vendelinek Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 ale už vážně jdu,a nepřemlouvejte mě dobrou noc Citovat
Gabriel 307 Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 ja to tady pohlídam,snad už do rána bude klídeček Citovat
vendelinek Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 nechrápejte všichni,někdo tady musí zvostat:D Citovat
Marcel00 Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 skapal pes... idem do chlandicky Citovat
pipistrel Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 To si ho hned aj spracoval a naporcoval? Citovat
vendelinek Odesláno 6. prosinec 2012 Odesláno 6. prosinec 2012 tak jak je to s tim hlidanim ,nemam moc casu spim rano vstavam Citovat
ChouLu Odesláno 6. prosinec 2012 Odesláno 6. prosinec 2012 Včera jsem tady byl až do 5 do rána a nikdo nepřišel Citovat
vendelinek Odesláno 6. prosinec 2012 Odesláno 6. prosinec 2012 já mám ted tak rozházený směny,že sem z toho rozházenej celej:( Citovat
vendelinek Odesláno 6. prosinec 2012 Odesláno 6. prosinec 2012 z druhý směny dva chyběji a tak se to zaplácává ze všech směn aby to trochu šlo,normálně bych měl mít ranní,měl jsem v pondělí odpolední a hned druhej den ranní,dneska mám zase ranní a hned ten den jdu na noční,katastrofa,skoro vubec se navyspim,utahanej jako kůň Citovat
ChouLu Odesláno 6. prosinec 2012 Odesláno 6. prosinec 2012 Se ti nedivím Mě večer chytl takovej rapl, že bych rozmlátil celou tu firmičku jménem Seznam a.s. ... Mi z neznámého důvodu zmrazili reklamu na webech a výplatu ve výši 32 tisic... a nikdo se k tomu nechce vyjádřit... :grr Citovat
vendelinek Odesláno 6. prosinec 2012 Odesláno 6. prosinec 2012 a to ještě chodim každej den na rehabilitace,tak si vytrpim někdy dvě a někdy dvě a půl hodiny,dalo by se říct,že nestíhám:( Citovat
vendelinek Odesláno 6. prosinec 2012 Odesláno 6. prosinec 2012 jakto,to by ti měli dát vysvětlení,to snad jen tak nejde,ne? a peníze by ti měli dát,pokud máš nějakou smlouvu:myslim Citovat
ChouLu Odesláno 6. prosinec 2012 Odesláno 6. prosinec 2012 Smlouva není.. oni to jednou za měsíc schváli a vyplatí.. ale nikdo se mi k tomu není schopen vyjádřit.. měsíce předtím v pohodě, jednou ty výdělky vylítnou na 4násobek a najednou tohle... zvažuju právníka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.