Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

J8 dostal manuál na CD a má to asi 260 stránek :bojim:bojim

To není nic pro mě...líbí se mi třeba funkce,že si v programu označím a kanál a až začne, tak se mi telka sama přepne, abych ho nepromeškal :D

Odesláno

jj to jsem hodně využíval na set-top-boxu,nebo ho označíš a tv ho nahraje na flashku

edit:můj manuál v pdf má 808 stránek a je to jenom v češtině :o je tam taky hodně psáno o jiných modelech

[upravil dne 11/9/12 00:08 od Gabriel 307]

Odesláno
jj to jsem hodně využíval na set-top-boxu,nebo ho označíš a tv ho nahraje na flashku

Jojo to je taky good...Dostaljsem k blu ray filmy ve 3D a musí říct, že to byl větší zážitek než jsem předpokládal :mrk:mrk¨

Jen ještě nevím, kde se shání 3D filmy :myslim:myslim

Odesláno

:D:D:D Né opravdu né :D Hlavně že tam byl odborník z AK... :D

Já ho nakonec sundal bez problému.. ale pak jsem zjistil, že si někdo zkoušel deaktivovat bag na autě tím, že zhohybal piny v konektoru :D:D

Odesláno

Děkuju.. je to hrozný.. já umím programovat nové čipy.. ale tu historii co se učíme se naučit prostě nedá... :(

No nic klucí.. jdu spát :) zejtřek bude dlouhej :) musím vyndat palubku na SW :) jinak SW už je doma a asi ho uděláme dvoubarevný :D

http://file.ChouLu.net/sw.php :)

:papa

Odesláno

No chtěl jsem to vyfotit odpo když jsem to přivezl... ale měnil jsem ty páčky.. a nepasovali mi ty 2 konektory na ten bag.. po hodině zoufalství jsem šel, že je přeletuju z původnich.. vycvaknu ty maly plechy co to přimačkávaj a oni ty piny pod tím v obouch konektorech ohnutý tak, že byli pod tím plechem :D tak jsem je vrátil, zapojil, nacvakl volant, dal bag a poskládal to :) a konečně šlapou blinkry jak mají :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...