davidekcz Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 M407 dobrou:papa G307 a mas v planu se jeste vracet? nebo uz tady zustanes natrvalo? Citovat
Gabriel 307 Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 no hypotéku platím ještě 20 let tak asi zůstanu :D Citovat
ChouLu Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 Dobrou všem Davídku jsme tady zase samíííí Jééj to abych na sraz vzal nějakou kamarádku Citovat
vendelinek Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 to vížejo,všichni jděte chrápat bando jedna kunová a kdo bude hlídat:myslim.... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 bando tak bruu a zase někdy :papa:papa Citovat
vendelinek Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 brou,tak si to užij,já pujdu za chvilku taky:) Citovat
davidekcz Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 Vid Vendo tady nikdo nevydrzi ale Vysocina nikdy nezklame Citovat
ChouLu Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 My jsme aktivní z toho uranu z Rožínky.. ale pst Citovat
vendelinek Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 Vysocina nikdy nezklame ChouLu,ne tak nahlas,at to nikdo nevyfoukne:D [upravil dne 3.9.2012 01:21 od vendelinek] Citovat
ChouLu Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 To mi připomina... tuhle jsem 2 dny dělal v Novým městě ve firmě zpracující dřevo.. a s chlapa jedna prdel.. a výsledek za 2 dny mého působení: 1. Do Lidlu (maj to přes silnici) chodí jen Duchodci, debilové a my... a vy jste debilové nebo duchodci? Ne my jsme my 2. Lidi v novým městě jsou divný prej to asi způsobila rožínka.. tak jsme vzali služebák a jeli po městě a prohlíželi mladý kundy.. a nahlas to komentovali.. pak jsme u 2 zastavili.. podívali se na ně a prej: ty vole rychle pryč, tady je to kritický Citovat
vendelinek Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 ježiš,nech toho,takle pro ránu v noci se chechtat neni dobrý,mě bude bolet břicho:D Citovat
ChouLu Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 a to si neviděl jak chlapy jezdí do práce... tetka ma služebák Clio.. a sednout si do toho s ní 4 chlapy.. každej tak 130 kilo.. vzadu skoro strkaj hlavy z okynek aby se tam vešli.. a takle jedou 40km tam a 40 zpět Citovat
vendelinek Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 chudák auto,a jede to potom,když to takle sedí? aspon jim to pěkně drží na silnici:D Citovat
ChouLu Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 Vlastní zkušenost? Na druhou stranu tam v době mé pusobnosti přijel nějakej magor ze žďaru... To jsem zrovna seděl v kanceláři nejvyššího na jeho PC (potřeboval něco upravit a měl dovču) a ten magor přišel zamnou jestli by nebyla práce... Jsem se na něj podíval.. přijel na kole.. na hlavě mokrej pytel od brambor a na sobě trencle... a začal, že by jezdil do práce každej den, že má auto a že by dokonce jezdili 2.. . tak jsem ho rychle poslal k tetce do kanclu (dělá druhou šefovou).. ta ho poslala taky do prdele... :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.