Peťas Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Tak opět mám takovej problém..můj osobní tip je prokluzující spojka, ale chci si to ověřit. po zařazení a prudším sešlápnutí plynu otáčky jakoby vyletí a pak jdou lehce dolů a pak zase paráda, prostě klasika lamela v háji, zajímá mě jestli by to mohla být aji jiná příčina, zatím mě to nijak zásadně neomezuje v jízdě, ale časem se to bude asi horšit, dělá to spíš za studena...díky za pomoc:( Citovat
Peťas Odesláno 10. únor 2009 Autor Odesláno 10. únor 2009 Jo zapomněl jsem 806 2,0 16v turbo:) Citovat
ozzy56 Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 tebe neomezuje klouzající spojka??? jak to děláš ??? jezdíš na volnoběh ??? Citovat
Peťas Odesláno 10. únor 2009 Autor Odesláno 10. únor 2009 Dělá to jen když tomu dám podlahu, což tak často nedělám.... Citovat
ozzy56 Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Původně zaslal: Peťas Dělá to jen když tomu dám podlahu, což tak často nedělám.... zatím by stačilo vyměnit sadu (snad jen lamelu--podle toho jak dlouho chceš auto mít)--jinak spálíš setrvák a pude na výměnu i on... Citovat
Peťas Odesláno 11. únor 2009 Autor Odesláno 11. únor 2009 Díly mám téměř zadarmo, lamela sachs by mě vyšla něco přes 1000kč, máte někdo ponětí kolik si vezme servis za výměnu?? To bude balík asi co? Citovat
ozzy56 Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 nevím,jak je to u 806--zda jde dolů jen převodovka nebo celý agregát při opravě spojky--ale 3000 kč za práci určitě( při dem. převodovky) [upravil dne 11/2/09 ozzy1956] Citovat
Peťas Odesláno 11. únor 2009 Autor Odesláno 11. únor 2009 A to je právě věc kterou bych potřeboval zjistit, jestli převodovka musí ven či ne....Jinak díky Ozzy za info:super Citovat
Peťas Odesláno 11. únor 2009 Autor Odesláno 11. únor 2009 Jelikož pokud by musel ven celý motor i převodovka asi by se to lehce prodražilo:( Citovat
Pája Rybišár Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Tak zatahni ruční brzdu,zařaď 5tku,dostaň motor do oblasti nejvyššího točáku(cca 3500-4500 ot/min?) a pouštěj pomalu spojkový pedál...motor by se měl začít rapidně ,,dusit\"-brzdit....když ee tak ti klouže 100% spojka......u 806 stačí demontovat pouze převodovka...Jinak spojková sada Valeo+ gufera+novy převodový olej áá 8000kč... Citovat
ozzy56 Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 převodovka musí jít ven určitě--jinak se na spojku nejde dostat--počkej,co napíšou ostatní--jen nevím,zda musí jít ven motor s převodovkou, nebo stačí jen převodovka,jako u převážné většiny aut... Citovat
Peťas Odesláno 11. únor 2009 Autor Odesláno 11. únor 2009 To Pája Rybišár: Je lepší to zkoušet asi za provozní teploty že ano....já mám právě pocit že mi to spíš dělá když je auto studenější. Citovat
Pája Rybišár Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Defakto provozní stav motoru by na spojku nemel mít vliv...a jak to vypadá s čistotou spodní části převodovky a jak jsi na tom z motorovým olejem??neztrácí se?.....Na P 205 jsem měl v haji simering klikové hřídele a pouštělo to olej a setrvák to rozhazoval po celém spojkovem koši(oblalu převodovky:) ) a občas spojka začala klouzat,pač se sezi spojkový kotouč(lamelu) a přítlačný kotouč dostal olej... PS:Kolik mas najeto km?? Citovat
farky Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 mne robi to iste na 406 2.2HDI, aj mne sazda ze to spravi skor ked nie je uplne zohriaty aaked zoslapnem na podlahu, spravi to len na trojke alebo vacsej rychlosti kedze asi prevod x hmotnost auta, nedovoli rychlejsie akcelerovat ale motor ma v otackach uz dost vysoky vykon na 406 sa neda dostelovat spojka? tam je zevraj nejake samostelovacie lanko a spojka zabera uplne navrchu netusim ako to je na 806 Citovat
BoneDaddy Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Původně zaslal: farky na 406 sa neda dostelovat spojka? tam je zevraj nejake samostelovacie lanko a spojka zabera uplne navrchu Nedá. Je tam samonastavovací lanko. Citovat
Pája Rybišár Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Původně zaslal: farky mne robi to iste na 406 2.2HDI, aj mne sazda ze to spravi skor ked nie je uplne zohriaty aaked zoslapnem na podlahu, spravi to len na trojke alebo vacsej rychlosti kedze asi prevod x hmotnost auta, nedovoli rychlejsie akcelerovat ale motor ma v otackach uz dost vysoky vykon na 406 sa neda dostelovat spojka? tam je zevraj nejake samostelovacie lanko a spojka zabera uplne navrchu netusim ako to je na 806 Doštělování ti v tvém případě stejně nepomůže-(jako že tam je samočinné vymezení vůle) Nejspiš tě stejně nemine výměna spojky... Citovat
ozzy56 Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: farky na 406 sa neda dostelovat spojka? tam je zevraj nejake samostelovacie lanko a spojka zabera uplne navrchu Nedá. Je tam samonastavovací lanko. HDI má hydraulické ovládání spojky Citovat
farky Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Původně zaslal: Pája Rybišár Nejspiš tě stejně nemine výměna spojky... no neviem, moc sa mi do takeho niecoho nechce, zatial ma trapi nieco ine ale nevidim ani dovod nejak urgentne menit spojku samozrejme ze daco nie je v poriadku lenze to robi len vo vynimocnych pripadoch a ten polsekundovy preklz.... imho pri rozjazde a najma do kopca trpi spojka asi stokrat viac [upravil dne 11/2/09 farky] Citovat
Peťas Odesláno 13. únor 2009 Autor Odesláno 13. únor 2009 Tak jsem zkoušel ten test s 5kou a ruční brzdou a smradu jak prase a výsledek......asi opravdu spojka v háji..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.