Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

taky jsem ho prostudoval celé a píšu jenom to jak to bylo ;)

ja už jsem hlásil v práci dovolenou od tý doby co byla první informace o 36.srazu v Kokoříně,mistr se divil že žádám o dovolenou nějak brzo.tak uvidíme jak bude na sraze.

Odesláno

Můj první sraz bude teď 1.4. v Jičíně a pak 21.4.jarní sraz v okolí Prahy,tady na fóru jsem od 2009 ale na srazech budu nováček,aspoň že jedu před Kokořínem na dva mini srazy a někoho poznám(i když ten Jičínsky až tak mini není)

Odesláno

Víš co mě hrozně mrzí?

Nemám v okolí nikoho, kdo by mi s Lvíčkem pomohl a měl rád Peugeoty. Každý se mi směje, že mám francouze.

Určitě bych si spousty věcí na autě zvládnul udělat, ale takto platím jen za servisy:-(

Kamarád Peugeota (406 v kombíku) měl, ale popraskal mu blok motoru a do Peugeota už znovu nešel.

[upravil dne 13/3/12 01:22 od Lví-ček]

Odesláno

Nás je v práci hodně co máme Peugeoty,jeden brácha ma Hyundai Elantra,ten co je na Slovensku má Chevrolet Aveo.Zatím co jsem potřeboval tak jsem všechno zjistil tady na fóru,jsou tady super lidi a když vědí tak ti poradí co a jak.Mám tady taky kamaráda který má taky 307 Break před faceliftem ale ten má spíš oporu ve mě a né já v něm,to samé platí o tom na Slovensku,švagr má taky Breaka před faceliftem 1.4 motor a pomáham mu zjišťovat informace tady.;)

Odesláno

tak v praci jsem s francouzem sam vojak v poli ale v rodine je to lepsi. Ja mam 407sw, mama citroen c3, tata ma 309, segra citroen xsara, segry mladej citroen berlingo. Proste do rodiny nic jinyho nez francouz nesmi

Odesláno

Já bych tady asi taky nebyl,ale manželka si vybrala P307 Break z důvodu že ho má švagr a že ho má kamarád,seděla v něm,jela v něm a když se zvažovalo auto tak to byla skoro první volba(proto jenom skoro první,protože jsme zvažovali funglovku Kiu Ceed SW)

jinak vás všechny zdravím co jste tady

59.gif59.gif59.gif

[upravil dne 13/3/12 01:44 od Gabriel 307]

Odesláno

já si dělal komplet brzdy předek+zadek,měnil chladič klimatizace,montoval parkovacího asistenta,měnil zpětný zrcátko venkovní,montoval zadní zástěrky

[upravil dne 13/3/12 01:57 od Gabriel 307]

Odesláno

Gabriel 307:potlesk

No tak za tohle nechávám peníze v servisu. Někdy mě to docela štve. Brzdy mě právě čekají nyní před technickou.

No jo muži jsou hlava rodiny a ženy krkem, co s ní hýbe. Doufám, že nelituješ???

[upravil dne 13/3/12 01:53 od Lví-ček]

Odesláno

No do kapsy je hluboko a tak servisu nechávám jenom ty nejhorší špeky :D Jednou mě teklo prasátko a tak sem mu udělal léčebnou kůru gumičkama na prasátka ze šáde 1203.

Chvíli to vydrželo a pak šel do servisu i s paknama a oběma prasatama, bo to byl porod, sundávat ten buben - a to už se mi nechtělo. :bojim

Předek i s kotoučema sem si dělal taky sám :) taky sem se vyškolil :D

[upravil dne 13.3.2012 01:53 od JimBeem]

Odesláno

no my měli krátkou Feldu a kupovali jsme Breaka že nám bude stačit-máme jednoho kluka 17měsíců,a když jezdím někam tak by se hodilo větší auto-s jídlem roste chuť

teď se nám líbí P308SW,ale to je skoro stejný,P5008 a P508SW.

manželka je doma s prckem,já dělám sám a na nové druhé auto nejsou prachy-upřimně ho nepotřebujeme,jenom se nám líbí.

do Breaka jsem koupil síť pro vysoký náklad,tak když je potřeba tak to naložím až po strop:D ale to je jenom když jezdíme ČR-SR

ještě mám příčníky a můžu si půjčit rakev na auto

[upravil dne 13/3/12 02:14 od Gabriel 307]

Odesláno

no šikula:mad: děkuji,myslím že to zvládne každý když je trochu technický typ,jsou asi určitý věci na které je lepší servis nebo někdo kdo tomu rozumí třeba tady členové straki007 nebo PP205

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...