Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hele mě je 20 :) , pepitovi něco přes 40 :) a bavíme se spolu jak kdyby jsme byli stejně staří :) Takže toho se určitě neboj. To je o tom poprvé... po druhé se budeš těšit na nové a nové lidi :)

PS: Tak jsem dostal echo, že by možná jela i Angelussy :)

Ještě dodám, že je nutné se do konce listopadu přihlásit :)

[upravil dne 15/10/12 00:10 od ChouLu]

Odesláno

No tak ten 5 letej rozdíl neberu skoro za rozdíl.. Ale pak právě ty starší (bez uražky jo) :)

Ale je to fakt když si trochu normalní a ne blbej teenager (Což si myslím, že nejsem jeden z těch debílku mladých kteří fetujou kouřej a chovaj se jako by jim všechno patřilo naopak si myslím, že ke svemu věku se chovám dobře)

Tím se nechci chválit. )

No tak to by bylo fajn krásné společnosti není nikdy dost holky mam rád :D:) V pohodě to určitě dám do té doby vědět. Děkuju za nabídku! :)

[upravil dne 15/10/12 00:11 od Feelly]

Odesláno

106ka je dědy a to po dálnici nerad tahám.. nemám tam místo na nohu u spojky a po hodině jízdy z toho auta musím ven nebo se zblázním (i když při mejch 160cm je to co říct :D)

206 1.1 - Tu jsem v létě rozsekal :(

206 1.4 - Otce, na tom je dokonce dálnička,ale musí se taky nějako dopravovat do práce apod,takže s tím jezdím jen v nejnutnějších případech :)

Takže nějako nebyla ještě nálada shánět auto po tý bouračce a teď bych jej už zase docela dost potřeboval :aut

Odesláno

No tak 106 je mrňavá no ale teda i když pochybuji že máš 160 cm :D tak i tak by se tam něco mělo vejít :D

Té 206 je škoda ale byl to jen plech hlavně že ty si živ a zdráv..

A jinak už to tedy plně chápu a po jakém modelu se konkrétně koukaš? :)

Odesláno

Taky jsem ho dokoukal :P Tak co dostanu od tebe k vánocům? :P

Feelly: 307,206 ... záleží co se naskytne lépe :) Ale radši asi 206 :) to auto mám prozkoumaný po posledního šroubku a hlavně na to mám díly :D

Odesláno

Né žádnej hladovej krk domů nechci :D Takle jsem podvyživenej:myslim

Musím ještě nějako vyřešit to auto abych na ten sraz nemusel na kole vlakem :D

Odesláno

já doufám že dorazím,v práci mám volno ale může se něco podělat a pak nedorazím,ještě chvílí počkám s přihlášením až se to nějak vykrystalizuje(třeba dnes-pondělí jdu na noční a máme od 18:00 poradu tak uvidíme co a jak)

Odesláno

Jasny, no mohl bych ti zítra s hledaním auta pomoct.. mam celé dny prd co na práci tak když budeš chtít.. Poslal bych ti pak do sz co jsem našel. ;) Jinak to že je máš dokonale prozkoumané jsem si všiml v Pepitovym vláknu :D Fakt do šroubku :)

Odesláno

No já se budu hlásit až budu mít 100% auto doma :) Ale to by se tenhle tejden mělo snad vyřešit. Škoda, že ta vendova 307 neměla klímu, jinak už stála u mě doma :)

S tím pepitem to bylo tak, že jsem mu prověřoval to auto cca tejden předtím, než ho kupoval a věděl jsem co je to zač,takže ono to těžký nebylo.. pak se stačílo na fotce podívat na stíňítka a bylo jasno :)

Odesláno

:) ta vendova je pěkna no..;) naskytne se dalši..;)

Joo tak takhle to bylo :D Mě bylo divny, že bys o tom věděl tolik jen podle fotky..:))

Ale i tak dobry ! ;) Pišu z mobilu.. neni to smysluplne :D

Pujdu spat.. tak se mějte a dobrou noc.. mě čeka škola a tupy lidi v ni fakt se těšim../:)

Odesláno

:) ta vendova je pěkna no..;) naskytne se dalši..;)

Joo tak takhle to bylo :D Mě bylo divny, že bys o tom věděl tolik jen podle fotky..:))

Ale i tak dobry ! ;) Pišu z mobilu.. neni to smysluplne :D

Pujdu spat.. tak se mějte a dobrou noc.. mě čeka škola a tupy lidi v ni fakt se těšim../:)

Odesláno

Jo škola.. hochu to jsem se měl nejlépe.. ráno jsem přijel, došel do bufetu, ve třídě rozbalil booka, do oběda sem surfoval po foru a netu.. oběd.. po obědě zase a jel jsem domu a takle celej 4. a pak... pak jsem neodmaturoval :D :D Ale to bylo spíš způsobený těma oslavama tejden před maturitou :P

Mě zejtra čeká dojít na občanky, socku,zdravku, urad prace, finančák :-/ TO bude den

Odesláno

zdar synci kuny,nestiham,jinak mam dve auta kdyby nekdo chtel shanet,a ja sem ten uz trochu letitej :( makam jak cervena pijavice,tak to tu poradne hlidejte

Odesláno

no nic ja jdu taky chrápat,nějak se mi zavírají očička a nerad bych hlavou rozbil klávesnici notebooku :D

tak dobrou,hlídejte ja budu hlídat zítra(mám noční):papa:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...