stvrto.14 Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Medved jako nehnevaj sa na mna ale Lubk0 ma pravdu:super tiez poznam ludi co naplacaju na auto aj hovn.. ale ak je nieco pekne a pasuje to k tomu tak preco to nepochvalit(nemyslim tu Hondu ci co to je). Citovat
Medvěd Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Možná se jen blbě dívám, ale zatím jsem neviděl \"vytuněnce\", o kterém bych řekl O.K. - je to hezký (naopak, většina toho, co mi uvízlo v hlavě v souvislosti s tím, co ten výsledek stál majitele času a financí je zcela jednoznačným základem pro už výše publikovaný názor - tuneři jsou prostě postižená individua). Není to urážka, pouze konstatování a pojmenování toho, co si o těchto lidech myslím. Stejně tak pro některé musím být postižené individuum já proto, že nejsem ochotnej lítat každý den kolem auta s hadříčkem a leštěnkou - ale prostě s autem jezdím a využívám ho coby přepravní prostředek. Nicméně co se týče údržby a technického stavu auta tak mám svědomí absolutně čisté (což třeba tuner řešící, zda mu budou 225ky kola škrtat v rejdu nebo jak bude před technickou předělávat půl auta aby vůbec prolezl, může mít dost těžko). Citovat
sucram® Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Medvěd: zamysli se nad pojmem \"postižená individua\" ... dále tu píšeš, že to není urážka - ty chápeš postižení někdy jako urážku? To mi přijde dosti slabé a tvůj příspěvek mě tím nemile překvapil ... Neřeknu poštiženi tuningem apod. ale \"postižená individua\" ... nikomu nic zlého nepřeji, ale zkus se vžít do situace postiženého člověka, ať už duševně, či tělesně, který se takto třeba narodí !!! Citovat
čakom Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: Medvěd Možná se jen blbě dívám, ale zatím jsem neviděl \"vytuněnce\", o kterém bych řekl O.K. - je to hezký (naopak, většina toho, co mi uvízlo v hlavě v souvislosti s tím, co ten výsledek stál majitele času a financí je zcela jednoznačným základem pro už výše publikovaný názor - tuneři jsou prostě postižená individua). Není to urážka, pouze konstatování a pojmenování toho, co si o těchto lidech myslím. Stejně tak pro některé musím být postižené individuum já proto, že nejsem ochotnej lítat každý den kolem auta s hadříčkem a leštěnkou - ale prostě s autem jezdím a využívám ho coby přepravní prostředek. Nicméně co se týče údržby a technického stavu auta tak mám svědomí absolutně čisté (což třeba tuner řešící, zda mu budou 225ky kola škrtat v rejdu nebo jak bude před technickou předělávat půl auta aby vůbec prolezl, může mít dost těžko). proč myslíš že tuneři nemají auta po technické stránce v pořadku? [upravil dne 7.2.2009 čakom] Citovat
Medvěd Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Medvěd Možná se jen blbě dívám, ale zatím jsem neviděl \"vytuněnce\", o kterém bych řekl O.K. - je to hezký (naopak, většina toho, co mi uvízlo v hlavě v souvislosti s tím, co ten výsledek stál majitele času a financí je zcela jednoznačným základem pro už výše publikovaný názor - tuneři jsou prostě postižená individua). Není to urážka, pouze konstatování a pojmenování toho, co si o těchto lidech myslím. Stejně tak pro některé musím být postižené individuum já proto, že nejsem ochotnej lítat každý den kolem auta s hadříčkem a leštěnkou - ale prostě s autem jezdím a využívám ho coby přepravní prostředek. Nicméně co se týče údržby a technického stavu auta tak mám svědomí absolutně čisté (což třeba tuner řešící, zda mu budou 225ky kola škrtat v rejdu nebo jak bude před technickou předělávat půl auta aby vůbec prolezl, může mít dost těžko). proč myslíš že tuneři nemají auta po technické stránce v pořadku? Nejsem na tomhle fóru týden a ve vztahu k tunerům se tu neustále řeší, jak očurat to či ono, jak na auto pověsit tohle, snížit tamto a STK??? To už se nějak zařídí .... Citovat
