Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

11. mini sraz Vysočina 14.3.2009  

1. 1. 11. mini sraz Vysočina 14.3.2009

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Původně zaslal: atsor

jo bylo to fajn!

jak dopadla soutěž s čokoladou?

Předpokládám že to vyhral Beďa,ne?:D

nevím nevím

Odesláno
Původně zaslal: jirka639

chodec jich mel asi nejvic - 4ks

nabizel jsem mu, ale i jinejm, ze kdo jich da 6 tak mu je zaplatim:-)

Přiznám se, že 6 bych jich nedal. Patou ještě jo, ale to by bylo asi maximum. Čtyři ks toho pudingu a nato mastné s křenem udělalo své. Ještě že bydlíme \"kousek\" a po D1 jsem to švihal k domovu :D

Děkuji za pěkný sraz. První dojem pozitivní :mrk

Odesláno

Caukys lidi, odjeli jsme dřív, přítelkyni nebylo moc dobře, takže uvidíme jak příště porazim, už se těším na další srazek...a snad si ho vychutnam až do konce..Jinak začatek se nam povedl, při příjezdu nas malem srazil autobus vid BoneDaddy, a pak jsme se hadal s Pajerem o misto na zaparkovani...Jen mi je lito že jsme odjeli dřív, příště to napravím..

Jinak Bedo ...:super

Odesláno

Pár fotek na FTP

ip: 83.240.59.148

login: peugeot

heslo: amisdelion

Fotky jsou neupravene (3.5MB/ks)

Pokud chteji ostatni \"fotografove\" na uvedene FTP nahrat sve fotky a nechat je tam centralne, tak mi napiste PM.

Odesláno

dekuju za chvalu, neodpustim si pridat par celkem zajimavych cisel.. :)

na srazu se celkem vystřídalo 27lidicek z toho v kavarne prakticky porad bylo obsazeno 21mist (z objednanych 18ti :D, dekuju personalu za pochopeni) + jsme tam meli jedno neme stvoreni (snad to prezil bez uhony Zdeny :) ) Na sraz dorazilo 18nact aut, vypilo se 31ks bile cokolady a 5ks mlecne. V tehto cislech se sam divim ze si vsichni zapamatovali vse co si dali a nezbylo nic navic k me uhrade. Takze mi nezbyva nez Vam vsem podekovat za povedeny sraz a zas nekdy priste se budu tesit..:papa

ad. rekord cokolady, nejvic vypite cokolady drzim ja (4ks cokolady s jednim cukrem, v zavesu Vendulka (4ks bez cukru) a nove se k nam pridal ChodeC (4ks bez cukru).. ;)

Odesláno
Původně zaslal: ChodeC

Pár fotek na FTP

ip: 83.240.59.148

login: peugeot

heslo: amisdelion

Fotky jsou neupravene (3.5MB/ks)

Pokud chteji ostatni \"fotografove\" na uvedene FTP nahrat sve fotky a nechat je tam centralne, tak mi napiste PM.

To nemůžu najít,bych se chtěl taky podivat,no:myslim

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

To nemůžu najít,bych se chtěl taky podivat,no:myslim

co nemuzes najit? Je to klasicke pripojeni na FTP. Pripojis se, stahnes fotky a pak se jen smejes a smejes...

Nemel jsem zatim cas je hazet nekam na web, mam tu praci a za hodinu mizime do kina :super

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

dekuju za chvalu, neodpustim si pridat par celkem zajimavych cisel.. :)

na srazu se celkem vystřídalo 27lidicek z toho v kavarne prakticky porad bylo obsazeno 21mist (z objednanych 18ti :D, dekuju personalu za pochopeni) + jsme tam meli jedno neme stvoreni (snad to prezil bez uhony Zdeny :) ) Na sraz dorazilo 18nact aut, vypilo se 31ks bile cokolady a 5ks mlecne. V tehto cislech se sam divim ze si vsichni zapamatovali vse co si dali a nezbylo nic navic k me uhrade. Takze mi nezbyva nez Vam vsem podekovat za povedeny sraz a zas nekdy priste se budu tesit..:papa

ad. rekord cokolady, nejvic vypite cokolady drzim ja (4ks cokolady s jednim cukrem, v zavesu Vendulka (4ks bez cukru) a nove se k nam pridal ChodeC (4ks bez cukru).. ;)

Bedo s tou čokoladou tě určo porazim

Odesláno
Původně zaslal: chachar.fista

S mladou jsme si to též užily na pohodu,a těšíme se,až se zase něco bude dít,a všechny Vás lépe poznáme..:super

JJ to poznáte.... i když mi jsme na tom podobně :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...