Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To mi připomina... tuhle jsem 2 dny dělal v Novým městě ve firmě zpracující dřevo.. a s chlapa jedna prdel.. a výsledek za 2 dny mého působení:

1. Do Lidlu (maj to přes silnici) chodí jen Duchodci, debilové a my... a vy jste debilové nebo duchodci? Ne my jsme my :D

2. Lidi v novým městě jsou divný :D prej to asi způsobila rožínka.. tak jsme vzali služebák a jeli po městě a prohlíželi mladý kundy.. a nahlas to komentovali.. pak jsme u 2 zastavili.. podívali se na ně a prej: ty vole rychle pryč, tady je to kritický :D

Odesláno

a to si neviděl jak chlapy jezdí do práce... tetka ma služebák Clio.. a sednout si do toho s ní 4 chlapy.. každej tak 130 kilo.. vzadu skoro strkaj hlavy z okynek aby se tam vešli.. a takle jedou 40km tam a 40 zpět :D

Odesláno

Vlastní zkušenost? :D

Na druhou stranu tam v době mé pusobnosti přijel nějakej magor ze žďaru... To jsem zrovna seděl v kanceláři nejvyššího na jeho PC (potřeboval něco upravit a měl dovču) a ten magor přišel zamnou jestli by nebyla práce... Jsem se na něj podíval.. přijel na kole.. na hlavě mokrej pytel od brambor a na sobě trencle... a začal, že by jezdil do práce každej den, že má auto a že by dokonce jezdili 2.. . tak jsem ho rychle poslal k tetce do kanclu (dělá druhou šefovou).. ta ho poslala taky do prdele...

:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...