Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jinak se bavte o gulášku, právě jsem dosmažil karbanátky z kila vepřovýho a kila hovězího.... Ufff

jdu si odevřít pivko

Odesláno

Nevyrobili byste mi někdo novej avatar?

uměli byste z tohohle někdo udělat gif? Kdyby tam byly jen ty hodiny bez okna a bez záclony, vůbec bych se nezlobil

Odesláno

A já si lámal hlavu nad tím, co ten tvůj avatar vlastně je :aut:D určitě by to šlo... ale je to na dlouho a na to teď bohužel nemám čas :/

Odesláno

jo to sou ty hodiny rozebraný zevnitř a ještě vzhuru nohama, aby to nebylo tak jednoduchý :D

přes nějakej Utube downloader jsem to stahl jako avi. VLC mi to normálně přehraje ale v programu na tvorbu gifu je vidět jen tma a slyšet zvuk... Nemáš alespoň typ v jakým programu to udělat?

Odesláno

jo,karambol slusnej,ted sem prijel z prace,v pulce cesty dva kamiony nebo nakladaky v sobe,silnice v obou smerech zavrena,dve zachranky,policajti, s jednim autem delali doprovodni auto a vsechny osobaky otacely a vyvezly nas na jinou objizdnou trasu:(

Odesláno
Jinak se bavte o gulášku, právě jsem dosmažil karbanátky z kila vepřovýho a kila hovězího.... Ufff

jdu si odevřít pivko

ty takle vyváříš po nocích,jo? kdybys to neměl tak z neruky,hned se stavim,karbanátky mi taky chutnaji:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...