msoli Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Uz mate skoro podobny kurz ako mi,tak omoc viacej to v eurach nieje.Dik Citovat
Pája Rybišár Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Původně zaslal: wooody Lidi můžou mi přesskočit rozvody třeba o zub?? Protože auto ztratilo výkon, začlo se kouřit z výfuku ( bíle ), výc to žere a má to hlubší zvuk z výfuku.... No ten bílí kouř se mi nezdá...jak intenzivně to kouří??tak že je skoro za tebou mlha? Mam spíš podezření na těsnění pod hlavou či jiný problém spojený s těsností spalovacího prostoru...nechal bych si změřit tlaky.. PS:Jak je na tom chladící kapalina?neztrácí se??hadice po hned po startu tlakují?...v expanzní nádobce kapalina hodně kolisá(pumpuje)??? Citovat
wooody Odesláno 11. únor 2009 Autor Odesláno 11. únor 2009 Původně zaslal: Pája Rybišár Původně zaslal: wooody Lidi můžou mi přesskočit rozvody třeba o zub?? Protože auto ztratilo výkon, začlo se kouřit z výfuku ( bíle ), výc to žere a má to hlubší zvuk z výfuku.... No ten bílí kouř se mi nezdá...jak intenzivně to kouří??tak že je skoro za tebou mlha? Mam spíš podezření na těsnění pod hlavou či jiný problém spojený s těsností spalovacího prostoru...nechal bych si změřit tlaky.. PS:Jak je na tom chladící kapalina?neztrácí se??hadice po hned po startu tlakují?...v expanzní nádobce kapalina hodně kolisá(pumpuje)??? nene voda se neztrácí a emulze nejni nikde..... Huli to asi jako když je studenej motor ale huli to tak pořád.... Citovat
Pája Rybišár Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 No tak to je v pořádku... A to máš na jakým autě a motoru??....u TU se to dá bezvadně zkontrolovat... na řemenici vačkové hřídele je otvor pro zajištovací trn a na hlavě je taky....dole klika ma taky značku v podobě tečky:)....púrostě je to veget...to by jsi zvladnul udělat doma... [upravil dne 11/2/2009 Pája Rybišár] Citovat
pp205 Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 ja delam rozvody na 406 hdi 5500n KC (vodici kladka, napinaci kladka, remen, vodni pumpa, 3L antifreeze a prace) Citovat
pp205 Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 ja delam rozvody na 406 hdi 5500n KC (vodici kladka, napinaci kladka, remen, vodni pumpa, 3L antifreeze a prace) Citovat
pastorek Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Původně zaslal: msoli Diky Lebo unas jeden pita az okolo 7000 tak to je asi vela.Musim najst lacnejsieho;) Teoreticky to môže byť i dobrá cena. Záleží na tom aké používa diely. Rozvodová sada stojí od 3000 - 6000, vodná pumpa od 1200 do 2300. Komplet sada s čerpadlom od Contitech je za 6100. Citovat
wooody Odesláno 12. únor 2009 Autor Odesláno 12. únor 2009 Původně zaslal: vix to se řeší rozvody tohoto zánovního vozu ? bohužel ano.... Citovat
wooody Odesláno 12. únor 2009 Autor Odesláno 12. únor 2009 vyreseno prodejce zdarma vse opraví Citovat
Burisek Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Původně zaslal: wooody vyreseno prodejce zdarma vse opraví a ty mu věříš ?? já bych skusil uhádat cenu dolů nebo peníze proti faktuře kolik co stálo,a měl by jsi jistotu že tam máš vše ok,po tom co ti prodal takovou vraždu bych mu moc nevěřil..... Citovat
wooody Odesláno 12. únor 2009 Autor Odesláno 12. únor 2009 zarizuje vsechno otec, takze ja nevym jak to tam dojdnal, ale mame od nej uz nekolikaty auto, krom 407 a santa fe vsecno co je v popisu a todle byl prvni problem... Citovat
jtichy Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Původně zaslal: kupák My se přece vůbec nehádáme.... Ale jak tak čtu tuhle tvou poslední zprávu, tak Tobě asi do smíchu bohužel moc nebude. Vypadá to na pěknou vraždu. Ale neházej flintu do žita, třeba se to povede za rozumné náklady dát do cajku. Jasně že se nehádáme :bacha Citovat
wooody Odesláno 13. únor 2009 Autor Odesláno 13. únor 2009 tak rozvody skoceny nebyly ale kladka je pridrena tak ji okamztine menej a ztrata vykonu byl palivovej filtr a satnej benzin....... a ten bilej dym bylo tim ze se menil vejfuk a byla v nem voda tak se to vyparovalo...... a zrovna vsechno najednou..... Citovat
Gisella Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 teď jsem měnil rozvody + pumpu, už to začínalo mít divnej zvuk při přidání plynu a otáčkách tak mi to kluci vymněnili, druhej den jsem to měl protože den před tím podle malého techničáku obědnali všechno. tady jsou fotky těch použitých Citovat
Gisella Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 moje první výměna při 213000 km vypadaj pěkně co?? Citovat
Gisella Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 kdyby byla v čudu tak by tekla a to bys poznal pod autem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.