ChouLu Odesláno 14. říjen 2012 Odesláno 14. říjen 2012 Hele mě je 20 , pepitovi něco přes 40 a bavíme se spolu jak kdyby jsme byli stejně staří Takže toho se určitě neboj. To je o tom poprvé... po druhé se budeš těšit na nové a nové lidi PS: Tak jsem dostal echo, že by možná jela i Angelussy Ještě dodám, že je nutné se do konce listopadu přihlásit [upravil dne 15/10/12 00:10 od ChouLu] Citovat
Feelly Odesláno 14. říjen 2012 Odesláno 14. říjen 2012 No tak ten 5 letej rozdíl neberu skoro za rozdíl.. Ale pak právě ty starší (bez uražky jo) Ale je to fakt když si trochu normalní a ne blbej teenager (Což si myslím, že nejsem jeden z těch debílku mladých kteří fetujou kouřej a chovaj se jako by jim všechno patřilo naopak si myslím, že ke svemu věku se chovám dobře) Tím se nechci chválit. ) No tak to by bylo fajn krásné společnosti není nikdy dost holky mam rád V pohodě to určitě dám do té doby vědět. Děkuju za nabídku! [upravil dne 15/10/12 00:11 od Feelly] Citovat
Feelly Odesláno 14. říjen 2012 Odesláno 14. říjen 2012 Toje trošku horší úkol Máš nějaké v popisu ty nejsou tvé?.. [upravil dne 15/10/12 00:14 od Feelly] Citovat
ChouLu Odesláno 14. říjen 2012 Odesláno 14. říjen 2012 106ka je dědy a to po dálnici nerad tahám.. nemám tam místo na nohu u spojky a po hodině jízdy z toho auta musím ven nebo se zblázním (i když při mejch 160cm je to co říct ) 206 1.1 - Tu jsem v létě rozsekal 206 1.4 - Otce, na tom je dokonce dálnička,ale musí se taky nějako dopravovat do práce apod,takže s tím jezdím jen v nejnutnějších případech Takže nějako nebyla ještě nálada shánět auto po tý bouračce a teď bych jej už zase docela dost potřeboval Citovat
Feelly Odesláno 14. říjen 2012 Odesláno 14. říjen 2012 No tak 106 je mrňavá no ale teda i když pochybuji že máš 160 cm tak i tak by se tam něco mělo vejít Té 206 je škoda ale byl to jen plech hlavně že ty si živ a zdráv.. A jinak už to tedy plně chápu a po jakém modelu se konkrétně koukaš? Citovat
Gabriel 307 Odesláno 14. říjen 2012 Odesláno 14. říjen 2012 zdar kuci už jsem tady,Kurýr skončil:D Citovat
ChouLu Odesláno 14. říjen 2012 Odesláno 14. říjen 2012 Taky jsem ho dokoukal Tak co dostanu od tebe k vánocům? Feelly: 307,206 ... záleží co se naskytne lépe Ale radši asi 206 to auto mám prozkoumaný po posledního šroubku a hlavně na to mám díly Citovat
Gabriel 307 Odesláno 14. říjen 2012 Odesláno 14. říjen 2012 jo to ja nevím ja živím rodinu,na dárečky nejsou prachy Citovat
ChouLu Odesláno 14. říjen 2012 Odesláno 14. říjen 2012 Né žádnej hladovej krk domů nechci Takle jsem podvyživenej:myslim Musím ještě nějako vyřešit to auto abych na ten sraz nemusel na kole vlakem Citovat
Gabriel 307 Odesláno 14. říjen 2012 Odesláno 14. říjen 2012 já doufám že dorazím,v práci mám volno ale může se něco podělat a pak nedorazím,ještě chvílí počkám s přihlášením až se to nějak vykrystalizuje(třeba dnes-pondělí jdu na noční a máme od 18:00 poradu tak uvidíme co a jak) Citovat
Feelly Odesláno 14. říjen 2012 Odesláno 14. říjen 2012 Jasny, no mohl bych ti zítra s hledaním auta pomoct.. mam celé dny prd co na práci tak když budeš chtít.. Poslal bych ti pak do sz co jsem našel. Jinak to že je máš dokonale prozkoumané jsem si všiml v Pepitovym vláknu Fakt do šroubku Citovat
ChouLu Odesláno 14. říjen 2012 Odesláno 14. říjen 2012 No já se budu hlásit až budu mít 100% auto doma Ale to by se tenhle tejden mělo snad vyřešit. Škoda, že ta vendova 307 neměla klímu, jinak už stála u mě doma S tím pepitem to bylo tak, že jsem mu prověřoval to auto cca tejden předtím, než ho kupoval a věděl jsem co je to zač,takže ono to těžký nebylo.. pak se stačílo na fotce podívat na stíňítka a bylo jasno Citovat
Feelly Odesláno 14. říjen 2012 Odesláno 14. říjen 2012 ta vendova je pěkna no.. naskytne se dalši.. Joo tak takhle to bylo Mě bylo divny, že bys o tom věděl tolik jen podle fotky..) Ale i tak dobry ! Pišu z mobilu.. neni to smysluplne Pujdu spat.. tak se mějte a dobrou noc.. mě čeka škola a tupy lidi v ni fakt se těšim../:) Citovat
Feelly Odesláno 14. říjen 2012 Odesláno 14. říjen 2012 ta vendova je pěkna no.. naskytne se dalši.. Joo tak takhle to bylo Mě bylo divny, že bys o tom věděl tolik jen podle fotky..) Ale i tak dobry ! Pišu z mobilu.. neni to smysluplne Pujdu spat.. tak se mějte a dobrou noc.. mě čeka škola a tupy lidi v ni fakt se těšim../:) Citovat
ChouLu Odesláno 14. říjen 2012 Odesláno 14. říjen 2012 Jo škola.. hochu to jsem se měl nejlépe.. ráno jsem přijel, došel do bufetu, ve třídě rozbalil booka, do oběda sem surfoval po foru a netu.. oběd.. po obědě zase a jel jsem domu a takle celej 4. a pak... pak jsem neodmaturoval :D Ale to bylo spíš způsobený těma oslavama tejden před maturitou Mě zejtra čeká dojít na občanky, socku,zdravku, urad prace, finančák :-/ TO bude den Citovat
vendelinek Odesláno 14. říjen 2012 Odesláno 14. říjen 2012 zdar synci kuny,nestiham,jinak mam dve auta kdyby nekdo chtel shanet,a ja sem ten uz trochu letitej makam jak cervena pijavice,tak to tu poradne hlidejte Citovat
Gabriel 307 Odesláno 14. říjen 2012 Odesláno 14. říjen 2012 a ja přes den nic a pak od 18:00 noční EdiT: zdar vrchní kuno :papa červené auto-červená pijavice to je ale náhoda [upravil dne 15/10/12 00:51 od Gabriel 307] Citovat
Gabriel 307 Odesláno 14. říjen 2012 Odesláno 14. říjen 2012 no nic ja jdu taky chrápat,nějak se mi zavírají očička a nerad bych hlavou rozbil klávesnici notebooku tak dobrou,hlídejte ja budu hlídat zítra(mám noční):papa:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.