punkac Odesláno 23. únor 2013 Odesláno 23. únor 2013 tak jsme si zamávali, přišel jsem z přesčasu pivko doma jen jedno, dám ho na dobrou noc a jdu chrnět Citovat
Gabriel 307 Odesláno 23. únor 2013 Odesláno 23. únor 2013 ja už pomalu chrním i v práci první šichta no nic moc [upravil dne 23/2/13 02:50 od Gabriel 307] Citovat
ChouLu Odesláno 23. únor 2013 Odesláno 23. únor 2013 punkac: Dobrou Gabriel: Tak jak hraje anténka? Citovat
ChouLu Odesláno 23. únor 2013 Odesláno 23. únor 2013 Se máš.. mě momentálně nehraje ani ta origo dlouhá Někde je to zaoxidovaný a počasí nedovolí venku něco dělat, takže musím počkat, až se v týdnu oteplí a podívat se, jestli to není někde zaoxidovaný Citovat
Gabriel 307 Odesláno 23. únor 2013 Odesláno 23. únor 2013 tak to je pech... ja jsem rád za počasí,příští víkend jedeme na hory do Špindlu z práce všechno plaťí firma(dopravu,permici,večeři v Dětenicích včetně alkoholu) tak doufám že sníh vydrží(na horách asi jo ) Citovat
ChouLu Odesláno 23. únor 2013 Odesláno 23. únor 2013 Přijeď na tejden na Vysočinu a sníh budeš nenávidět A to mi ještě odmítá chytnout tejden fréza [upravil dne 23/2/13 03:00 od ChouLu] Citovat
ChouLu Odesláno 23. únor 2013 Odesláno 23. únor 2013 Mrcha.. tuhle když bylo hezky, tak když jsem šel kolem, tak jsem za ní chytl a chytla.. a když toho napadne, že ani neotevřu vrata, tak za ní hodinu tahám a nic Lopata vyhrála Citovat
punkac Odesláno 23. únor 2013 Odesláno 23. únor 2013 Se máš.. mě momentálně nehraje ani ta origo dlouhá Někde je to zaoxidovaný a počasí nedovolí venku něco dělat, takže musím počkat, až se v týdnu oteplí a podívat se, jestli to není někde zaoxidovaný Jestli to je blbě vyřešeno jako ve 406, tak bych to viděl na ulomenej živej vodič v tom bazmeku, co je našroubovanej na šroubku z antény. Jinak do sání frézy stříkni trošku éteru a to by bylo aby nechytla, jinak jestli rok stála, tak vyměň benzín a uvidíš, že to půjde. Rok mi stála elektrocentrála a nechtěla chytit. Nalil jsem do nádržky čerstvěj benzin a chytla hned Citovat
ChouLu Odesláno 23. únor 2013 Odesláno 23. únor 2013 Fréza jezdila jak blázen při prvních přívalech v prosinci bez problému, ale teď nic musím se na to ráno podívat, protože už to zase padá :/ Já mám anténu vzadu a vůbec nevím jak je to řešené a kde je nějaká spojka.. u klasické 206 bylo u spolujezce z boku palubní desky schovaná spojka která ráda oxiduje.. mě ten kabel vede uplně jinak, takže pomalu jít po kabelu až na něco narazím Citovat
Gabriel 307 Odesláno 23. únor 2013 Odesláno 23. únor 2013 no nic zatím končím budeme chvíli makat... bude končit výroba-výměna formy,a rozjetí výroby cca 1,5 h tak zatím Citovat
ChouLu Odesláno 23. únor 2013 Odesláno 23. únor 2013 já to pomalu balím, ať můžu ráno odklízet tu kalamitu Dobrou Citovat
vendelinek Odesláno 23. únor 2013 Odesláno 23. únor 2013 přesně jak jsem řikal,odejdu a už se tady kafrá Lukáši, třeba máš frézu jen na leto,když je teplo,vubec se jí nedivim,že nechce chytnout,mě se taky do zimy nechce:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.