chuck11 Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 no nic dojím gulášek a asi se natáhnu na gauči u televize;) Citovat
vendelinek Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 :papa Tak Vendo, od pondělí máš autíčko v kalendáři a překvápko tě čeká dik,a to prekvapko je co Citovat
punkac Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 tu som pod kaktusom Dobrý je, že vám to s tím kalendářem klaplo Citovat
punkac Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 Jinak se bavte o gulášku, právě jsem dosmažil karbanátky z kila vepřovýho a kila hovězího.... Ufff jdu si odevřít pivko Citovat
chuck11 Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 no já si dám pivko s tebou,aby mi ten gulášek hezky strávil Citovat
ChouLu Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 Hele nedělejte mi tady chutě jo... ledničku už jsem znásilnil a teď není co Citovat
vendelinek Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 :(ja chci vedet co je to za prekvapko,nebo nebudu delat Citovat
ChouLu Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 :(ja chci vedet co je to za prekvapko,nebo nebudu delat Čekuj v pondělí nebo uterý pošťačku, ona ti přinese obálku Citovat
punkac Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 Nevyrobili byste mi někdo novej avatar? uměli byste z tohohle někdo udělat gif? Kdyby tam byly jen ty hodiny bez okna a bez záclony, vůbec bych se nezlobil Citovat
ChouLu Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 A já si lámal hlavu nad tím, co ten tvůj avatar vlastně je určitě by to šlo... ale je to na dlouho a na to teď bohužel nemám čas :/ Citovat
punkac Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 jo to sou ty hodiny rozebraný zevnitř a ještě vzhuru nohama, aby to nebylo tak jednoduchý přes nějakej Utube downloader jsem to stahl jako avi. VLC mi to normálně přehraje ale v programu na tvorbu gifu je vidět jen tma a slyšet zvuk... Nemáš alespoň typ v jakým programu to udělat? Citovat
ChouLu Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 Stáhni si to jako swf.. tedy klasicky flash a použij tento program: http://www.instaluj.cz/swf-to-gif-converter A pak pokud by si chtěl jen hodiny, tak jsem měl aplikaci, která rokázala gif rozložit do jednotlivejch snímků... ale za živa si nemůžu vzpomenout na název Citovat
ChouLu Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 Člověk číhne z okna a on tam sníh... to mi jsou dneska způsoby Jdu radši spáát Dobrou kuny Citovat
vendelinek Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 jo,karambol slusnej,ted sem prijel z prace,v pulce cesty dva kamiony nebo nakladaky v sobe,silnice v obou smerech zavrena,dve zachranky,policajti, s jednim autem delali doprovodni auto a vsechny osobaky otacely a vyvezly nas na jinou objizdnou trasu:( Citovat
vendelinek Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 Jinak se bavte o gulášku, právě jsem dosmažil karbanátky z kila vepřovýho a kila hovězího.... Ufff jdu si odevřít pivko ty takle vyváříš po nocích,jo? kdybys to neměl tak z neruky,hned se stavim,karbanátky mi taky chutnaji:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.