čakom Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Medvěd Možná se jen blbě dívám, ale zatím jsem neviděl \"vytuněnce\", o kterém bych řekl O.K. - je to hezký (naopak, většina toho, co mi uvízlo v hlavě v souvislosti s tím, co ten výsledek stál majitele času a financí je zcela jednoznačným základem pro už výše publikovaný názor - tuneři jsou prostě postižená individua). Není to urážka, pouze konstatování a pojmenování toho, co si o těchto lidech myslím. Stejně tak pro některé musím být postižené individuum já proto, že nejsem ochotnej lítat každý den kolem auta s hadříčkem a leštěnkou - ale prostě s autem jezdím a využívám ho coby přepravní prostředek. Nicméně co se týče údržby a technického stavu auta tak mám svědomí absolutně čisté (což třeba tuner řešící, zda mu budou 225ky kola škrtat v rejdu nebo jak bude před technickou předělávat půl auta aby vůbec prolezl, může mít dost těžko). proč myslíš že tuneři nemají auta po technické stránce v pořadku? Nejsem na tomhle fóru týden a ve vztahu k tunerům se tu neustále řeší, jak očurat to či ono, jak na auto pověsit tohle, snížit tamto a STK??? To už se nějak zařídí .... všechny hážeš do jednoho pytle. co? zajimal by mě tvůj názor na zvčování brzd? je to zbytečný vyhazování peněz? [upravil dne 7.2.2009 čakom] Citovat
Medvěd Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Ad zvětšování brzd - přijde mi to jako hovadina. Jezdil jsem hodně (cca 80 000 km ročně) a nestalo se mi, že by seriové brzdy nestíhaly (a to ani v Alpách) - takže zvětšování brzd já osobně beru jako zásah do konstrukce auta a ten nemá dělat nějaký \"tuner\", ale minimálně pověřená firma a vše má být podloženo zkouškami a testy. Citovat
roxbury7 Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 ked sa bavíme o tomto aute. určite by som za také pikoviny nedal ani halier ani keby som mal niekolko triliard dolárov:D radšej by som si navrhol vlastné autíčko.... a bola by to pecka:D moj názor:D:blablabla Citovat
čakom Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: Medvěd Ad zvětšování brzd - přijde mi to jako hovadina. Jezdil jsem hodně (cca 80 000 km ročně) a nestalo se mi, že by seriové brzdy nestíhaly (a to ani v Alpách) - takže zvětšování brzd já osobně beru jako zásah do konstrukce auta a ten nemá dělat nějaký \"tuner\", ale minimálně pověřená firma a vše má být podloženo zkouškami a testy. jo ty máš ve předu 283 ale ja tam měl jen 260 a ¨na tak težký auto ty brzdy měly co dělat. nevidím v tom žednej problem když dám na auto brzdy z 2,0. tímto akorát zvyšuji svoji i ostatních bezpečnost. a za ty prachy mi to stojí aby bylo auto bezpečnější. Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 2Medvěd : kdysi jsi tvrdil že do sekce tuning nechodíš a nezajimatě, poslední dobou chapu proč , jen nechapu proč si tu zasadu porušil 2postižene individuum Čakome : to co děláš, děláš dobře a fandím ti , utebe se opravdu jedna o tuning a styling . za sebe muzu rict ze na ulici radeji potkam Čakomovu leštěnku než Medvědovu seriovku, a proč ? Protože vim že čakom problemum s autem předchazí ,zato Medvěd problemy až řeší. tohle jsem napsal přikladem ale za mě to plati obecně.Tak at se vyse uvedene osoby neurazi byl to jen priklad.. Citovat
čakom Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: Pe.Tr 2Medvěd : kdysi jsi tvrdil že do sekce tuning nechodíš a nezajimatě, poslední dobou chapu proč , jen nechapu proč si tu zasadu porušil 2postižene individuum Čakome : to co děláš, děláš dobře a fandím ti , utebe se opravdu jedna o tuning a styling . za sebe muzu rict ze na ulici radeji potkam Čakomovu leštěnku než Medvědovu seriovku, a proč ? Protože vim že čakom problemum s autem předchazí ,zato Medvěd problemy až řeší. tohle jsem napsal přikladem ale za mě to plati obecně.Tak at se vyse uvedene osoby neurazi byl to jen priklad.. děkuji:mad: předcházím to je pravda. ted mi zařala lechce mlátit tyčka na seřizování zbýhavosti na zadku. a když už to budu dělat tak do toho investuju trošku víc a udělám obě + ještě siletbloky ve spodních ramenech. PS: nemyslím si o sobě že jsem tuner.pod nazvem tuner si představím někoho kdo má upravený auto se vším všudy. [upravil dne 7.2.2009 čakom] Citovat
