Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Co zase já? :D Já tu jsem i když tu nejsem :P

G: maš odpověď.

Martin: To je dneska úmění.. já hledal mobil půl roku a nakonec jsem skončil u Nokie E6-00 a jsem totálně spokojen, akorát mi chybí u toho 8Mpix AF,ale jinak spokojenost :) Nechtěl jsem žádnou ploutev a chtěl jsem HW klavesnici a jedinej kdo mi nabídl bílej telefon s QWERTY klávesnicí byla Nokia :)

Odesláno

téhle dotykové řady jsem si užil opravdu hodně.. měl jsem tu snad těch telefonů 50 a furt jen sw a sw... hrozný...

Vendy: Jako manager mám rád bílou, jen ještě nemanageruju tak často jak bych si představoval :D

Odesláno

Já mobilem fotím všechny stavby a místnosti kde mám něco dělat u zákazníka abych si pak mohl doma udělat rozbor a cenovej návrh a tahat sebou neustále zrcadlovku se mi opravdu nechce :) Nehledě na to, že fotky se mi ihned synchronizují pomocí DropBoxu s NTB a PC a domácím serverem :)

Odesláno

jdu zkusit zalehávačku,třebas se ještě tady uvidíme,včera jsem toho moc nenaspal a dneska jdu do ráce,jestli se trochu nevyspim,to bude zase den:(

Odesláno

nic se neboj,myslim,že se ještě dneska uvidíme,jak se znám,nemám dlouhý spaní:D

spim krátce ale často:D

[upravil dne 8.10.2012 01:53 od vendelinek]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...