safi1 Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Punkac velmi pekne toto si odlozim do archivu a aj marcelovu s brouckem Citovat
vendelinek Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Jj pyrone pohoda. Na prasule nezabudni... Zacinam mat suchoty Vendi, neverim ze pojdes spat Jedna stará bramborakoulela se ze dvora. Koulela se po kamení,byla tu - a už tu neni... tak to se ti povedlo:super ještě jednu a chvilku tady ještě budu:super:D Citovat
Marcel00 Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Cmúľal by som, nemám čo, dajteže mi voľačo, že som dobrý chlapec, Ach pod perinu zase. [upravil dne 6/1/13 01:27 od Marcel00] Citovat
punkac Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Kluci kam se mi to kutálíte po fóru, tu je vaše místo Diskuz s vedením jedině přes den, teď má oddychovej tajm :D V pytlíku z Vitany, našel jsem myšku, asi tam, potvůrka, hledala klid. Před hlukem, před světlem, už jí mám v bříšku, masový knedliček tak jak má být. Citovat
KingSpade Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Zdravím vespolek...tak dnešním dnem je už za mnou čtvrt století...ten čas letí Citovat
vendelinek Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 jo ted,když jdeme fšichni do hajan,kudy se furt couráš Citovat
vendelinek Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Zdravím vespolek...tak dnešním dnem je už za mnou čtvrt století...ten čas letí tak at slouží zdravíčko:super já ještě měsíc a budu to mít jednou tolik a kousek Citovat
ChouLu Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Dneska přišla rychlovka... databáze firem.. 200 tisíc zaznámů.. a ke každé firmě přiřadit z jakého je okresu a kraje dle PSČ... tak jsem si k tomu sedl a udělal to ještě teď Citovat
vendelinek Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 si taky odpočin ,je víkend tak tady hlídej,já jdu do hajan:) Citovat
punkac Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 programátorskej, hlásím výměnu mečů Kingspade: gratulace Ostatní kuny, a kundičky (doufám že to nějaká hezká alespoň z povzdálí sledovala, když nezasáhla přímo do diskuze) přeji vám dobrou noc Citovat
ChouLu Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Odpočíval jsem včera na plese... ještě dneska nemůžu mluvit :myslim Citovat
vendelinek Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 stačí když píšeš,tomu budem všichni rozumět:D dobjou kuny [upravil dne 6.1.2013 02:02 od vendelinek] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.