Medvěd Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Medvěd Ad zvětšování brzd - přijde mi to jako hovadina. Jezdil jsem hodně (cca 80 000 km ročně) a nestalo se mi, že by seriové brzdy nestíhaly (a to ani v Alpách) - takže zvětšování brzd já osobně beru jako zásah do konstrukce auta a ten nemá dělat nějaký \"tuner\", ale minimálně pověřená firma a vše má být podloženo zkouškami a testy. jo ty máš ve předu 283 ale ja tam měl jen 260 a ¨na tak težký auto ty brzdy měly co dělat. nevidím v tom žednej problem když dám na auto brzdy z 2,0. tímto akorát zvyšuji svoji i ostatních bezpečnost. a za ty prachy mi to stojí aby bylo auto bezpečnější. Pokud by se jednalo \"jen\" o záměnu brzd ze silnější 406ky na slabší, tak tam až takový problém nevidím (to snad ani není tuning, páč si toho nikdo ani na STK nemá šanci všimnout). Já tu ale od počátku mluvím o tuningu, který spočívá ve znehodnocení auta spoustou nesmyslných vychytávek, které ve finále i toho tunera začnou štvát (typický příklad je snížení auta, které pak brání v normální jízdě a třeba konkrétně v Praze dojet takového \"nadšence\" znamená v křižovatce třeba jen 50% průjezd, protože ON přece přes ty tramvajový koleje musí krokem, co kdy by škrtnul spodkem??) Takových příkladů jistě Ty i já známe spoustu - diskuzi tedy můžeme uzavřít s tím, že všichni máme svou pravdu a zatímco já si o tunerech myslím své, tak ve zdejších řadách bude i dost jejich příznivců a možná i fandů. Asi to bude věkem a tím, do čeho je potřeba zrovna strkat peníze - možná, že kdyby mi bylo 20, tak by mě tuning bral a taky bych chtěl nějaký to votuzidlo mít. Je mi ale o 20 víc a tak mám jiné priority a štve mě, když mě na jednu stranu pubescenti ve votunidlech předjíždějí hlava - nehlava, aby mě po půlkiláku donutili vléct se za nimi krokem, páč zrovna usoudili, že ona silnice je pro jejich podvozek příliš hrbatá a tedy přímo škodlivá. Citovat
čakom Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Medvěd Ad zvětšování brzd - přijde mi to jako hovadina. Jezdil jsem hodně (cca 80 000 km ročně) a nestalo se mi, že by seriové brzdy nestíhaly (a to ani v Alpách) - takže zvětšování brzd já osobně beru jako zásah do konstrukce auta a ten nemá dělat nějaký \"tuner\", ale minimálně pověřená firma a vše má být podloženo zkouškami a testy. jo ty máš ve předu 283 ale ja tam měl jen 260 a ¨na tak težký auto ty brzdy měly co dělat. nevidím v tom žednej problem když dám na auto brzdy z 2,0. tímto akorát zvyšuji svoji i ostatních bezpečnost. a za ty prachy mi to stojí aby bylo auto bezpečnější. Pokud by se jednalo \"jen\" o záměnu brzd ze silnější 406ky na slabší, tak tam až takový problém nevidím (to snad ani není tuning, páč si toho nikdo ani na STK nemá šanci všimnout). Já tu ale od počátku mluvím o tuningu, který spočívá ve znehodnocení auta spoustou nesmyslných vychytávek, které ve finále i toho tunera začnou štvát (typický příklad je snížení auta, které pak brání v normální jízdě a třeba konkrétně v Praze dojet takového \"nadšence\" znamená v křižovatce třeba jen 50% průjezd, protože ON přece přes ty tramvajový koleje musí krokem, co kdy by škrtnul spodkem??) Takových příkladů jistě Ty i já známe spoustu - diskuzi tedy můžeme uzavřít s tím, že všichni máme svou pravdu a zatímco já si o tunerech myslím své, tak ve zdejších řadách bude i dost jejich příznivců a možná i fandů. Asi to bude věkem a tím, do čeho