HonzaGRDT Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Zdravím Vás, máte vyzkoušený nějaký prostředek na vyčištění vstřikovací soustavy? Když nastartuju studený motor (čím studenější tím víc je to vidět), tak je několikrát (v rozmemí asi 2-3vteřin po sobě) slyšet jak najednou jakoby jeden válec vynechal a celý motor sebou škubne. V zimě se to stává tak 4-5krát a jenom při prvním nastartování. Mám pocit že jeden vstřik je divný. Myslel jsem, že kdyby se něčím vyčistila soustava, tak by se to mohlo zlepšit.. Máte s tím zkušenosti? Podle čeho se dá příčina přesněji lokalizovat? JInak jede výborně, za jízdy nekouří bíle, voda ani olej se neztrácejí. Děkuju Citovat
oddie Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 A na to, že je \"divný\" vstřik jsi prosím přišel jak? Tím, že nic jiného neznáš? Příčiny popsaného chování už tu byly rozebrány snad stokrát. A já k nim jen dodám, že tím, že naleješ nějaký sajrat do nádrže ničemu nepomůžeš. Zcela zásadně toto NEDĚLÁ vstřik, a jestli máš vstřiky špatné, tak je to stejně na výměnu špiček - poté, co se odstraní ty ostatní věci. Citovat
HonzaGRDT Odesláno 8. únor 2009 Autor Odesláno 8. únor 2009 Hledal jsem podobné téma, ale nenašel jsem ho. Právě proto, že žádný sajrajt do nádrže lít nechci, proto jsem se ptal. Radši se zeptám někoho kdo s tím má zkušenosti než někoho v krámě, tam by mi určitě doporučili něco \"zaručeného\". Jo je pravda, že toho o vstřikování nevím moc. Zatím jsem s ním na žádném autě problémy neměl. Citovat
oddie Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 už jen vůle ventilů, která může za 90% těhle případů, tu byla tenhle týden zmiňovaná několikrát. A co se týče samotných vstřiků, ty je stejně třeba vyndat a nechat přezkoušet, jinak se pozná prd. Citovat
HonzaGRDT Odesláno 8. únor 2009 Autor Odesláno 8. únor 2009 Děkuju. Vůle ventilů se vymezuje podložkami, je to tak..? Může mít to cukání nějaký zásadní destruktivní vliv, nebo to mám nechat být? Moc se mi to nechce rozebírat, spíš mi šlo o to abych něco nezanedbal. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.