém s nokii, ale ta se poté celá odporoučela.

A můžeš mi podrobněji popsat, jakým způsobem si updatoval SW v té jednotce HF? Mě telefon komunikuje do té míry, že se bez problému připojí, vidím na displeji i výpis hovorů a tel. seznam, když někdo volá vidím i přijmu hovor, ale protějšek slyším stále jen ve sluchátku telefonu - v autě stále ticho. Na druhé straně mě slyší... dělalo mi to samé s různými přístroji (HTC Kaiser, nyní Touch Pro2 s WinMobile 6.5). Díky.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

godzilaTO keď zapneš rádio a zatlačíš na tlačítko MENU objaví sa ti ponuka, pozri či ta máš ikonu telefónu ak ju tam nemáš tak beháš zbytočne zo zapnutým BT.

[upravil dne 27/3/10 Judes]

Odesláno

a ako teda zistime ci tam nieco je???

a ak neni ako to tam dosta,co to stoji,ako sa to montuje,a kde to zohnat...heh...

inak pan Judec mas peknu kaaaaaaaaaaaaaaaaaru...som cekol fotos a fakt fesak....hehe...

Odesláno

mladenci, mam v aute namontovane HF od predosleho majitala dajak to nefungiruje..nechce sa mi verit ze belgican jazdil z nefunkcnym...ako sa to da ozivit? /spominanu ikonu tam nemam/

Odesláno

Ak tam tú ikonu chcete mať musíte si najprv kúpiť BT sadu a potom možno prihlásiť cez dia. , ale to vám už poradí niekto skúsenejší kto ich aj montuje.:papa

[upravil dne 29/3/10 Judes]

Odesláno

judesu, a co je to ta BT sada? ba mam tam namontovany drziak aj s konektorma na sluchadla a nabijanie /nokia/ do ktoreho zanunes mobil a pri osvetleni je mikrofon, ale ako som pisal je to hluche a ani nenabija...

Odesláno

strick BT sada som tým myslel Bluetooth sadu ktorá sa priamo montuje do palubnej dosky napevno. Ty máš asi prenosnú BT na nokiu. A tie malé čudá pri osvetlení interiéru mám aj ja ale to bude podľa môjho názoru nejaké ultrazvukové čidlo ku alarmu na snímanie vnútorného priestoru.

Odesláno

judes, je to namontovane na pevno..aj kabel ide do palubovky... a to pri osvetleni je urcite mikrofon... aj bych to ofotil, enem neviem ako sa sem vkladaju fotky:myslim

Odesláno

Ten originál BT modul napevno som myslel namontovaný v prístrojovom paneli tak že ho nevidíš a zistíš či ho máš tam práve tým zobrazením ikony telefónu na displeji nad rádiom, tak ako to je na obrázku vyššie.

Tie fotky sem dáš tak že napíšeš nejaký príspevok odošleš ho a keď sa ti zobrazí na fóre klikneš na tlačítko upraviť v pravom hornom rohu svojho príspevku, otvorí sa ti okno a v spodnej časti budeš mať PRÍLOHA a vedľa okno s prehľadávačom. Klikneš naň a pohľadáš foto ktoré chceš vložiť a pod tým máš ZMENIŤ PRÍSPEVOK a je hotovo.

Obrázok (foto) by nemal byť väčší ako 800x600 pixlov a 250 Mb.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...