Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

já mám vercajk v autě tj,ale jak je tam to T čko,tak mám plastovou rukojeť a ta se mi protáčí,takže s tou se nechytám,budu muset asi si nechat svařit takový Tčko z kulatinya todle vyhodit:)

Odesláno

dneska jsem docela coural po městě a s přestávkama po nákupech a tak vás musim trochu uklidnit s tou spotřebou,určitě bude jiná,větší než mám teď:D

Odesláno
taky jsem mel takove T a protacelo se mi tak jsem si koupil malou golu(ted lituji ze jsem nekoupil vetsi) na T jsem nechal navarit kulatinku a uz je z toho poradne T

jj,něco takovýho bych si nechal udělat a bylo by to nafurt:)

na to starý Tčko až se sundá ten plastovej bazmek,navařit tam kousek kulatiny a bude to:)

[upravil dne 11.11.2012 01:06 od vendelinek]

Odesláno

Já jsem dneska zkoušel jezdit bez plynu... v 60 sem tam dal 5ku a jel jsem bez plynu :D Spotřeba už bude zřejmě lepší.. jen jsem jel domu tejden :myslim

Odesláno

jo a taky jsem zjistil ráno když jsem prvně nastartoval:mad: že mi to šlo chvilku na tři válce než se to trochu prohřálo ale pak už bylo všechno v cajku,pak už to vrčelo dobře

Odesláno

Rááno ne. po obědě... ještě mám internet v mobilu :P ... néé dojel jsem.. a spotřeba už se konečně asi začne redukovat :) je to proti 1.1 docela šok.. tam když jsem to bral na plno, tak maxx 9 a víc z toho nešlo :myslim

Odesláno

ti věřim,že ho naučíš chodit aby to jezdilo a tolik nežralo,jde o zvyk:)

u 306ky se mi taky nechtělo ze začátku věřit,že to žere víc než já:D

a na konec když už sme si na sebe zvykly sem ho prodal s průměrnou spotřebou +-7,5l/100:)

Odesláno
:D To asi neodnaučí :bojim Jedině koupit HDIčkovýho puga a všechno do něj z garrose přendat.. sklápění zrcátek, interiér, panorama :D
Odesláno
:D To asi neodnaučí :bojim Jedině koupit HDIčkovýho puga a všechno do něj z garrose přendat.. sklápění zrcátek, interiér, panorama :D

no a zase budeš mít práci,ty se nudit nebudeš:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...