Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To je dobrej nápad,ale to je hroznýho papírování když máš někoho vzít pod sebe.. nebo mohu koupit obálky s tou strhávací vrstvou..ale ta vychází o korunu dráž... a za měsíc je to tak 500-1000ka navíc.. což radší ty obálky olizuju dál :) za litra si radši koupím k tomu pivo :)

Odesláno

Jo hasička :D To nebudu komentovat... stála mě cestu do Prahy, pak do Karlovejch Varu jsem pro ňu jel do lázní a výsledek toho všeho... o víkendu se vrátila k bejvalýmu... takže olizování obálek mě uklidňuje :D

Odesláno

No dobrý. Ale něco podobnýho jsem měl nedávno s jednou místní sedmnáctkou. Za měsíc jsem kvůli ní projezdil nafty jak za čtvrt roku. Za dva víkendy mně to stálo 7 táců za oba a to k tomu nepočítám jiny drobnější výdaje. Byl jsem s ní malinko přes měsíc a pak jsem ji načapal na zábavě s nějakým floutkem

Odesláno

Já četl že s Fouskem (Milan Musil) :D :D A bylo mi to divný, protože on valí do mojí kámošky :D

No to je to samý.. cesta do Varů je taky pěknej kus... nějaký jidlo... a máš 3 litry za víkend pryč ani nevíš jak...

To co udělala mě prej udělala před měsícem bejvalímu spolužákovi... takže o takovou slečnu opravdu nestojím :)

Odesláno

A nebo na zábavy a každej víkend jiná.. ale problém jsou ty 13, 14ky.. některá vypadá na 17,18 a pak je zaděláno na průser...

Odesláno

Jo to je přesně ono. Raši na zábavy moc nechodim. Když vidím co se tam slejzá za děcka tak si připadám jak dědek. Spíš občas budu muset vyrazit do Jihlavy na nějakou diskárnu. Tam ty děti snad nebudou

Odesláno

Nedávno jsem byl v ponorce... asi před měsícem a těch 13tek.. vypadalo to tam jak na základce :( Tohle hrozně upadá... Já občas jezdím na Mega Kiss Party od Kiss JČ.. naposled jsem byl na Hosíně na letišti a ta atmostféra.. to se nedá rovnat s nějakou diskárnou a hlavně těch 14,15 je tam minimum.. od těch 17-18 let většinou :) a samozřejmě i starší :) Ale atmosféra nezapomenutelná :)

Odesláno

No tak to jsem v tý ponorce už asi hodně dlouho nebyl. Když jsem ještě před dvouma rokama jezdil brigádně s taxikem tak jsme na ponorce měli základnu ale tohle se tam nevyskytovalo. A to jsme tam na baru trávili dost času. Samozřejmě tak akorát na kafi nebo nějaky ty kofole

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...