e.n.n.d.y Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Lidi potřebuju poradit,pořad nějak nemužu přijít proč mě to nevalí.Tedka mě napadlo,šlo by zkusit to vyblikání klíčku??já jsem to zkoušel jak to tady někdo popisoval ale nejde mě to.A taky je potřeba prý přístrojovka s kontrolkou tzv.\"káčko\" tak nevím jestli ji mám nebo ne,jak to poznám?? Dík Citovat
e.n.n.d.y Odesláno 7. únor 2009 Autor Odesláno 7. únor 2009 Jo a ještě,mám mam daný teda 4bod sání + cely svazky a řidici jednotka atd z DDZ Citovat
Pája Rybišár Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: e.n.n.d.y Jo a ještě,mám mam daný teda 4bod sání + cely svazky a řidici jednotka atd z DDZ z motoru DDZ?????ty píšeš že máš MPI....a řj maš z DDZ---DDZ(XU9M)byl SPI.....80KW.... Tak to se fakt nedivím že to nefachá.....:D:P:) Citovat
e.n.n.d.y Odesláno 7. únor 2009 Autor Odesláno 7. únor 2009 ja su vul : takhle : mám Motor 1.9Sri xu9m(DDZ) a davam tam veci z xu9j(DKZ)..takhle je to dobře,sem lehce prohodil pismenka:-) jinak tam mam řidici jednotku,svazky,a prostě všechno k tomu aby to fachalo,ale to vyblikani kličkem nevali...tak nvm poradite? Citovat
goodfeel Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Podivej se jeslti tam mas vubec kontrolku pod tim kackem.Nevim jestli sem nahodou ju nevzal na misto indikace rucky.Nebo jestli neni spalena.... Citovat
e.n.n.d.y Odesláno 8. únor 2009 Autor Odesláno 8. únor 2009 Kontrolka pod káčkem?Teda,to vůbec nevím že tam něco takovyho je...Co vím tak mě svítí brake,dobijeni,mazaní,stopka,a takovy ty kraviny,a to káčko jsem nikde neviděl.Se mě nechce přistrojovku vydělavat:D ale když by to pomohlo.... Citovat
e.n.n.d.y Odesláno 9. únor 2009 Autor Odesláno 9. únor 2009 Ta káčko tam mám ale nejde mě to,takže nvm. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.