Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no chlapci ako citam vase pripomienky dost tu vyzaruje negativizmus kto ,kedy skim a preco sa to nezdarilo ,,,, nie o to sa tu jedna skuste sa vratit na zaciatok ankety kde vas \"tibortius\" ziada o dobre rady a miesto kde by to vyhovovalo viacerim a pripadne poradit aki program pripravit ste tu predsa len dlhsie a mate s tim viac skusenosti nez mi ,,,, a ked to prebiehalo vzdy timto stilom ani sa necudujem ze sa to nezdarilo vsak cloveku prejde chut este aj na peugeot ,,,,,, poprosim vas davajte sem vase zazitky s inich zrazov abi si tiburtius vedel vytvorit neaku predstavu co na ten zraz pripravit ,,, dakujem ,,,, tiburtius nevzdavaj to a mas moju podporu .

Odesláno
Původně zaslal: jaruno2

no chlapci ako citam vase pripomienky dost tu vyzaruje negativizmus kto ,kedy skim a preco sa to nezdarilo ,,,, nie o to sa tu jedna skuste sa vratit na zaciatok ankety kde vas \"tibortius\" ziada o dobre rady a miesto kde by to vyhovovalo viacerim a pripadne poradit aki program pripravit ste tu predsa len dlhsie a mate s tim viac skusenosti nez mi ,,,, a ked to prebiehalo vzdy timto stilom ani sa necudujem ze sa to nezdarilo vsak cloveku prejde chut este aj na peugeot ,,,,,, poprosim vas davajte sem vase zazitky s inich zrazov abi si tiburtius vedel vytvorit neaku predstavu co na ten zraz pripravit ,,, dakujem ,,,, tiburtius nevzdavaj to a mas moju podporu .

Nejde o negativismus (sám jsem nabídl aspoň pomoc ve formě konzultací), spíš jen naznačuju jak ten sraz udělat zajímavý a lákavý - samozřejmě nikomu nic nevnucuju, je to Váš sraz.

Odesláno

tak ako Meda pise neni umenie zajst na kavu , čaj , ale niečo si stoho podujatia aj odniest :D:D:D napriklad Diplom alebo pohar :D:D:D:D:D:D:D:aut

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Aby si ma pochopil :) To prvu vykendovu grilovacku, sem myslel ako nejaky zacatek. Na grilovacke se spozname, aspom ty ze zapadu, a mozna se utvori i nejaka parta. Kdyby sme si ako lidi vyhovovali, tj ze se tam vsetci budeme citit v pohode, myslim, ze by sme prave s tychto ludi, s grilovacky, dokazali utvorit nejaky kameny, alebo pevny zaklad pro dalsi sraz, ktory by uz mohl vist v duchu celeho vykendu.

Na to nemusíte svolávat slovenský sraz, k tomu stačí minisraz, který svoláš třeba tak, že obešleš maily všechny členy z blízkého okolí a pozveš je na minisraz třeba někam do hospody (já tohle dělal, když začínaly Džbány - je to lopotná práce, ale výsledky se dostavily). Samozřejmě to lze svolat i na fóru, ale fakt ne jako sraz, protože to je zavádějící a opravdu může přijet někdo z dálky mnoha set km, kterého ve fnále naštve, že se jel podívat na grilovačku u ohníčku.

Kdyz vy delate sraz v cechach, lidi vi ze tam najdou na sraze tebe, ze tam najdou petra, atd atd, proste kopu lidi, ktere znaji, a vi, ze s nima bude nejaka sranda.

Trufám si tvrdit, že zrovna Tvou maličkost si také mnoho lidí z fóra pamatuje (osobně bych Tě i rád poznal)

Kdezto robit prvy zraz hned na vykend, kde se stretnou lidi, ktery sebou nikdy neboli, by mozna nekoho odradil. U toho ohnicku, a grilovacky, by uz mozna slo i rozebrat, co by sme chteli delat, na dalsim srazu, kde by mohl eventuelne byt, a co by bilo fajn. Inac myslim ze by potom nebyl velky problem, pokial by bol zaujem i s ceske strany, umistnit ten \"zraz\" kdesi vyc na severe, kde by byl lepsi pristup s cech.

Myšlenka dát dokupy nejdřív partičku a pak teprve pořádat něco většího není špatná, víc lidí se aspoň dokáže lépe podělit o úkoly - zase na druhou stranu, když něco děláš sám (nebo s lidmi, které opravdu znáš), můžeš se spolehnout na to, že to a to bude fungovat, páč jsi to zařizoval osobně - když sraz bude připravovat 10 lidí a nebudou jednoznačně rozdělené úkoly a zodpovědnost, může to skončit na tom, že nikdo neudělá nic, protože si bude myslet, že to dělá ten druhý.

