Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak se chystám vyměnit olej v převodovce, když jsem vyděl na foru jak vypadá po 108 000km, tak doživotní náplni moc nevěřím.

Jen v jedné věci se nevyznám. Koukal jsem do SB a nevím jak najít podložky pod zátky.

[upravil dne 28/3/12 01:23 od Lví-ček]

Odesláno

pod jaké zátky?

no nic ono je už 1:30 :o:o:o moc rád bych tady byl a hledal to s tebou ale omlouvám se musím do postele 4:45 budíček do práce

[upravil dne 28/3/12 01:32 od Gabriel 307]

Odesláno

tendle tejden mám ranní a dneska se mi teda docela nevede,usnul sem snad jen na dvě hodiny a ne a ne zabrat,nakonec sem to vzdal a šel něco strčit do bachoru a udělat si kafe,to bude dneska šichta,asi to v práci prospim:D

Odesláno

příští tejden je odpolední

jinak zatim jsem spokojenej,jsem v práškový lakovně jestli si nekoukal do mojeho vlákna s agenturou,jede se tam skoro nonstop,třísměnnej provoz a v druhý sekci je dvousměnnej:)

akorát si na mě museji trochu zvyknout roboti automaty,nějak se nechtěji se mou si moc rozumět:D,snad se je brzy naučim ovládat:)

jsem na kabině ještě s jednim kolegou(kabina je ze dvou částí,jedna je automat a v druhý se dodělává ručně co automat nedostříká)

[upravil dne 30.3.2012 03:03 od vendelinek]

Odesláno

tendle tejden ranní bude končit v sobotu 12 kou od 6ti ráno do 6ti do večera,to bude dlouhý,no a když se něco někde zase posere a bude čas na kafrání ,tak se tady asi uvidíme,dal jsem si přece jen internet do mobilu:D:D(bránil sem se tomu ,ale neni jinýho zbytí,když chci bejt stále s váma,tendle klub a forum mi prostě přirostl k srdci) abych se nenudil,už jsem sem taky psal ,když byla noční:D

žiš,koukám,že si tady píšu sám pro sebe,to už všichni zase hnípou?:D

teda jak vy to děláte,když tady nejsem,tak kafráte celou noc:D

[upravil dne 30.3.2012 03:15 od vendelinek]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...