Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kdyz uz jsme u toho, tak digitv zacina nejako cukat, pozemni v loznici odchazi, asi scart, ale s tim se dva roky nehlo.....

fandu jsem nenaladil ani v praze ani na chalupe pres dvbt

na satelitu ok

Odesláno

kabel nebo konektor? To je dost zasadni investice :D

na satelitu scart nemame ale obraz se jakoby puli, cuka, a pak zase treba elej den v pohode.....

[upravil dne 5/10/2012 00:29 od Scratch]

Odesláno

já jsem naladil ČT1,ČT2,NOVA,NOVA CINEMA,Prima Family,Cool,Love,Barandov,ČT24,ČT Sport,Očko,ČT1 HD,NOVA HD,FANDA,Pětka,TV Pohoda,Metropol Tv,Inzert TV a další 4 kanály kde se něco chystá:D:mrk:mrk:super:super:super:super

Odesláno
já jsem naladil ČT1,ČT2,NOVA,NOVA CINEMA,Prima Family,Cool,Love,Barandov,ČT24,ČT Sport,Očko,ČT1 HD,NOVA HD,FANDA,Pětka,TV Pohoda,Metropol Tv,Inzert TV a další 4 kanály kde se něco chystá:D:mrk:mrk:super:super:super:super

na tom sraci co se dokupuje k televizi chytim to same co ty krome fandy, ........

Odesláno

tak já byl nasr.n.j že jsem koupil TV a nemám HD programy ale už mám :P

EDIT: Scratch : to mi hlava nebere že to nechytíš v Praze :myslim

[upravil dne 5/10/12 00:51 od Gabriel 307]

Odesláno
Gabriel nevytahuj se furt ! :D

Jinak scratch tam je to asi satelitem nebo antenou ne? Nic jineho to dělat nemuže..

satelitem to byt nemuze, to ma furt stejny prijem, takze jedine nejaky kabel, se kterym se nehnulo par let......

ohledne toho druheho hajzla - dvbt, jedna se o kabel, nebo konektor v TV?

Odesláno

Jo s tím mam problém v SWcku taky.. měsíc to drželo v poho a potom padalo :( ale měl jsem tu fixall a teď vyrveš celou roletku :D

Odesláno
Gabriel nevytahuj se furt ! :D

Jinak scratch tam je to asi satelitem nebo antenou ne? Nic jineho to dělat nemuže..

satelitem to byt nemuze, to ma furt stejny prijem, takze jedine nejaky kabel, se kterym se nehnulo par let......

ohledne toho druheho hajzla - dvbt, jedna se o kabel, nebo konektor v TV?

No je to možný nebo kabel od satelitu..

Jinak jak jsem říkal konektor v Tv to u nás nebyl postačilo vyměnit kabel a bylo to v pohodě.. :)

[upravil dne 5/10/12 11:12 od Feelly]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...