A mozna este pred tym, nez by sme se do takoveho zrazu pustili, by sme jeli, aspon nektery z nas, na Vas letny srazek, na ktory by som tento rok velmi rad konecne prisiel, a mozna co to odkoukali. A potom verim v to, ze po takomto absolvovani, by se tu srazi mozna rovnou rozbehli.

Návštěvu srazu v ČR doporučuju, ono se lépe zdokonaluje už vymyšlené, než totéž vymýšlí od stolu.

Taky muze nastat situace, ze si lidi na 1 dnove grilovacke proste nesednou, a nebo se tam budou citit zle (kazdy sme predsa iny, kazdy ma rad neco ine), a zistime, ze delsi sraz by mozna zmysel nemal. Muj pripad by to asi nebyl, ale myslim si ze take prvotne otukanie sa na 1 dnovej grilovacke by bolo celkom fajn...

Odesláno

treba počkat do leta zajst na Šebetov obzriet si to a potom pouvažovat

my akonahle bude teplučko ideme na gulaš :roker:potlesk:roker

a kto dojde bude tu kdo nie sedi doma :xvul

[upravil dne 25/2/09 Zila]

Odesláno

Medved dakujem za podporu, celkom si to vazim ;)

Tento rok by sem urcite uvital minimalne nejaky ako si ty hovoril minisraz, nekdo s okoli , nech se stretneme my zo zapada. A velmi rad bych zavital i k vam do cech :) Jen nevim ci se my tam chce prdkat s mou 1.4 kou, a ci bych radsi nezebral otcovho korejce :P

A bol by som rad, keby sa nas tu zo zapadu nazbierala nejaka particka, a ze by sme jeli spolu. Plus na silva sem se na chate s nekym dohodol, ze v cechach se k nemu pripojim, myslim 205 GTI :) Ale jmeno si uz nezapamatuju.

TY co tu mate malo prispevkov, a chcely by ste na taky srazek jet, tak si doplnte vase mailove adresy, nech muzeme v pripade konani minisrazu rozposlat maili, nakolko neni jasne, ci tato diskuse tu bude zit i pred letom...

V cechach bych si nejradsi pozrej orientak :) To by mne celkom zajimalo, jak to probiha :D

Odesláno

zila s tebou som asi pisal pred rokom ak si dobre pametam.. nakoniec som nesiel.

vy vsetci ste uz \"velky\" s rodinami atd, ja student 20r, tam budem sam jak prst no naco..tiez ako taky studak nebudem vela cestovat lebo financie nepustia..

Odesláno
Původně zaslal: PnR

zila s tebou som asi pisal pred rokom ak si dobre pametam.. nakoniec som nesiel.

vy vsetci ste uz \"velky\" s rodinami atd, ja student 20r, tam budem sam jak prst no naco..tiez ako taky studak nebudem vela cestovat lebo financie nepustia..

Je zvláštní, že na srazy v ČR jezdíme jak my, \"velcí s rodinama\", tak i študáci a nikdo nikdy tento propastný rozdíl neřešil (až tys nám ho vlastně objevil). Co se týče financí - vše je otázkou priorit, můj táta měl heslo: Buď chci, nebo nechci - když chci, tak si priority upravím, když nechci, vždycky to nějak \"okecám\" (a mé zkušenosti mi jednoznačně potvrzují, jak hlubokou měl pravdu).

Odesláno

Je zvláštní, že na srazy v ČR jezdíme jak my, \"velcí s rodinama\", tak i študáci a nikdo nikdy tento propastný rozdíl neřešil (až tys nám ho vlastně objevil). Co se týče financí - vše je otázkou priorit, můj táta měl heslo: Buď chci, nebo nechci - když chci, tak si priority upravím, když nechci, vždycky to nějak \"okecám\" (a mé zkušenosti mi jednoznačně potvrzují, jak hlubokou měl pravdu).

Velmi pekne povedane ,,,:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

mal som na mysli ten zraz o ktorom som sa vtedy so zilom bavil..

a mas pravdu.. ked si mam vybrat medzi vyjazdenim nadrze za den alebo za 2 tyzdne tak si vyberiem 2 tyzdne..

Odesláno

Původně zaslal: Medvěd

mal som na mysli ten zraz o ktorom som sa vtedy so zilom bavil..

a mas pravdu.. ked si mam vybrat medzi vyjazdenim nadrze za den alebo za 2 tyzdne tak si vyberiem 2 tyzdne..

no na 160 km ti to asi zozere nadrz tak to skoro predaj naco ti je take auto ------ :xvul

Odesláno

čo som na slovensku a to 3r. tak stale je to iba otom co tam budem sam :myslim stale ide a šlo o odreagovanie. A prist na ine veci a nie oto čo mam a ake to mam ale odreagovanie.

Ked sa chce dakto pochvalit moze aj decko ta vie dostat na kolena ked ti zacne davat otasky :D ujo toto ujo tamto :D a vraj ze neni zabava :D A že mame rodiny ved to nieje choroba :potlesk:potlesk:potlesk .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...