Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jý bych normálně šel do meka :D Sem tam byl naposled tak před půl rokem jakože opravdu na jídlo... a asi za poslední měsíce 2x jen venku pro číze :D

Odesláno

Nemám auto.. mek zavřenej :D Jedině jít rabovat Tesco... ale v noci se tam normálně bojím :D je tam tak 10x víc prodavaček než lidí :D

Odesláno

No normální jídlo moc ne... ale bejvalky přibuznej tam dělal,tak nám tahal poukazy pro zaměstnance.. a tam prostě za 50 - 2x Bigmac,velky hranoly, velka kola, tatarka :)

Odesláno

jo znama tam delala a mozna jeste dela taky. kdyz tam nastoupila tak vypadala jako modelka. a ted .....................................................Bych tam bezne nejedl ani zadarmo. Do meka fakt vyjimecne. To uz radsi naproti u rong vanga nebo dole v city parku u tech vetvi

Odesláno

Oni tam dělaj smažák, hranolky apod :)

Právě sem myslel gyros s nudlema :) Dřív to stálo za nic, ale letos mi to chutná :) ale jedině mix - tatarka,kečum, chili... jak tam neco z toho neni,tak mi to nechutna :)

Odesláno

no ty kraso to jsou mi kombinace. za ty prachy ktery chcou za tohle si radsi zajdu do hospy na hotovku. i kdyz jsem mel obdobi kdyz jsem se gyrosem od teska ladoval skoro furt ale uz jsem z toho vyrostl. jo a chutna ti to mozna proto ze kdyz tam narvou tatarku, kecup a chlilli tak uz necejtis chut toho zakladu

[upravil dne 16/10/12 01:45 od Martin407]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...