Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Aha... no to jsme se dál neposunuli... by mě zajímalo, jak tak rychle přišli na tebe... registr není tak pružnej aby tohle tak rychle dostali... ale další pokus.. kolik si jel?

Odesláno

registr není tak pružnej ,mě to přišlo asi po 14 dnech,a s tou rychlostí bych to taky viděl docela dobře,protože vim,když jedu ke křižovatce,dojíždim bez motoru,takže ta rychlost nemohla bejt až tak velká:myslim

myslim že určitě nepřekročená:myslim

[upravil dne 14.11.2012 01:53 od vendelinek]

Odesláno

Tady jde o to, že to dělá malá statická kamerka... tzn pokud si jel přes těch 40, tak bude obličej mázlej a pak máš vyhráno :) ale věřím, že minimálně odlesk skla pokud je kamerka, tam kde bejvala...

Takže nejprve požádat o důkaz.. oni na tebe vybalí paragrafy a ukážou foto... obličej mázlej, nebo prostě se tam jednoduše nelze poznat, tak řekneš, že to řídila osoba blízká a že odmítáš proti té osobě vypovídat... oni na tebe budou koukat jak na vraha, ale půjdeš bez flastru a bodů za chvílu dom :)

Odesláno

zatim mám relativně čas na jejich návštěvu ,myslim,že je to na 11.12 v 9.00 hod ale do tý doby musim bejt připravenej na ně,nejsem vubec zvyknutej jednat s policajtama,za celejch 35 let jsem s nima nemusel nic řešit a ani žádnej přestupek,no uvidim,jak to dopadne:(

Odesláno

noo,to je hezký,ale když si mě našli podle registračky,tak si určitě zjistili,odkud a kam jedu a v kolik to bylo hodin a ještě měl jsem čepici kšiltovku,mám pocit,že z toho nevykroutim:myslim:(

Odesláno

koukám,že to trochu náš v tom chodit,nebo jak to všechno víš a znáš:myslim

jinak zatim díky za informace,dyžtak by sme pokračovali zejtra,mě už se zavíraji oči,pudu si lehnout

díky a zítra

Odesláno

tonee,já jel průběžně za autama, holt už jsem viděl oranžovou a tak si myslim,že tam musela skočit zrovna ,když jsem vjel do křižovaky:mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...