ChouLu Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 A téčko, koleno, nějakej mezizávit a rychlospojka je za děkuju... Svářečka doma, takže opravdu bez problému Citovat
parlament Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Dnes sa mi bude dobre spať.Konečne mám nastavenú nenastaviteľnú vôľu ventilu.A nemusím preklínať Peugeot až do prapredkov P 301.Síce mám vadné predné ložisko a oba čapy na ramenách,ale bohémsky sa nad to povznesiem,keď nemusím jazdiť na šijacom stroji.Teda moc som radšej nejazdil,hrozný zvuk.A keby som vedel,že matička z vahadla je spadnutá v motore,chodím úplne pešo.Sladká neznalosť ..skúsim taktiku,ponechať na aute 1 menšiu závadu.Totiž keď som dal opraviť všetky,autu sa to zapáčilo a rýchlo sa vypýtalo do servisu s nejakou novinkou:D Citovat
ChouLu Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Také potřebuji seštělovat ventily a taky na KFW... dělal sis to sám, máš nějakej návod? tenhle motor nemá hydroštel že? Citovat
parlament Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Je to klasika 8 ventil.Sacie na 0,2mm a výfukové na 0,4mm.Viem si to nastaviť aj sám,ale tu bol strhnutý závit. Citovat
ChouLu Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Ajo, vlastně to si psal A je někde návod? Já to řeknu takle: V životě jsem neviděl jak se to dělá Vendo díky: To můžu taky zkusit ale teď už asi moc lakovat nebudu zima je neúprosná Citovat
vendelinek Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 už jsem dneska dost ukecanej,až mě boleji prsty:D,tak zkusim zalehnout a usnout,můžete to tady trochu pohlídat než zase vstanu,předpokládám,že za dvě tři hodiny jsem zase tady tak dobjou kuny Citovat
parlament Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Môžem ti zajtra taký návod zostrojiť do SZ.Blbuvzdorný.Ak si to chceš nastaviť sám Citovat
ChouLu Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Vendo dneska s tebou už nenocuji Potřebuju ještě dojít odvolit Takže dobrou :P PS: kdyz to stihnes do 3:20 co končí simpsonovi,tak tady budu parlament: Byl by si zlatej Citovat
vendelinek Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 todle mi pro dnešek stačí po neděli mám noční a tak se sem asi nedostanu:D dobrou klucí,dneska jsem si po dlouhý době trochu pokecal:) Citovat
ChouLu Odesláno 13. říjen 2012 Odesláno 13. říjen 2012 Hele teď koukam do Jak na to, a tam píšou, že s vůlí výkonu se snižuje i výkon motoru. Mě to cvaka jak šící stroj... hlavně v záběru a na volnoběh, pokud jedu třeba na 5ku z kopce a mam tam 2000 otacek,tak slyšet nic neni,ale jak přidám plyn takto zase začne cvakat. Ale výkon motoru je uplně normální a zdá se, že cvakaj jen jeden ventil asi.. tak já nvm Citovat
vendelinek Odesláno 13. říjen 2012 Odesláno 13. říjen 2012 to by se dalo zjistit,ne? když sundáš víko z hlavy a dostaneš se k vačce,tak budeš zkoušet rukou palcem jeden ventyl po druhym,tak by si našel kterej má větší vůli,ale musel by sis natáčet válce aby byly vždycky v horní úvrati,ale už si to nepamatuju,myslim,že se to takle dělalo,lepší by si měl dát si to k nějakýmu mechanikovi,ten by to měl skoro hned a bez problemů než se v tom sám hrabat Citovat
Feelly Odesláno 13. říjen 2012 Odesláno 13. říjen 2012 Hej hej čaute Vendelínek pěkná kárka, škoda že nemá klimu už bych auto bez klimy teda doma nechtěl Je to nenahraditelné, jinak auto vypadá moc dobře! Citovat
ChouLu Odesláno 13. říjen 2012 Odesláno 13. říjen 2012 Kdyby mělo klímu tak stojí už u mě doma Citovat
Feelly Odesláno 13. říjen 2012 Odesláno 13. říjen 2012 Až takovej bys byl? To od tebe neni hezké se takhle veřejně přiznat Citovat
ChouLu Odesláno 13. říjen 2012 Odesláno 13. říjen 2012 Já sem ho tam viděl už v úterý osobně Venda tam byl dneska Já sem se byl dneska podívat na jednu 206ku.. z venku libovka.. lak jak novej, žádnej šrám, fakt luxus Pak se ozevřela kapota a podíval jsem se pod ní Vypadalo to, že nekdo 206Ku zmačkl tak na metr dlouhou a pak ji z obouch stran zapřáhli za oka na na navyjáky a roztáhli ji Zpět a někdo udělal plechařinu... CO si budeme povídat... jel jsem znehucenej domu... při příštím nárazu by se to auto vešlo tak do krychle metr na metr Citovat
Feelly Odesláno 13. říjen 2012 Odesláno 13. říjen 2012 Ahá tak to tě pak ospravedlňuje No tak hlavně že bys měl leštěnku z venku co na tom zaleží že se ti rozpadne po jedné větší dirce žejo :D Jo tak to zamrzí no, když je fakt krásná a je takhle zbastlená.. Kolik za ní chtěli prosimtě? .. Citovat
parlament Odesláno 13. říjen 2012 Odesláno 13. říjen 2012 Všetci šijete do Vendelínka kvôli chýbajúcej klíme,ale zase napríklad ja by som auto bez klímy nechcel:D Ak nie je na klimatizáciu navyknutý,až tak moc sa nedeje.A ešte sa nám bude v lete smiať,keď budeme riešiť čiastočne,alebo úplne nefunkčné A/C..na aute sa nepokazí len diel,ktorý tam nie je:papa Citovat
Feelly Odesláno 13. říjen 2012 Odesláno 13. říjen 2012 Parlament toje sice fakt.. Ale myslím si že navyknutý bude jeho 306 klimu měla a má.. Co já vím není to pravidlem třeba ji nepoužíval.. Ale i tak Jo jo.. co v autě není se nepokazí proto sis starou Škodovku 120 opravil kladivkem a vodou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.