Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Mladá už si tady vedle mě spokojeně chrupká asi 2 hodinky :)

To bereš hodně hopem ten návod ne? Nebo tam je hodně obrázků :D:D

hotovo,třeba tohle je jedna stránka a někde jsou i obrázky

a7nbvq2g3sqw55jk6hqwt3taps8s2btx.JPG

Odesláno

Oba routery které tu jsou zmiňované jedou v certifikaci N .. tedy max 150Mbit.. že si Tenda vymyslela nějakej svůj powerboost (komprimuje data a posílá je tak), je pouze reklamní trik.. v reálnejch podmínkách toho nikdy nedosáhneš... nehledě na to, že tvoje připojení k internetu má řádově jednotky Mbit... takže toho se vůbec neboj.

A značka Tenda... já k ní nemám nic pozitivního... celá řada mě zklamala.. obsadil jsem celej dům a po měsíci mi to majitel omlátil o hlavu.. připlatil a přešli jsme na Asus.. a od té doby si to nemůže vynachválit :)

Odesláno

Postav to na Ciscu... teda pokud ti přebejvá tak půl mega.. a zaručuji ti, že ti to nikdy nespadne :D

Jinak k televizím dneska standartně v domech tahám UTPčko cat6e pro 1Gbit... a baráky vybavuju 1Gbit switchem za kterým si někde brouká NAS server s terabajtovejma diskama na data :)

Odesláno

Jéj jsem se asi nechal trošku unést :D

Cisco je společnost která vyvyjí nejlepší síťový prvky.. každej jejich prvek je prověřenej a certifikovanej, každej kabel od nich má certifikaci.. je to příšerně drahý, ale na druhou stranu na to nedám dopustit... hrál jsem si s tím měsíc v Brně.. zařízeníčko za 20 mega.. ale luxus.. jen to není pro obyč uživatele :mad:

UTPčko ... klasický kabel 8 žil, 4 páry, kroucená dvoulinka... prostě kabel k netu :D

Cat6e.. kategorie kabelu.. standartne se pouzivala 5e, ale ta 1gbit (1000Mbit) moc nezvládala, tak teď se používá 6 a já používám 6e, je dražší,ale nechá se přes něj v pohodě ten 1Gbit provozovat.

NAS server... to je počítač s diskem...kterej sdílí data do televizí, PC, mobilu apod

Switch.. něco jako router,ale nedokáže přidělovat IP adresy ( před switchem musí bejt většinou router )

Odesláno

:D:D:D No na to že jsi slovák, píšeš perfektně česky, dokonce líp než spousta čechů :myslim:myslim

Nemám rád když někdo przní češtinu...já bych toho asi slovensky gramaticky moc dobře nenapsal, ale ty píšeš úplně v poho :super:super:super

Odesláno
Jéj jsem se asi nechal trošku unést :D

Cisco je společnost která vyvyjí nejlepší síťový prvky.. každej jejich prvek je prověřenej a certifikovanej, každej kabel od nich má certifikaci.. je to příšerně drahý, ale na druhou stranu na to nedám dopustit... hrál jsem si s tím měsíc v Brně.. zařízeníčko za 20 mega.. ale luxus.. jen to není pro obyč uživatele :mad:

UTPčko ... klasický kabel 8 žil, 4 páry, kroucená dvoulinka... prostě kabel k netu :D

Cat6e.. kategorie kabelu.. standartne se pouzivala 5e, ale ta 1gbit (1000Mbit) moc nezvládala, tak teď se používá 6 a já používám 6e, je dražší,ale nechá se přes něj v pohodě ten 1Gbit provozovat.

NAS server... to je počítač s diskem...kterej sdílí data do televizí, PC, mobilu apod

Switch.. něco jako router,ale nedokáže přidělovat IP adresy ( před switchem musí bejt většinou router )

No o něco lepší...ale že bych s s Tebou o tom pokecal to ne :D:D:D

Odesláno

to se pořád směje moje manželka když ví jaké hesla používám,že by to nikdy nikoho nenapadlo-samozřejmě kombinace čísel,znaků a písmen-VELKÁ i malá,11 místní hesla a někde i delší :D

[upravil dne 11/9/12 01:58 od Gabriel 307]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...