ChouLu Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 Aha... no to jsme se dál neposunuli... by mě zajímalo, jak tak rychle přišli na tebe... registr není tak pružnej aby tohle tak rychle dostali... ale další pokus.. kolik si jel? Citovat
vendelinek Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 registr není tak pružnej ,mě to přišlo asi po 14 dnech,a s tou rychlostí bych to taky viděl docela dobře,protože vim,když jedu ke křižovatce,dojíždim bez motoru,takže ta rychlost nemohla bejt až tak velká myslim že určitě nepřekročená [upravil dne 14.11.2012 01:53 od vendelinek] Citovat
ChouLu Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 Tady jde o to, že to dělá malá statická kamerka... tzn pokud si jel přes těch 40, tak bude obličej mázlej a pak máš vyhráno ale věřím, že minimálně odlesk skla pokud je kamerka, tam kde bejvala... Takže nejprve požádat o důkaz.. oni na tebe vybalí paragrafy a ukážou foto... obličej mázlej, nebo prostě se tam jednoduše nelze poznat, tak řekneš, že to řídila osoba blízká a že odmítáš proti té osobě vypovídat... oni na tebe budou koukat jak na vraha, ale půjdeš bez flastru a bodů za chvílu dom Citovat
vendelinek Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 zatim mám relativně čas na jejich návštěvu ,myslim,že je to na 11.12 v 9.00 hod ale do tý doby musim bejt připravenej na ně,nejsem vubec zvyknutej jednat s policajtama,za celejch 35 let jsem s nima nemusel nic řešit a ani žádnej přestupek,no uvidim,jak to dopadne:( Citovat
ChouLu Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 hlavně jim v žádném případě neříkej, že si v tom autě seděl... Citovat
vendelinek Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 noo,to je hezký,ale když si mě našli podle registračky,tak si určitě zjistili,odkud a kam jedu a v kolik to bylo hodin a ještě měl jsem čepici kšiltovku,mám pocit,že z toho nevykroutim:myslim:( Citovat
ChouLu Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 pod kšiltem tě určo nepoznali nikdo ti nedokáže, že si v tom autě byl... na kupní smlouvě není čas... jen datum... Citovat
vendelinek Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 koukám,že to trochu náš v tom chodit,nebo jak to všechno víš a znáš jinak zatim díky za informace,dyžtak by sme pokračovali zejtra,mě už se zavíraji oči,pudu si lehnout díky a zítra Citovat
ChouLu Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 Někoho jsem z toho už taky tahal a né jednou Spíš to zkouši jeslti se nedoznáš Dobrou Citovat
Gabriel 307 Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 červená?! vendelinek to se nedělá ja vím kolikrát čekám kdy se mi to taky povede-když najednou skočí oranžová a ja to už nemůžu zadupnout Citovat
vendelinek Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 tonee,já jel průběžně za autama, holt už jsem viděl oranžovou a tak si myslim,že tam musela skočit zrovna ,když jsem vjel do křižovaky:mad: Citovat
Gabriel 307 Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 taky se mi to občas stane že už málem skočí červená a ja projedu-ale pořád to je oranžová ale zatím nic nepřišlo [upravil dne 14/11/12 04:41 od Gabriel 307] Citovat
ChouLu Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 To já tu červenou projel fakt na červenou Ale oranžový jezdím normálně.. zvlášť v Jihlavě Citovat
ChouLu Odesláno 15. listopad 2012 Odesláno 15. listopad 2012 Tak dneska ani ten Venda nepřijde? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.