wooody Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Lidi můžou mi přesskočit rozvody třeba o zub?? Protože auto ztratilo výkon, začlo se kouřit z výfuku ( bíle ), výc to žere a má to hlubší zvuk z výfuku.... Citovat
jtichy Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 jo, můžou, mě přeskočily u 206 , měj jsem vyvyklanou kladku. Citovat
wooody Odesláno 11. únor 2009 Autor Odesláno 11. únor 2009 Původně zaslal: jtichy jo, můžou, mě přeskočily u 206 , měj jsem vyvyklanou kladku. sem si to myslel protože píská..... A na kolik tě to vyšlo?? a s motorem nic nebylo?? Citovat
Miro369 Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Ak preskoci o zub,s motorom by sa nic nemalo stat. A ak piska, tak by som ich prioritne riesil a necakal kym ho roztrhne. Citovat
wooody Odesláno 11. únor 2009 Autor Odesláno 11. únor 2009 Jj to je samozrejmi.... Auto je v garáži a čekám až dorazí otec bohužel je na klínovci zablokován takže nemůže odjet..... Citovat
jtichy Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Jo přesně, řešit hned než se něco stane. S motorem nic nebylo. Koupil jsem celý nový rozvody, ale cenu už si nepamatuju, myslim že kolem 3000. Ale možna by u mě stačila ta kladka, ale jistota je jistota. Citovat
kupák Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Původně zaslal: jtichy Jo přesně, řešit hned než se něco stane. S motorem nic nebylo. Koupil jsem celý nový rozvody, ale cenu už si nepamatuju, myslim že kolem 3000. Ale možna by u mě stačila ta kladka, ale jistota je jistota. No kdybys vyměnil jen kladku a nechal tam skočenej řemen, to bys byl zralej na Chocholouška.....:aut Citovat
jtichy Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Původně zaslal: kupák Původně zaslal: jtichy Jo přesně, řešit hned než se něco stane. S motorem nic nebylo. Koupil jsem celý nový rozvody, ale cenu už si nepamatuju, myslim že kolem 3000. Ale možna by u mě stačila ta kladka, ale jistota je jistota. No kdybys vyměnil jen kladku a nechal tam skočenej řemen, to bys byl zralej na Chocholouška.....:aut A kdo říká že nejsem ??? Citovat
Qcko Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Jasne, kup nove, necakaj, mna vysli na 5000Sk aj s robotou v servise a mam pokoj:roker Citovat
kupák Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 No kdybys vyměnil jen kladku a nechal tam skočenej řemen, to bys byl zralej na Chocholouška.....:aut A kdo říká že nejsem ??? No faktura za servis - měnil\'s celý rozvody. Citovat
jtichy Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Původně zaslal: kupák No kdybys vyměnil jen kladku a nechal tam skočenej řemen, to bys byl zralej na Chocholouška.....:aut A kdo říká že nejsem ??? No faktura za servis - měnil\'s celý rozvody. Citovat
wooody Odesláno 11. únor 2009 Autor Odesláno 11. únor 2009 No tak se nehádejte.... Nejdřív ji zkusím vyreklamovat protože ji mám dva týdny a už upad komplet výfuk začala klouzat spojka a teďko ještě ty rozvody.... Dodávám že pod autem sme byli a výfuk byl něčím natřenej.... A rozvody se údajně měli dělat v 95tis a teď to má údajně 108 tis ale tomu už přestávám věřit taky..... Údajně to bylo nebouráný ale motor je vyčištěněj jak od výrobce a je tam novej chladič.... Tak nevim co si mám myslet.... Citovat
kupák Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 My se přece vůbec nehádáme.... Ale jak tak čtu tuhle tvou poslední zprávu, tak Tobě asi do smíchu bohužel moc nebude. Vypadá to na pěknou vraždu. Ale neházej flintu do žita, třeba se to povede za rozumné náklady dát do cajku. Citovat
wooody Odesláno 11. únor 2009 Autor Odesláno 11. únor 2009 Mám ji týden a je na to roční záruka..... Teďko musim za nějakým odborníkem co mi potvrdí že to bylo bořený a dá mi na to papír.... Ve smlouvě je že to nebylo takže porušily smlouvu a mužů od ní odstoupit.... Citovat
msoli Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Ja sa teraz tiez chystam na vymenu rozvodov.Mam na tachaci 181000Km a chcel by som vymenit komplet aj s vodnou pumpou.Kolko peniazkov si mam asi tak nachystat? Citovat
msoli Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 To je aj s pracou,alebo je to cena len cisto komponentou? Citovat
ozzy56 Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Původně zaslal: msoli To je aj s pracou,alebo je to cena len cisto komponentou? materiál včetně pumpy plus práce v neautorizovaném servisu... Citovat
msoli Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Diky Lebo unas jeden pita az okolo 7000 tak to je asi vela.Musim najst lacnejsieho;) Citovat
ozzy56 Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Původně zaslal: msoli Diky Lebo unas jeden pita az okolo 7000 tak to je asi vela.Musim najst lacnejsieho;) píšu ceny v CZK--tak nevím,kolik je to SVK (EURO) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.