Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes sa mi bude dobre spať.Konečne mám nastavenú nenastaviteľnú vôľu ventilu.A nemusím preklínať Peugeot až do prapredkov P 301.Síce mám vadné predné ložisko a oba čapy na ramenách,ale bohémsky sa nad to povznesiem,keď nemusím jazdiť na šijacom stroji.Teda moc som radšej nejazdil,hrozný zvuk.A keby som vedel,že matička z vahadla je spadnutá v motore,chodím úplne pešo.Sladká neznalosť:)

..skúsim taktiku,ponechať na aute 1 menšiu závadu.Totiž keď som dal opraviť všetky,autu sa to zapáčilo a rýchlo sa vypýtalo do servisu s nejakou novinkou:D

Odesláno

Také potřebuji seštělovat ventily a taky na KFW... dělal sis to sám, máš nějakej návod? :) tenhle motor nemá hydroštel že? :)

Odesláno

Ajo, vlastně to si psal :) A je někde návod? :)

Já to řeknu takle: V životě jsem neviděl jak se to dělá :D

Vendo díky: To můžu taky zkusit :) ale teď už asi moc lakovat nebudu :( zima je neúprosná :(

Odesláno

už jsem dneska dost ukecanej,až mě boleji prsty:D,tak zkusim zalehnout a usnout,můžete to tady trochu pohlídat než zase vstanu,předpokládám,že za dvě tři hodiny jsem zase tady :D

tak dobjou kuny

UX3F.gif

Odesláno

Vendo dneska s tebou už nenocuji :D Potřebuju ještě dojít odvolit :aut Takže dobrou :P :P PS: kdyz to stihnes do 3:20 co končí simpsonovi,tak tady budu :P

parlament: Byl by si zlatej :)

Odesláno

todle mi pro dnešek stačí:D

GE9L.png

po neděli mám noční a tak se sem asi nedostanu:D

dobrou klucí,dneska jsem si po dlouhý době trochu pokecal:)

Odesláno

Hele teď koukam do Jak na to, a tam píšou, že s vůlí výkonu se snižuje i výkon motoru.

Mě to cvaka jak šící stroj... hlavně v záběru a na volnoběh, pokud jedu třeba na 5ku z kopce a mam tam 2000 otacek,tak slyšet nic neni,ale jak přidám plyn takto zase začne cvakat. Ale výkon motoru je uplně normální :( a zdá se, že cvakaj jen jeden ventil asi.. tak já nvm :(

Odesláno

to by se dalo zjistit,ne? když sundáš víko z hlavy a dostaneš se k vačce,tak budeš zkoušet rukou palcem jeden ventyl po druhym,tak by si našel kterej má větší vůli,ale musel by sis natáčet válce aby byly vždycky v horní úvrati,ale už si to nepamatuju,myslim,že se to takle dělalo,lepší by si měl dát si to k nějakýmu mechanikovi,ten by to měl skoro hned a bez problemů než se v tom sám hrabat

Odesláno

Hej hej čaute :D

Vendelínek pěkná kárka, škoda že nemá klimu už bych auto bez klimy teda doma nechtěl :D

Je to nenahraditelné, jinak auto vypadá moc dobře! ;)

Odesláno

Já sem ho tam viděl už v úterý osobně :D Venda tam byl dneska :P

Já sem se byl dneska podívat na jednu 206ku.. z venku libovka.. lak jak novej, žádnej šrám, fakt luxus :)

Pak se ozevřela kapota a podíval jsem se pod ní :D

Vypadalo to, že nekdo 206Ku zmačkl tak na metr dlouhou a pak ji z obouch stran zapřáhli za oka na na navyjáky a roztáhli ji Zpět a někdo udělal plechařinu... CO si budeme povídat... jel jsem znehucenej domu... při příštím nárazu by se to auto vešlo tak do krychle metr na metr :D

Odesláno

Ahá tak to tě pak ospravedlňuje :D

No tak hlavně že bys měl leštěnku z venku co na tom zaleží že se ti rozpadne po jedné větší dirce žejo :D :D

Jo tak to zamrzí no, když je fakt krásná a je takhle zbastlená.. Kolik za ní chtěli prosimtě? .. :)

Odesláno

Všetci šijete do Vendelínka kvôli chýbajúcej klíme,ale zase napríklad ja by som auto bez klímy nechcel:D

Ak nie je na klimatizáciu navyknutý,až tak moc sa nedeje.A ešte sa nám bude v lete smiať,keď budeme riešiť čiastočne,alebo úplne nefunkčné A/C..na aute sa nepokazí len diel,ktorý tam nie je:papa

Odesláno

Parlament toje sice fakt..

Ale myslím si že navyknutý bude jeho 306 klimu měla a má..

Co já vím není to pravidlem třeba ji nepoužíval.. Ale i tak :D

Jo jo.. co v autě není se nepokazí proto sis starou Škodovku 120 opravil kladivkem a vodou. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...