Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
...tak naměřili že už má jenom 70% kapacity...

a ty si im uveril ze to meranie bolo seriozne? bez vybitia pod zatazou neni mozne urcit kapacitu... to by si tam musel byt cely den :)

inak baterku je vhodne v zime nabijat aspon raz za mesiac... ona chudina dostane riadne zabrat :(

Odesláno

mal som Feliciu 1.6 benzín a kúpil som 307 kde je silnejšia baterka a potreboval som nabíjať aj skútra(baterku)tak som sa rozhodol pre CTEK(pôvodná nabíjačka bola obyč z TESCA a nabíjala max do 50Ah)

[upravil dne 18/10/12 01:34 od Gabriel 307]

[upravil dne 18/10/12 01:39 od Gabriel 307]

Odesláno

Pokud to klapne podle představy a bude se mi to stránce technický auto líbit, tak ano :)

Stojí to v autobazaru Jahoda Třebíč a s majitelem mám jen dobré zkušenosti, už 2x mě osobně odradil od koupi auta, když sháněl otec. Věděl, že bych ho vzal bez mrknutí oka,ale když mi to řekne, tak prodělá, přes to, mi doporučil jít k jiným :) A tohle hodnotí po telefonu jako hodně povedenej kousek, s drobnejma vadama (chybí ovladač zadních oken, prázdná klíma, sjeté pneu). Tak uvidíme :) Ale rád bych ho domu dovezl :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...