Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já teď musím všude chválit Tomáše (Hugo Boss). Už po druhé co mi teklo do bot, tak mi bleskově pomohl :mrk

Prvně nutně motor strejdovi do 306.. 1.6ku.. ve čtvrtek že jej má, v pátek domluvená návštěva na sobotu :) V sobotu motor připravený za krásnou cenu a ještě přidal rozdělovač :mrk

A teď v týdnu altík na SW... za bezkonkurenční cenu a dneska už byl doma a opět funguje na 100% :mrk

Odesláno

Akorát ho mohl očistit před prodejem.. na altík jsem nastříkal celej odmaštovák od wurtu :D A vypadalo z toho tak litr mastnoty :cool:

Odesláno

:D:D

ja pro změnu zítra po šichtě přijedu domů a pak jedu s manželkou a prckem do Bolky(Mladá Boleslav) k doktorovi tak snad tam někde neusnu

edit:až se vrátim tak chci vytáhnou skútra ze skepa a pak půjdu na myčku odsolit auto-akorát mě s.r. že tady teď trochu prší-snad zítra nebude

[upravil dne 12/4/13 01:17 od Gabriel 307]

Odesláno

Ano :) Štve mě že se to všechno takle naakumulovalo :( Rejty má narozky o víkendu, je Berounsko a ještě Vysočina... a vše nestihnu ani kdybych se rozpůlil :myslim

Odesláno

tak si aspoň každý může vybrat ... i podle vzdálenosti,je to trochu škoda,už minule jsem pokukoval po Vysočině,ale když jsem už napsal že jedu na Berounsko tak tam jedu :D

Odesláno

To ano.. ae Rejtyho narozky mě mrzí... a já potřebuji na vysočinu za Johnym... :( Takže můj výběr je jasnej :mad:

Teď koukám, že v pondělí v lidlu začíná akce na autokosmetiku... to tam zase nechám týdenní výdělek :D

Odesláno

To byl samozřejmě fooor :D Ale koupím si minimálně 2x 5l do ostřikovačů dokud je levnej, ten vosk, cistic palubky, cistic čalounění a pak nějakej oživovač pneu a plastů do motorového prostoru :)

A ještě musím během dubna vyměnit svíčky a palivový filtr :) To jsem na podzim nedělal, ale slíbil jsem si to na jaro :)

Nakonec dám NKG V-line 38 :)http://www.autodily-cardo.cz/svicky/zapalovaci-svicka-ngk-v-line-38-bkr6ez-citroen-lancia-nissan-peugeot-fiat/

Cena pro klub v AK vychází na 109Kč :) na netu je maj levnějc, ale s poštou jsem na tom ještě hůře :)

PS: Sekačku a trávu mi vůbec nepřipomínej... už se to zase blíží :bojim

Odesláno

Ahá.. ale teda nvm co je lepší :D

Ale ta těhotenská podprsenka je super, tu si musíš určitě koupit :D

Jinak já raději ještě zůstanu u těch sekaček.. jsem si dal přecevzetí, že si koupím RCZ než něco naštouchám, protože pak už na to nebude :bojim

• O 2 týdny později...
Odesláno

TO JE ALE MORÁLKA :bacha:bacha:bacha tady se nehlídá nebo co?:aut s kunama to jde dolu vodou :myslim

EDIT:všichni vstávat a hlídat jsem tady sám

post-24981-14109630799226_thumb.png

ještě že už je tady další šichta ;) včetně HraběKochana :D

[upravil dne 21/4/13 05:45 od Gabriel 307]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...