Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Lidi potřebuju poradit,pořad nějak nemužu přijít proč mě to nevalí.Tedka mě napadlo,šlo by zkusit to vyblikání klíčku??já jsem to zkoušel jak to tady někdo popisoval ale nejde mě to.A taky je potřeba prý přístrojovka s kontrolkou tzv.\"káčko\" tak nevím jestli ji mám nebo ne,jak to poznám?? Dík

Odesláno
Původně zaslal: e.n.n.d.y

Jo a ještě,mám mam daný teda 4bod sání + cely svazky a řidici jednotka atd z DDZ

z motoru DDZ?????ty píšeš že máš MPI....a řj maš z DDZ---DDZ(XU9M)byl SPI.....80KW....:myslim

Tak to se fakt nedivím že to nefachá.....:D:D:P:)

Odesláno

ja su vul : takhle : mám Motor 1.9Sri xu9m(DDZ) a davam tam veci z xu9j(DKZ)..takhle je to dobře,sem lehce prohodil pismenka:-) jinak tam mam řidici jednotku,svazky,a prostě všechno k tomu aby to fachalo,ale to vyblikani kličkem nevali...tak nvm poradite?

Odesláno

Kontrolka pod káčkem?Teda,to vůbec nevím že tam něco takovyho je...Co vím tak mě svítí brake,dobijeni,mazaní,stopka,a takovy ty kraviny,a to káčko jsem nikde neviděl.Se mě nechce přistrojovku vydělavat:D ale když by to pomohlo....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...