Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Bluray je zhovadilost ;) za ty peníze koupíš pěknej NAS vč disku a můžeš sledovat a sdílet data po celém domě :) notebooky, stolní PC, televize, tablety, telefony ;)

Odesláno
blu ray zatím neplánuji,mám doma domácí kino,které používám jen na poslech rádia nekoukám ani na dvd natož na blu ray

třeba se to časem změní,když bude starší prcek 5.10. mu budou 2 roky ale pohádky ho zatím neberou

zatím ho berou auta-když ho posadím za volant to by jsi měl vidět jak je ten můj kluk happy - horší to je když ho beru z auta :(:roll

TAky sedí v peugeotu :D:D

Odesláno

Já jdu spát protože asi zejtra umřu... jo klucí kdyby jste neměli co dělat.. tak by jsme mi mohli přijít pomoct sbírat brambory :D¨

Dostanete kyblík a večer kus žvance :D

Odesláno

davidekcz : jj v Peugeotu a pokud není na blízku naše auto tak nepohrdne i jinou značkou,když mu půjčím klíče od auta tak je problém si je vzít zpátky.no masakr,naučili jsme ho jak dělá lev (zařve) a pokaždé když vidí Peugeota tak zařve jak lev no prdel:D stačí že vidí logo PC a už mám doma ZOO :D

Odesláno

to si piš,sem rozlámanej,z práce,jako bych skládal vagon uhlí:(

aby to nebylo málo,tak když sem jel z práce domu,tak mi upadnul výfuk dočista a tak sem sháněl někoho,kdo by mi to hned opravil,nesehnal tak sem byl na chalupě a dělal provizorium aby mi to vydrželo než bude mít někdo chvilku ,upadlo mi to u katanu,nevíš kolik asi tak stojí?

http://imgbank.cz/images/2012/09/11/ti8d9.png

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...