Ajgor Odesláno 17. květen 2004 Odesláno 17. květen 2004 Po výmene brzdovej kvapaliny mám menší problém s odvzdušnením bŕzd na mojej 405-ke. Chcel by som sa preto znalcov opýta? ako sa správne odvzdušňujú brzdy s ABS. Teda v akom poradí či najskôr ABS v motorovej časti auta alebo na jednotlivých kolesách. Vlastne či je na to nejaký iný postup ako pri bežných brzdách. Vie mi niekto poradi? ako? Citovat
rimmer Odesláno 17. květen 2004 Odesláno 17. květen 2004 KUK http://www.peugeot-club.com/main.php?co=novinky/clanek.php&id=122 Citovat
Hics Odesláno 17. květen 2004 Odesláno 17. květen 2004 Návod je na jinej brzdovej system, než má Ajgor. Do novejch modelů 405 se dávalo ABS s klasickým podtlakovým posilovačem. To co je v odkazu je na ABS s elektroposilovačem, nicméně se z toho dá alespoň principielně vycházet. Citovat
Ajgor Odesláno 17. květen 2004 Autor Odesláno 17. květen 2004 rimmer dík za odkaz aj keď musím skonštatova?, že Hics mal pravdu. Je to tam trošku iné, ale dúfam, že aj vďaka tomu návodu sa mi to nejako podarí. Citovat
Ajgor Odesláno 17. květen 2004 Autor Odesláno 17. květen 2004 Pomóc!!! Už som vyskúšal všetko možné, ale zadné kolesá mi vôbec nebrzdia . Ako keby tam vôbec nebol tlak (pritom predné idú parádne). Hics nevieš mi prosím poradi? kde by som zohnal návod ten model ktorý si spomínal? (ABS Bendix s klasickým podtlakovým posilovačom) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.