Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Lidi můžou mi přesskočit rozvody třeba o zub?? Protože auto ztratilo výkon, začlo se kouřit z výfuku ( bíle ), výc to žere a má to hlubší zvuk z výfuku....

Odesláno
Původně zaslal: jtichy

jo, můžou, mě přeskočily u 206 , měj jsem vyvyklanou kladku.

sem si to myslel protože píská..... A na kolik tě to vyšlo?? a s motorem nic nebylo??

Odesláno

Jo přesně, řešit hned než se něco stane. S motorem nic nebylo. Koupil jsem celý nový rozvody, ale cenu už si nepamatuju, myslim že kolem 3000. Ale možna by u mě stačila ta kladka, ale jistota je jistota.

Odesláno

Jo přesně, řešit hned než se něco stane. S motorem nic nebylo. Koupil jsem celý nový rozvody, ale cenu už si nepamatuju, myslim že kolem 3000. Ale možna by u mě stačila ta kladka, ale jistota je jistota.

No kdybys vyměnil jen kladku a nechal tam skočenej řemen, to bys byl zralej na Chocholouška.....:D:aut

Odesláno
Původně zaslal: kupák

No kdybys vyměnil jen kladku a nechal tam skočenej řemen, to bys byl zralej na Chocholouška.....:D:aut

A kdo říká že nejsem ??? :D

Odesláno

No faktura za servis - měnil\'s celý rozvody. :D

Odesláno
Původně zaslal: kupák

No faktura za servis - měnil\'s celý rozvody. :D

:D

Odesláno

No tak se nehádejte.... Nejdřív ji zkusím vyreklamovat protože ji mám dva týdny a už upad komplet výfuk začala klouzat spojka a teďko ještě ty rozvody.... Dodávám že pod autem sme byli a výfuk byl něčím natřenej.... A rozvody se údajně měli dělat v 95tis a teď to má údajně 108 tis ale tomu už přestávám věřit taky..... Údajně to bylo nebouráný ale motor je vyčištěněj jak od výrobce a je tam novej chladič.... Tak nevim co si mám myslet....

Odesláno

My se přece vůbec nehádáme....:D

Ale jak tak čtu tuhle tvou poslední zprávu, tak Tobě asi do smíchu bohužel moc nebude. :nevim Vypadá to na pěknou vraždu. Ale neházej flintu do žita, třeba se to povede za rozumné náklady dát do cajku. :myslim

Odesláno

Mám ji týden a je na to roční záruka..... Teďko musim za nějakým odborníkem co mi potvrdí že to bylo bořený a dá mi na to papír.... Ve smlouvě je že to nebylo takže porušily smlouvu a mužů od ní odstoupit....

Odesláno

Ja sa teraz tiez chystam na vymenu rozvodov.Mam na tachaci 181000Km a chcel by som vymenit komplet aj s vodnou pumpou.Kolko peniazkov si mam asi tak nachystat?

Odesláno
Původně zaslal: msoli

Diky

Lebo unas jeden pita az okolo 7000 tak to je asi vela.Musim najst lacnejsieho;)

píšu ceny v CZK--tak nevím,kolik je to SVK (EURO) :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...