ChouLu Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 A po ty bouračce ho topení které je přesně pod ním katapultovalo až na zadní sedačky Citovat
davidekcz Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 mě se docela daří (ťuky,ťuk) v jednom pokerovým turnaji, už ho hraju asi 4 hodiny. Docela bych šel spát, ale snad půjdu co nejdýl a dostanu se co nejdál... G 307 hlavně to nepřeháněj v práci [upravil dne 4/9/12 05:02 od davidekcz] Citovat
davidekcz Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 Tak to se dá přežít a kdeže ty to vůbec děláš... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 jj no nic zvýšená příprava na odchod,zabalit svačinu,oblíknout hadry na skútra,nakopnout a jedu tak zatím ja jdu vytvářet nějaké hodnoty Citovat
vendelinek Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 alejo,chvilku jsem spal,asi tak hodinku,pak sem se potuloval v kuchyni a přemejšlel,co bude dneska k obědu,mezitim taková malá svačinka před snídaní,a ted pujdu připravit brambory a udělám kapsy z landšmídu, proložim sýrem a paprikou a zabalim do strouhanky a pak teprve se pěkně nasnídám:) Citovat
davidekcz Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 To já půjdu za chvíli asi na kutě, už bych řekl, že je nejvyšší čas...a to už jako budeš chystat oběd teď? Citovat
vendelinek Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 jj, to musim dát do ledničky uležet aby to pěkně vychladlo, aby to neteklo:),něco jako když děláš smažáka:) a ted si jdu taky trochu schrupnout:) Citovat
ChouLu Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 No nic Dneska se už loučím Ráno do Písku pro kapotu aby bylo čím na sraz, tak ať jsem schopnej řídit Citovat
davidekcz Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 Dneska nějak moc brzo, ale tak ta kapota Tě omlouvá tak zatím Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.