Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Kekros

nezlobte se , že se zeptam tak hloupě, ale jaký účel tyto světla plní, krom toho, že různě blikají ?

Jen blikaji, a blikaji a kdyz je mas zaply tak lakaji policajty. Je to jen pro efekt osobne se mi to taky libi:)

Odesláno

Pro efekt si někdy na..ru na kapotu, bude to lákat taky spoustu lidí a určitě se nad mým vozem pozastaví :potlesk

Jinak návod tady asi nenajdeš, nikdy jsem tu nic podobnýho neviděl

[upravil dne 7/2/09 Vertex]

Odesláno
Původně zaslal: soptik155

bylo by to na 406 sedan ale asi zevnitř vyvrtám díru a šoupnu je tam

a to chceš do předniho blinkru? , je to plastove , az to budes vrtat , ti to popraska, co to mas za stroboskopy? nějake lepší nebo takove ty klasické kterych je vsude plno ?

ty obyčejne se tam daji dat aniž bys cokoliv vrtal, proste ji vlozis do diry a pak tam zadelass zarovku s objimkou ,jde to stuha ale jde to .

ja to mam v dalkach

http://www.stream.cz/video/11/185825-pe-tr-406

[upravil dne 8/2/09 Pe.Tr]

Odesláno
Původně zaslal: vix

stroboskopy, coby běžný uživatel, děsně miluju :grr

řekni mě kde jako běžny uživatel s nimi přijdeš do styku ?policie,sanitka,hasiči? :D

Odesláno

mno jestli mas ty obycejny za 500,- s temi gumicky tak ti poradim hod je dokose mel jsem je na aute a po case to dost ztrati efekt a prez zimu to moc trpi :bojim

Odesláno
Původně zaslal: Boulik

mno jestli mas ty obycejny za 500,- s temi gumicky tak ti poradim hod je dokose mel jsem je na aute a po case to dost ztrati efekt a prez zimu to moc trpi :bojim

no já jsem je měl přes rok na škodovce a nemužu si teda stěžovat i přes zimu a zatím pohoda

Odesláno

to ja nerikam ze jsou uplne na h.... ale osobne snima nemam moc dobrou zkusenost radsi investovat treba za 1000,- jsem videl nadherny :super

Odesláno
Původně zaslal: soptik155

no já jsem profesionální hasič a to co máme na autech ty stroboskopy ty jsou bomba ale jsou masný

Jestli jsi hasič, tak se docela divim že chces cpát takovou pí..vinu na auto. Taky mám služební auto s modrým světlem a idioty se stroboskopama na civilních autech opravdu miluju.

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

Jen blikaji, a blikaji a kdyz je mas zaply tak lakaji policajty. Je to jen pro efekt osobne se mi to taky libi:)

A nebylo by jednodušší sehnat maják :D. To už bych radši, aby mi blikala uvnitř podlaha podle hudby, ale tak 3 ledky pro jednoho cestujícího, aby to nezářilo jak halogen :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...