je potřeba zrovna strkat peníze - možná, že kdyby mi bylo 20, tak by mě tuning bral a taky bych chtěl nějaký to votuzidlo mít. Je mi ale o 20 víc a tak mám jiné priority a štve mě, když mě na jednu stranu pubescenti ve votunidlech předjíždějí hlava - nehlava, aby mě po půlkiláku donutili vléct se za nimi krokem, páč zrovna usoudili, že ona silnice je pro jejich podvozek příliš hrbatá a tedy přímo škodlivá. mám podvozek a předek 6 cm nad zemí a nikak mě to neomezuje. jezdím tak jak když to auto bylo 20 cm nad zemí. jediný co se změnilo je maximálně pohodlí v aute ale to je o zvyku. a další věc je že auto drží lip na silnici. Citovat
Medvěd Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: Pe.Tr 2Medvěd : kdysi jsi tvrdil že do sekce tuning nechodíš a nezajimatě, poslední dobou chapu proč , jen nechapu proč si tu zasadu porušil 2postižene individuum Čakome : to co děláš, děláš dobře a fandím ti , utebe se opravdu jedna o tuning a styling . za sebe muzu rict ze na ulici radeji potkam Čakomovu leštěnku než Medvědovu seriovku, a proč ? Protože vim že čakom problemum s autem předchazí ,zato Medvěd problemy až řeší. tohle jsem napsal přikladem ale za mě to plati obecně.Tak at se vyse uvedene osoby neurazi byl to jen priklad.. O.K. - možná problémy s autem až řeším, nicméně své auto mám technicky vždycky ve stavu, že se na něj můžu spolehnout - pravda, nejsem z těch, kteří by si víkendu pod auto lehali a zkoumali, kolik mají ještě materiálu na destičkách nebo zda nemají výfuk před smrtí (až to přijde, zajedu do servisu a ten už je tu od toho, aby provedl nápravu a ještě se podíval, zda se něco náhodou nechystá). To, že jsem vlezl do sekce tuning NENÍ pravda, jsme v sekci \"Pokec\" a já ten paskvil na počátku tématu prostě cítil potřebu okomentovat. Jinak já se nemám proč urážet [upravil dne 7/2/2009 Medvěd] Citovat
čakom Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: Medvěd To, že jsem vlezl do sekce tuning ač to normálně nedělám je pravda, ale ten paskvil na počátku tématu jsem prostě cítil potřebu okomentovat. Jinak já se nemám proč urážet mě se totaky nelíbí ale mohl jsi to napsat trošku jinak než že jsou to postižení individua. ale to je tvoje věc je to forum a každej si tu může napsat co chce ale pak musí taky počítat s tím že nějakým lidem se to nemusí libit. Citovat
Medvěd Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Jo - vždyť já to tak taky beru (kudly jsme na sebe netahali, tak se ani někde na srazu u pivka nepoperem). Jde tu zřejmě o výklad pojmu \"postižené individuum\" - věř mi, že v okruhu lidí s kterými jsem v častém kontaktu je to zcela běžné označení osoby, jejíž chování je pro nás nepochopitelné a tudíž je pro nás osobou postiženou jiným pohledem na svět. Nikdy bych neřekl, že by tohle někdo mohl brát snad dokonce jako urážku - takže pokud Tě to urrazilo nebo se Tě to dotklo, sorry (ale pro mě prostě tuneři těmi postiženými jsou a lepší a výstižnější definici teď nahonem nedám do kupy). Citovat
čakom Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: Medvěd Jo - vždyť já to tak taky beru (kudly jsme na sebe netahali, tak se ani někde na srazu u pivka nepoperem). Jde tu zřejmě o výklad pojmu \"postižené individuum\" - věř mi, že v okruhu lidí s kterými jsem v častém kontaktu je to zcela běžné označení osoby, jejíž chování je pro nás nepochopitelné a tudíž je pro nás osobou postiženou jiným pohledem na svět. Nikdy bych neřekl, že by tohle někdo mohl brát snad dokonce jako urážku - takže pokud Tě to urrazilo nebo se Tě to dotklo, sorry (ale pro mě prostě tuneři těmi postiženými jsou a lepší a výstižnější definici teď nahonem nedám do kupy). ee ja se prat nebudu. jiný kraj jiný mrav. to se u nás nepoužívá mě to nijak neurazilo. jä jsem v pohodě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.