Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přibližně cca? Dopoledne bych se měl pohybovat po Havl Brodě pokud pojede tudy. Kolem 3 bych měl jet do třebíče juknout na auto. Pokud se nějako dohodnem, tak ten pásek seženu hned ráno :)

Odesláno

728 433 512 :) Písni mi sms, já to nějako zařídím a řeknu ti jestli ho budu mít :) a zeptej se ho kde by se mu to hodilo. Jestli pojede po dálnici,tak by to bylo nej u benzínky Agip směr havl brod cca kilometr 700m od sjezdu z D1 (v cca 14:30 bych tam byl), nebo pokud pojede po starý přes Havl Brod, tak tam budu od rána do tech 14:00, tam by mi to bylo vcelku jedno kde :) )

Odesláno

nevím v kolik a ani kudy pojede,zítra mu zavolám ;) díky za číslo

EDIT: buď ti zavolá zítra přímo můj kolega z práce nebo ti napíšu sms ja,ale lepší by bylo se domluvit s kolegou(on pojede autem do Brna)

[upravil dne 18/10/12 00:28 od Gabriel 307]

Odesláno

Kdybych to nebral, tak ať mi nechá nějakou SMSku, já se mu pak ozvu :) Zítra musím pořezat hromadu dřeva a mobil u toho slyšet není :myslim

Kůůk Vendo :D Tak co 307? :P

Odesláno

Dneska.. vlastně včera mi přišla smska, že moje objednávka číslo bla bla byla expedována... vůbec netuším co je to za objednávku, z jakého eshopu a už vůbec netuším, čím to má bejt doručený :D A jestli za to budou chtít peníze :myslim Se musím nechat překvapit :D

Odesláno

Vím jako o 4 objednávkách které mám otevřené.. ale 2 budou za týden a 2 dokonce na konci měsíce... A ani jedno číslo nesedí.. tak nevím.. a ta SMSka přišla 2x :D

Odesláno

ja dnes vyndám baterku z auta a hodím ji pod nabíječku,je původní auto r.v 2006 tak už má toho možná taky dost,když jsem byl u Domanskýho na jedné akci tak naměřili že už má jenom 70% kapacity a klidně může kleknout

EDIT: v zimě startuje v pohodě i když jsme byli na horách a v Jeseníku bylo -27°C tak to chytlo na poprvé - nezklamala:super

EDIT2:ještě že mám kvalitní nabíječku a baterka dostane to co potřebuje :D

[upravil dne 18/10/12 01:19 od Gabriel 307]

Odesláno

Já takle jednou ráno chci jet do buděkej.. vyjedu před barák bez problému.., zamknu, zavřu vrata a už jsem před barákem nenastartoval... jsem se nasral.. chvílu mlátil do baterky, hejbal s kabelama a budějky sem ujel totálně bez problému :D

Pak to začalo blbnout ještě víc... a nakonec špatná kostra :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...