Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: wooody

Lidi můžou mi přesskočit rozvody třeba o zub?? Protože auto ztratilo výkon, začlo se kouřit z výfuku ( bíle ), výc to žere a má to hlubší zvuk z výfuku....

No ten bílí kouř se mi nezdá...jak intenzivně to kouří??tak že je skoro za tebou mlha?:D

Mam spíš podezření na těsnění pod hlavou či jiný problém spojený s těsností spalovacího prostoru...nechal bych si změřit tlaky..:)

PS:Jak je na tom chladící kapalina?neztrácí se??hadice po hned po startu tlakují?...v expanzní nádobce kapalina hodně kolisá(pumpuje)???

Odesláno
Původně zaslal: Pája Rybišár

Lidi můžou mi přesskočit rozvody třeba o zub?? Protože auto ztratilo výkon, začlo se kouřit z výfuku ( bíle ), výc to žere a má to hlubší zvuk z výfuku....

No ten bílí kouř se mi nezdá...jak intenzivně to kouří??tak že je skoro za tebou mlha?:D

Mam spíš podezření na těsnění pod hlavou či jiný problém spojený s těsností spalovacího prostoru...nechal bych si změřit tlaky..:)

PS:Jak je na tom chladící kapalina?neztrácí se??hadice po hned po startu tlakují?...v expanzní nádobce kapalina hodně kolisá(pumpuje)???

nene voda se neztrácí a emulze nejni nikde..... Huli to asi jako když je studenej motor ale huli to tak pořád....
Odesláno

No tak to je v pořádku...:cool:;)

A to máš na jakým autě a motoru??....u TU se to dá bezvadně zkontrolovat...:) na řemenici vačkové hřídele je otvor pro zajištovací trn a na hlavě je taky....dole klika ma taky značku v podobě tečky:)....púrostě je to veget...to by jsi zvladnul udělat doma...;):papa

[upravil dne 11/2/2009 Pája Rybišár]

Odesláno
Původně zaslal: msoli

Diky

Lebo unas jeden pita az okolo 7000 tak to je asi vela.Musim najst lacnejsieho;)

Teoreticky to môže byť i dobrá cena. Záleží na tom aké používa diely. Rozvodová sada stojí od 3000 - 6000, vodná pumpa od 1200 do 2300. Komplet sada s čerpadlom od Contitech je za 6100.

Odesláno

vyreseno prodejce zdarma vse opraví

a ty mu věříš ?? já bych skusil uhádat cenu dolů nebo peníze proti faktuře kolik co stálo,a měl by jsi jistotu že tam máš vše ok,po tom co ti prodal takovou vraždu bych mu moc nevěřil.....

Odesláno

zarizuje vsechno otec, takze ja nevym jak to tam dojdnal, ale mame od nej uz nekolikaty auto, krom 407 a santa fe vsecno co je v popisu a todle byl prvni problem...

Odesláno
Původně zaslal: kupák

My se přece vůbec nehádáme....:D

Ale jak tak čtu tuhle tvou poslední zprávu, tak Tobě asi do smíchu bohužel moc nebude. :nevim Vypadá to na pěknou vraždu. Ale neházej flintu do žita, třeba se to povede za rozumné náklady dát do cajku. :myslim

Jasně že se nehádáme :bacha :bacha :bacha:D

Odesláno

tak rozvody skoceny nebyly ale kladka je pridrena tak ji okamztine menej a ztrata vykonu byl palivovej filtr a satnej benzin....... a ten bilej dym bylo tim ze se menil vejfuk a byla v nem voda tak se to vyparovalo...... a zrovna vsechno najednou.....

Odesláno

teď jsem měnil rozvody + pumpu, už to začínalo mít divnej zvuk při přidání plynu a otáčkách tak mi to kluci vymněnili, druhej den jsem to měl protože den před tím podle malého techničáku obědnali všechno. tady jsou fotky těch použitých

post-0-14109604696382_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...