Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Škola toje horší jak to prosimtě.. S tim kriminalem no nepustěj nás všichni se tam mydlíme nadavame si a je tam někdy i plno nenavisti mezi jedincy :D Já mam ve škole rád tak pár holek a asi dva kamoši jsou normalní jinak jsem radči v dospělejší společnosti.. ;) Jako třeba tady.

Odesláno

O střední mi raději ani nemluv.. Pokud se dostanu na mechanika jako že asi určitě tak tam budou jen kluci normalně si tam budu brát paralyzér :D

Takže jsem dneska začal uvažovat ještě o kuchařovi tam jistě holky budou.. Na mechanikovy těžko.. A GAY klub nemusím. :D:)

Odesláno

Tak ja na kuchaře chtěl od mala jenže pak mě to nějak přestalo bavit.. A vařil jsem jen jednou za čas teď jsem si to zkusil v tejdnu asi 3x a zase sem docela v tom jenže sem si řikal bejt furt na nohouch toje ok.. ale furt se to opakuje prostě a tolik jídel.. toje fakt hrozny..

U mechanika je to taky možná furt stejný, ale je to lepší jak kuchař no pokaždé něco jineho jiné auto a tak.. A jídla se budou hodně opakovat.. No jednoduše mam ještě co rozmyšlet mam na to 2 měsíce takže.. :D snad to dám :)

Odesláno

K nám chodila jedna... ale o tu bych se ani neopřel... teda.. v prváku a druháku dokud jsem měl bejvalku.. pak začala bejt lepší.. ale hrozně namyšlená :D

Jinak klucí nechcete LED diody? :D Potřebuju penízky na auto :P

Odesláno

stačí těch 10cm

EDIT: v pátek jede kolega z práce do Brna tak by to mohl vyzvednout a zaplatit,kdyby jste se někde \"srazili \"

[upravil dne 17/10/12 23:54 od Gabriel 307]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...