kecod Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 mam ju asi 4 mesiace co vy na to? teraz ma uz folie vzadu.a chcem este nejake elektorny na to dat.len ma stve karburator ako som tu o tom pisal. Citovat
chotemicak Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Vozítko vypadá velice pěkně. :superS tím karburátorem nevím nevím. A ž to odzkoušíš tak dej vědět jaká je spotřeba. Citovat
kecod Odesláno 12. únor 2009 Autor Odesláno 12. únor 2009 dakujem este sa chystam nastriekat spodok a vnutrajsok blatnikou. asi bodyčkom. Citovat
kecod Odesláno 12. únor 2009 Autor Odesláno 12. únor 2009 nie bum nebolo ak myslis ze te svetla nesedia ako maju.kupoval som nowe biele smerovky typuj jaky dodavatel.polsko. takze svetla v tych smerovkach nesedia tak to je jak keby to bolo burane.a na prednej maske sa mi odlomili dva drziaky co ju drzia. Citovat
renm Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 Původně zaslal: vix koukám, že udělala bum - na předek, že ? :xvulhele, a můžu ti poslat foto svého auta? Abys mi taky řekl kde a kam to bylo bouraný, zajímalo by mě to Citovat
vix Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 klidně - taky máš polský blinkry a každý nárazník jinej? Či se chceš pouze pochlubit, že jsi taky tak šikovnej jako kecod ? Nebo se snažíš pouze prudit ? Citovat
kecod Odesláno 13. únor 2009 Autor Odesláno 13. únor 2009 wix važne to nebolo burane nikdy:co som to kupil od jedneho dedka on stym chodil ak tak do obchodu alebo na poštu. Citovat
vix Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 Původně zaslal: kecod wix važne to nebolo burane nikdy:co som to kupil od jedneho dedka on stym chodil ak tak do obchodu alebo na poštu. píšu se vix, kdyby něco!!! (to máš takový problém tohle dodržet, nebo neumíš číst, psát, či co ?) Ať jsi to koupil od koho jsi chtěl, udělal jsi (možná) ze slušného auta opticky vrak . Aneb, tvoje auto, co má karbík ze Š100, topení propojené zahradní hadicí, každý nárazník jiný, rozlámanou přední masku ... To auto možná nikdy nebylo bourané - kdo ví. Ale, kecode, svými zásahy jsi z toho auto bourané udělal. A toho si cením nejvíc. To dokáže doopravdy málokdo. Příště si povíme zase tu pohádku o babičce, co s autem jezdila jen v neděli do kostela, ju ? Citovat
kecod Odesláno 13. únor 2009 Autor Odesláno 13. únor 2009 wix ty si ale macher staci sa ti pozret na auto ahned vies ze je buracka mas talent:potlesk ta hadica co tam je je zaspelka bol to podtlak z karburatoru a nie prepojene kurenie.co je na tom ze som tam dal karburator zo skoda 100.aj druhy to robily.a som stym spokojny.ked sa ti nieco nepaci tak racej nepis nic ako mas bit mudry. Citovat
vix Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 neboj, wix nebude psát nic, žádný wix tu tu totiž není ale pak nechápu, proč mu píšeš Citovat
kecod Odesláno 13. únor 2009 Autor Odesláno 13. únor 2009 ale ale pane odborniku.som pocul ze vam fučia šlajfiky. na petaxe dole pri pravom blatniku predu hore cez kapotu napriec kufrom cez magnetku ringopilku:potleskhore grunom cez mastale pod mlinom dkrat dalej.tak inky dipky na pantiki štrinfle popod klucku celu skrinu popod bopod epntem mešten fulen fragen zavaclavel hoS´pon podpod flopot desko pesko prepn deskom stefler ehem dezekdened svajhil hulhel onfarharen osteber specher stalen halen oster svajsen keremdesn dočhanharen kalandaber osper dobre storangabel echten štehen starenburen:myslim:roker Citovat
Vopičí Odesláno 14. únor 2009 Odesláno 14. únor 2009 :blablabla:blablabla:blablabla:blablabla:blablabla:blablabla Nechci vám do toho kecat, ale mohli byste tady už napsat něco kloudného:roll:roll:roll:roll Jinak já mám na autě polské blinkry:mad::nevim, svítěj lépe než ty zašlé (jedinej klad), které jsem na autě měl, ale pěkně mě to serrrrr......, protože jsem myslel, že mi ten týpek od kterého je mám pošle normální (tak jsme se domluvili) a ne tenhle šmejdy (na první pohled je vidět, že je to nějaká náhražka). Ale co si na týpkovi vezmu, poslal jsem mu e-mail, kde jsem ho poslal do prd... a dál to neřeším. Blinkry nechám na autě a kašlu na to. Až budu v létě dělat na autě další úpravy, tak koupím origo a tyhle dám jako rezervní. Jinak já jsem měl auto mírně bouchlý na přední pravou stranu a mám teď blinkr přesně jako kecod........takže se vixovi nedivím, že psal, že kecodovi auto udělalo bum:D Joo a každýmu může být putna, co si kdo dělá s autem (pokud tím neohrožuje další účastníky provozu), ale pokud kecod bude pokračovat takhle dál.....\" obrázek v tématu \".......tak to bude spíš auto homemade a né Peugeot 205....tím nechci nikoho urazit;) [upravil dne 14/2/09 Vopičí] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.