Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To znám.. po ty bouračce mě měsíc bolela ruka tak, že jsem se v noci budil a musel ji rozhejbávat abych usnul.. naštěstí je to pryč :)

Odesláno

no,už mě to drží bezmála 14 dní,a bouračku sem neměl,normálně v lokti sní hejbat můžu ale zdvihnout nebo dát dolu v rameni to bych se pochcal,vubec nemám sílu ve svalu od ramene do lokte,furt tam v rameni něco přeskakuje,když chci zvednout ruku tak si musim pomoct druhou rukou,katastrofa:(a když jedu autem,při řazení to je cítit jako sviňa

Odesláno

netvořim nic,jen lezu po internetu a koukám po cenách co co stojí,vrtá mi hlavou cena rozvodů na auto,mi klucí dali brouka do hlavy a ted z toho nemůžu spát:D

Odesláno

no já nevim,jsou dělaný před +-90000 asi tak před 4 ma rokama a olej je měněnej před čtrnácti dněma ,no ale klucí psali ..........

koukni do mojeho vlákna

Odesláno

tady sme si o tom psali ,no,a nelíbí se jim muj postoj :mad:

sem myslel,že když jsou dělaný věci na tom,že chvíli vydržeji,aspon do jara,no:myslim

Odesláno

:papa:papa

Na rozvody jukni.. pokud neni řemen nějako chycenej tak do jara počká :) Ale ten olej dolej aspoň... a hlavně si zkontroluj nemrznoucí směs v chladiči... ať ti to netrhne blok...;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...