Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Se máš.. mě momentálně nehraje ani ta origo dlouhá :myslim Někde je to zaoxidovaný a počasí nedovolí venku něco dělat, takže musím počkat, až se v týdnu oteplí a podívat se, jestli to není někde zaoxidovaný :myslim

Odesláno

tak to je pech... ja jsem rád za počasí,příští víkend jedeme na hory do Špindlu z práce všechno plaťí firma(dopravu,permici,večeři v Dětenicích včetně alkoholu) tak doufám že sníh vydrží(na horách asi jo :D )

Odesláno

Přijeď na tejden na Vysočinu a sníh budeš nenávidět :D A to mi ještě odmítá chytnout tejden fréza :myslim

[upravil dne 23/2/13 03:00 od ChouLu]

Odesláno

Mrcha.. tuhle když bylo hezky, tak když jsem šel kolem, tak jsem za ní chytl a chytla.. a když toho napadne, že ani neotevřu vrata, tak za ní hodinu tahám a nic :( Lopata vyhrála :bojim

Odesláno
Se máš.. mě momentálně nehraje ani ta origo dlouhá :myslim Někde je to zaoxidovaný a počasí nedovolí venku něco dělat, takže musím počkat, až se v týdnu oteplí a podívat se, jestli to není někde zaoxidovaný :myslim

Jestli to je blbě vyřešeno jako ve 406, tak bych to viděl na ulomenej živej vodič v tom bazmeku, co je našroubovanej na šroubku z antény. Jinak do sání frézy stříkni trošku éteru a to by bylo aby nechytla, jinak jestli rok stála, tak vyměň benzín a uvidíš, že to půjde. Rok mi stála elektrocentrála a nechtěla chytit. Nalil jsem do nádržky čerstvěj benzin a chytla hned

Odesláno

Fréza jezdila jak blázen při prvních přívalech v prosinci bez problému, ale teď nic :( musím se na to ráno podívat, protože už to zase padá :/

Já mám anténu vzadu a vůbec nevím jak je to řešené a kde je nějaká spojka.. u klasické 206 bylo u spolujezce z boku palubní desky schovaná spojka která ráda oxiduje.. mě ten kabel vede uplně jinak, takže pomalu jít po kabelu až na něco narazím :myslim

Odesláno

přesně jak jsem řikal,odejdu a už se tady kafrá:D

Lukáši, třeba máš frézu jen na leto,když je teplo,vubec se jí nedivim,že nechce chytnout,mě se taky do zimy nechce:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...