davidekcz Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 Samozřejmě sem nemyslel levný, nějaký úplný šunt - chci plus,mínus za 500Kč Citovat
Gabriel 307 Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 Mladá už si tady vedle mě spokojeně chrupká asi 2 hodinky To bereš hodně hopem ten návod ne? Nebo tam je hodně obrázků :D hotovo,třeba tohle je jedna stránka a někde jsou i obrázky Citovat
ChouLu Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 Oba routery které tu jsou zmiňované jedou v certifikaci N .. tedy max 150Mbit.. že si Tenda vymyslela nějakej svůj powerboost (komprimuje data a posílá je tak), je pouze reklamní trik.. v reálnejch podmínkách toho nikdy nedosáhneš... nehledě na to, že tvoje připojení k internetu má řádově jednotky Mbit... takže toho se vůbec neboj. A značka Tenda... já k ní nemám nic pozitivního... celá řada mě zklamala.. obsadil jsem celej dům a po měsíci mi to majitel omlátil o hlavu.. připlatil a přešli jsme na Asus.. a od té doby si to nemůže vynachválit Citovat
davidekcz Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 Tak to jo :D To je pro slepý :D A jsi aspoň moudřejší? Citovat
Gabriel 307 Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 tohle mám ja http://www.tenda.cz/pro-domacnost/wifi-routery-n/w302r/tenda-w302r-wi-fi-bgn-router-300-mbs-1x-wan-4x-lan EDIT: já ho měl grátis platila to firma ale příště si už Tendu nekoupím [upravil dne 11/9/12 01:37 od Gabriel 307] Citovat
davidekcz Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 Tak to je stejná značka co mám v odkazu.Je dobrej nebo nic moc? [upravil dne 11/9/12 01:38 od davidekcz] Citovat
ChouLu Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 Postav to na Ciscu... teda pokud ti přebejvá tak půl mega.. a zaručuji ti, že ti to nikdy nespadne Jinak k televizím dneska standartně v domech tahám UTPčko cat6e pro 1Gbit... a baráky vybavuju 1Gbit switchem za kterým si někde brouká NAS server s terabajtovejma diskama na data Citovat
davidekcz Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 Ty vole nechtěl by jsi mluvit česky??? :myslim:myslim Citovat
Gabriel 307 Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 davidekcz-koukám že si na tom stejně s tím jazykem jako já a to jsem k tomu ještě Slovák :D:D Citovat
ChouLu Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 Jéj jsem se asi nechal trošku unést Cisco je společnost která vyvyjí nejlepší síťový prvky.. každej jejich prvek je prověřenej a certifikovanej, každej kabel od nich má certifikaci.. je to příšerně drahý, ale na druhou stranu na to nedám dopustit... hrál jsem si s tím měsíc v Brně.. zařízeníčko za 20 mega.. ale luxus.. jen to není pro obyč uživatele UTPčko ... klasický kabel 8 žil, 4 páry, kroucená dvoulinka... prostě kabel k netu Cat6e.. kategorie kabelu.. standartne se pouzivala 5e, ale ta 1gbit (1000Mbit) moc nezvládala, tak teď se používá 6 a já používám 6e, je dražší,ale nechá se přes něj v pohodě ten 1Gbit provozovat. NAS server... to je počítač s diskem...kterej sdílí data do televizí, PC, mobilu apod Switch.. něco jako router,ale nedokáže přidělovat IP adresy ( před switchem musí bejt většinou router ) Citovat
davidekcz Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 :D:D No na to že jsi slovák, píšeš perfektně česky, dokonce líp než spousta čechů :myslim Nemám rád když někdo przní češtinu...já bych toho asi slovensky gramaticky moc dobře nenapsal, ale ty píšeš úplně v poho :super:super Citovat
davidekcz Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 Jéj jsem se asi nechal trošku unést Cisco je společnost která vyvyjí nejlepší síťový prvky.. každej jejich prvek je prověřenej a certifikovanej, každej kabel od nich má certifikaci.. je to příšerně drahý, ale na druhou stranu na to nedám dopustit... hrál jsem si s tím měsíc v Brně.. zařízeníčko za 20 mega.. ale luxus.. jen to není pro obyč uživatele UTPčko ... klasický kabel 8 žil, 4 páry, kroucená dvoulinka... prostě kabel k netu Cat6e.. kategorie kabelu.. standartne se pouzivala 5e, ale ta 1gbit (1000Mbit) moc nezvládala, tak teď se používá 6 a já používám 6e, je dražší,ale nechá se přes něj v pohodě ten 1Gbit provozovat. NAS server... to je počítač s diskem...kterej sdílí data do televizí, PC, mobilu apod Switch.. něco jako router,ale nedokáže přidělovat IP adresy ( před switchem musí bejt většinou router ) No o něco lepší...ale že bych s s Tebou o tom pokecal to ne :D:D Citovat
Gabriel 307 Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 ChouLu : to je lepší ten server a switch jsem věděl Citovat
ChouLu Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 Klidně o tom na srazu hodíme kec a kdyby si chtěl natáhnout kabel.. tak to taky prováádím Citovat
davidekcz Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 To já tady mám kabelovku, a oni teď v týdnu dorazí zapojit net, tak potřebuji jen aby mi to frčelo po bytě... Citovat
ChouLu Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 Hlavně zaheslovat zaheslovat a zaheslovat... já zvládám otevřít v průměru 20 síťí za 30 minut Citovat
davidekcz Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 No asi zahesluju, taky tady mám v okolí nezaheslovaný... Čistě teoreticky, co se může stát, když to nezahesluju? Krom toho, že někdo bude grátis na netu :D Citovat
Gabriel 307 Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 to se pořád směje moje manželka když ví jaké hesla používám,že by to nikdy nikoho nenapadlo-samozřejmě kombinace čísel,znaků a písmen-VELKÁ i malá,11 místní hesla a někde i delší [upravil dne 11/9/12 01:58 od Gabriel 307] Citovat
ChouLu Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 Já přijedu na víkend a v pondělí ti vytisknu seznam tvejch hesel ok? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.