Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ÁÁ je to tu, prej, odvzdušňovák, je špatnej, co, ty holky chtěj??? Dneska dvakrát, odvzdušněný, a, pak se divěj, že, už to nejde, taky už to neni nejčerstvější model (někde jsem čet, že, to vydrží, i, 70 let) , utopie, nebo jinej výrobce.

Odesláno

hele tak mě tak napadá, když je tu takový frmol dneska, tak by nebylo od věci mít tu místo vlákna noční hlídání - noční chat :D nestačím ani obnovovat stránku

Odesláno
ÁÁ je to tu, prej, odvzdušňovák, je špatnej, co, ty holky chtěj??? Dneska dvakrát, odvzdušněný, a, pak se divěj, že, už to nejde, taky už to neni nejčerstvější model (někde jsem čet, že, to vydrží, i, 70 let) , utopie, nebo jinej výrobce.

kdyz to budes delat prerusovane, tak ji fakt zavzdusnis :D

Odesláno
namalovanej nechci,chci opravdickej v hodnotě aspoň 50litrů:D

no tak hurá na pole a louky s detektorem kovů a třeba se mezi kuličkama z ložiska najde i nějakej zlaťák :aut

Odesláno

kdyz to budes delat prerusovane, tak ji fakt zavzdusnis :D

Nj, známe, ale, to je pár prďánků, něco, jako po vepřový, u paňmámy, ale, mě ten hajzl hlásí, že mám prdlý gumy, po, každym rozjezdu, a, furt STOP bejt neurotik, tak, to postavim, vedle cesty, ale, to, sem vlastně nepatří?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...