Gabriel 307 Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 zlatej můj zaměstnavatel:super dokonce pojedeme 2.3. na hory plati autobus,permici a dokonce i večeři v Dětenicích Citovat
davidekcz Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 Já si taky nestěžuju. Prachy mám celkem slušný...akce nám taky pořádají...máme firemní turnaje v bowl, fotbalový turnaj, dračí loďě, a o vánocích velký firemní večírek... Citovat
davidekcz Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 G: za 9.5 by se mi asi do práce moc vstávat nechtělo :-( Citovat
Gabriel 307 Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 ja si myslím ... kdyby to byla Česká firma tak dostaneme kulový ... Citovat
davidekcz Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 http://www.peugeot-club.com/forum/misc.php?action=list&desc=desc&order=postnum&page=2 Hele jak v počtu příspěvků všichni držíme pospolu :D:D Citovat
ChouLu Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 U nás ve fukušimě je do 10ky uplně normální plat Citovat
davidekcz Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 to musí být hrozný dělat za takovýhle prachy :bojim Citovat
davidekcz Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 U nás ve fukušimě je do 10ky uplně normální plat To u nás teda ne... Citovat
ChouLu Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 Ale každý týden tam stojí v uterý minimálně 30 lidí, kteří čekaj jestli nebude místo To jsem zavrhnul jako první... za ty prachy stát 8 hodin u pásu aby na tebe koukalo 20 managerů opravdu nepotřebuju. Když se budu doma dřít těch 8 hodin denně tak si přijdu na podobný prachy Citovat
davidekcz Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 To jo věřím, že se tam lidi hrnou jako všude. POřád lepší dělat za 9 než bejt doma na držce za nic... Citovat
ChouLu Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 Jen jdi vytvářet hodnoty Davidek: Ano.. ale většinou to jsou takový ti, co vydrží někde měsíc a jdou do pr protože je to nebaví a hlásí se o fabriku dál... jsou tam i lidi, kteří tam dělají od začátku co fabrika stojí (7? let) ale do dneška stoji u pásu Citovat
davidekcz Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 nic hoši jdu makat rukama Neblázni :D:D Citovat
davidekcz Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 Jen jdi vytvářet hodnoty Davidek: Ano.. ale většinou to jsou takový ti, co vydrží někde měsíc a jdou do pr protože je to nebaví a hlásí se o fabriku dál... jsou tam i lidi, kteří tam dělají od začátku co fabrika stojí (7? let) ale do dneška stoji u pásu JAsný ale tak to je o lidech viď... Buď chci makat a makám, nechci tak jdu (jsem odejít) A ta druhá věc: pokud chci jít výš musí se o to snažit, tlačit se nahoru...dokud budu stát a čekat až to příjde samo určitě se nedočkám... Citovat
vendelinek Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 zaplat panbuh za moji praci,tady si nas vazeji docela fajn,nemuzu si zatim stezovat,delat za 9ku by se mi nevyplatilo ani dojizdet,tady s timdle autakem jeste usetrim,projedu mesicne necely 2 tisice a jeste mi zbyde necelejch 15 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.